- 21 Kasım 2017
- 27.818
- 122.139
- Konu Sahibi zorunlualann
Kum saati vücuduna yeterince övgü yağdıysa diğer elbiseye geçelim Zorunlu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ediyorum dümdüz giydim herkes çok beğendifiziğine çok yakışmış, kim kardaşhian gibi fiziğin var , kum saati gibi, güzel kadınsın, kombinleyerek giyebilirsin,
Valla boyum 1.55 cidden kötü duruyor bu fizik yakından hiç gusel değilimdir mesela ama düğün arefesi o kadar yorgunum ki ;(Kum saati vücuduna yeterince övgü yağdıysa diğer elbiseye geçelim Zorunlu.
olsun 1,55 çok kısa sayılmaz, kısa uzun değil de vücudunun orantılı ve düzgün olması önemli olan, bir kadına en yakışan bir fiziğe sahipsin, özgüvenli ol, sen gözel karısanValla boyum 1.55 cidden kötü duruyor bu fizik yakından hiç gusel değilimdir mesela ama düğün arefesi o kadar yorgunum ki ;(
ayyyolsun 1,55 çok kısa sayılmaz, kısa uzun değil de vücudunun orantılı ve düzgün olması önemli olan, bir kadına en yakışan bir fiziğe sahipsin, özgüvenli ol, sen gözel karısan
ayyy çok teşekkür ediyorum ya valla sabah sabah okuyunca bi modum yerine geliyor tüm kötü yorumların ardından böyle güzel bakan güzel yürekli insanlarda var mı diye düşünmüştüm , ama son konularım da artık kalbim kırılmıyorolsun 1,55 çok kısa sayılmaz, kısa uzun değil de vücudunun orantılı ve düzgün olması önemli olan, bir kadına en yakışan bir fiziğe sahipsin, özgüvenli ol, sen gözel karısan
bence giyilir ama üzerine biraz boyfriendstili uzuncana bir ceketle altına da bir sneakerla. Bu tip elbiseler düğünden yürüyüşe kadar doğru ayakkabı/ üstle heryere giyilirArkadaşlar basenlerim çok fazla kumaşı yarı krep kumaş yarı penye gibi ? Eki Görüntüle 3309142
Evlenince terk-i diyar etti.Merhaba post baya eskiymiş ama söylemek istedim kusura bakma arkadaşın kıskanmış o kişiye herşeyini anlatmıyosundur umarım vücut hattına oturan bir elbise evet ama hem iş hem düğünde giyinilecek bir elbise işe bunla gidilmez diyemeyiz trench coat ile kombin yapabilirsin:)
Nasıl anlayamadım pardon ?Evlenince terk-i diyar etti.