- 9 Mayıs 2011
- 13.921
- 28.935
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
Ekleyeyim:Daha halen millet senin konularina ciddi ciddi yorum yaziyor ya. Helal olsun diyorum!
Bu kadar yaratici olman ve bircok insani pesinde sürüklemen.
Daha nice nice konular acmani diliyorum. Hem sinir bozucu, hem eglendirici. Onun icin cok yorum oluyor. Ayni aski-memnu'daki Bihter gibi. Umarim gercek hayatta senaristsin. Yoksa cidden harcaniyorsun.
Ekleyeyim:
Ola ki gerçekse yine de eğlenceli, hiç trajik falan gelmiyor artık.
çok komiksiniz valla ne dizisi yaHayir yani bir erkegin kendini bu kadar ezdirmesi, hele Türkiyede neysede, kaynaninda gelinin nazini bu kadar cekmesi cidden komik oluyor. Benim bakacagim tür dizi olmazdi, ama Türkiyede dizi olarak cok tutulurdu.
Devlete gidin, orası para tuzağı değil.ya çünkü para tuzağı diyorlar işe yaramıyormuş
Siz tedavi olmayı reddederseniz ne ilaç fayda eder ne doktor.psikologlar para almak için oyalıyormuş devlettekiler bir işe yaramıyor gittim
devlete gittim işe yaramadıDevlete gidin, orası para tuzağı değil.
Nerdeyse deli değilim ben diyecek kadar cahil tavırlarınız var.
çok komiksiniz valla ne dizisi ya
tövbe estagfurullahSagol, bende seni komik buluyorum iste. Ne güzel karsilikli iltifat :)
Neyse konunu fazla bulandirmayim, bu son mesajim olacak. Gelecek konunu bekliyorum. Söyle birsey bekliyorum
"Kizlar bügün sevgilim ile bulustum ve iste normal nefes alip veriyordu, sonra birden deriiin bir nefes aldi. Zaten icimdeki bir ses diyordu bügün kesin derin nefes alacak diye. Neyse iste bende kuskulandim, derdimi var diye? Acaba baska bir kizimi düsünüp derin nefes aldi? Bunu ben sevgilimide anlattim ve bana sacma sapan konusma, ne derdi, ne kizi dedi. Sonra iste orda kriz gecirdim. Annemlerede anlattim. Kizlar sizce sevgilim beni aldatiyormu?"
Hatta bunu kopyalayip konu acabilirsin, hic sorun olmaz benim icin. Neyse artik banida yerim sayende :)
İş yerinin ulaşım aracı olan servis.Genelde kamera filan da olur. Millete yayın yapıyorlarmış da ondan dedim
Ee yani?devlete gittim işe yaramadı
yok sorun olduğunu biliyorum tamam buldum çok iyi bir psikolog param gidecek ama olsun haftaya gidicemEe yani?
Başka doktora gidin.
Kendi iyiliğiniz için yapmalısınız bunu.
Sorun şu ki siz kendinizde hata ya da sorun görmüyorsunuz. O yüzden hiçbir dr ya da ilaç sizi iyi etmez.
Önce sizde sorun olduğunu kabullenmelisiniz.
Kuzum erkekler bir degısmeye basladımı devamı gelir daha cok üzüleceksin benden söylemesi ya ara verin bir sure eski haline dönsün seni özlesin boyle cok yıpracaksınız ikinizde ve ayrılığa dogru gider buyok sorun olduğunu biliyorum tamam buldum çok iyi bir psikolog param gidecek ama olsun haftaya gidicem
haydee şimdi de lorena'yı stalklayalımbana "bilinmesi gereken üyeler" tam liste versene böyle boş günlerimde okuyayım jdkdjskjsjd
Allah korusun canımKuzum erkekler bir degısmeye basladımı devamı gelir daha cok üzüleceksin benden söylemesi ya ara verin bir sure eski haline dönsün seni özlesin boyle cok yıpracaksınız ikinizde ve ayrılığa dogru gider bu
Bide şöyle düşün oldu seni aldattı diyelim ayrılırsın yani bu kadar aglama krizleri gecırmenın anlamı yok ki kaybeden o olurAllah korusun canım