İlk defa yalan söyledi

Daha halen millet senin konularina ciddi ciddi yorum yaziyor ya. Helal olsun diyorum!
Bu kadar yaratici olman ve bircok insani pesinde sürüklemen.

Daha nice nice konular acmani diliyorum. Hem sinir bozucu, hem eglendirici. Onun icin cok yorum oluyor. Ayni aski-memnu'daki Bihter gibi. Umarim gercek hayatta senaristsin. Yoksa cidden harcaniyorsun.
Ekleyeyim:
Ola ki gerçekse yine de eğlenceli, hiç trajik falan gelmiyor artık.

Ekleyeyim:
Ola ki gerçekse yine de eğlenceli, hiç trajik falan gelmiyor artık.

Hayir yani bir erkegin kendini bu kadar ezdirmesi, hele Türkiyede neysede, kaynaninda gelinin nazini bu kadar cekmesi cidden komik oluyor. Benim bakacagim tür dizi olmazdi, ama Türkiyede dizi olarak cok tutulurdu.

psikologlar para almak için oyalıyormuş devlettekiler bir işe yaramıyor gittim
Siz tedavi olmayı reddederseniz ne ilaç fayda eder ne doktor.

İki ilaç içtim hadi düzeleyim değil bu iş, ciddi irade ve emek sarfetmeniz gerekiyor.

çok komiksiniz valla ne dizisi ya

Sagol, bende seni komik buluyorum iste. Ne güzel karsilikli iltifat :)

Neyse konunu fazla bulandirmayim, bu son mesajim olacak. Gelecek konunu bekliyorum. Söyle birsey bekliyorum

"Kizlar bügün sevgilim ile bulustum ve iste normal nefes alip veriyordu, sonra birden deriiin bir nefes aldi. Zaten icimdeki bir ses diyordu bügün kesin derin nefes alacak diye. Neyse iste bende kuskulandim, derdimi var diye? Acaba baska bir kizimi düsünüp derin nefes aldi? Bunu ben sevgilimide anlattim ve bana sacma sapan konusma, ne derdi, ne kizi dedi. Sonra iste orda kriz gecirdim. Annemlerede anlattim. Kizlar sizce sevgilim beni aldatiyormu?"

Hatta bunu kopyalayip konu acabilirsin, hic sorun olmaz benim icin. Neyse artik banida yerim sayende :)

Sagol, bende seni komik buluyorum iste. Ne güzel karsilikli iltifat :)

Neyse konunu fazla bulandirmayim, bu son mesajim olacak. Gelecek konunu bekliyorum. Söyle birsey bekliyorum

"Kizlar bügün sevgilim ile bulustum ve iste normal nefes alip veriyordu, sonra birden deriiin bir nefes aldi. Zaten icimdeki bir ses diyordu bügün kesin derin nefes alacak diye. Neyse iste bende kuskulandim, derdimi var diye? Acaba baska bir kizimi düsünüp derin nefes aldi? Bunu ben sevgilimide anlattim ve bana sacma sapan konusma, ne derdi, ne kizi dedi. Sonra iste orda kriz gecirdim. Annemlerede anlattim. Kizlar sizce sevgilim beni aldatiyormu?"

Hatta bunu kopyalayip konu acabilirsin, hic sorun olmaz benim icin. Neyse artik banida yerim sayende :)
tövbe estagfurullah

İş yerinin ulaşım aracı olan servis. :bicak: Genelde kamera filan da olur. Millete yayın yapıyorlarmış da ondan dedim :duduk:

Hımmm. Anladım şimdi :KK70: ay benim eşim hastaneye geliyo, el gibi yanına oturuyorum çalışma arkadaşlarım var diye. Bence yan yana olunca cinsel dürtüyle çocuk biraz yakınlaşıyo sonra da tripleri falan düşününce de soğuyo. Baskıdan da

devlete gittim işe yaramadı
Ee yani?
Başka doktora gidin.
Kendi iyiliğiniz için yapmalısınız bunu.

Sorun şu ki siz kendinizde hata ya da sorun görmüyorsunuz. O yüzden hiçbir dr ya da ilaç sizi iyi etmez.
Önce sizde sorun olduğunu kabullenmelisiniz.

Nişanlınıza GPS takın. Evinin kapısına da kamera sistemi kurun her birisi girip çıktığında size haber versin. Dışarı çıkıyorum dediği zamanlarda da dedektif tutun takip edip fotoğraflarını çeksin size getirsin. Evlenince de zincir alırsınız evden çok fazla uzaklaşamaz.

Ee yani?
Başka doktora gidin.
Kendi iyiliğiniz için yapmalısınız bunu.

Sorun şu ki siz kendinizde hata ya da sorun görmüyorsunuz. O yüzden hiçbir dr ya da ilaç sizi iyi etmez.
Önce sizde sorun olduğunu kabullenmelisiniz.
yok sorun olduğunu biliyorum tamam buldum çok iyi bir psikolog param gidecek ama olsun haftaya gidicem

yok sorun olduğunu biliyorum tamam buldum çok iyi bir psikolog param gidecek ama olsun haftaya gidicem
Kuzum erkekler bir degısmeye basladımı devamı gelir daha cok üzüleceksin benden söylemesi ya ara verin bir sure eski haline dönsün seni özlesin boyle cok yıpracaksınız ikinizde ve ayrılığa dogru gider bu

Siz kendinizi frenleyemiyor musunuz?
Adam dışarı çıktı diye ayılıp bayılmalar sinir krizleri falan hakikaten çok değişik ben damat tarafı olsam sizi kesinlikle istemem gelin olarak (evlerden ırak büyük sözüme de tövbe)
Adam içmeye gitmiş bundan sonra hayatının her alanına müdahale etmeyin biraz rahat bırakın

X