- 27 Temmuz 2022
- 102
- 570
- Konu Sahibi zorunlualann
Çok sade günlük giyilir tabi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makosen olur, beyaz spor ayakkabı da olur. Ben böyle hafif klasikse üstüm ters köşe yapıp spor ayakkabı giymeyi seviyorumbugün spor ayakkabı vardı ayağımda kötü durmadı işyerinde belki altına makosen tarzı ayakkabı giysem olur mu
Ayyy yok yok iyiki geri iade ettim onu buraya sormasam kesin onu giyer giderdimYa sen niye insanların ne söylediğine bu kadar takılıyorsun ki zorunlu? Canın ister tayt giyersin, canın ister etek ya da elbise giyersin kime ne ki?
Kendine ne yakıştırıyorsan onu giy ama lütfen geçen paylaştığın siyah elbiseyi giyme o sana büyüktü
Çok teşekkür ediyorumÇok beğendim elbiseyi de rengini de fiziğinizi de üstünüzde duruşunu da. Spor kombinlenirse harika olur
Çok güzel fiziginiz var. Elbise sade ama size yakışmışArkadaşlar basenlerim çok fazla kumaşı yarı krep kumaş yarı penye gibi ? Eki Görüntüle 3309142
Ayyy çok mutlu oldum be hiç düğüne gitmelik gibi yazan olmamış bu beni çok mutlu ettiÇok güzel fiziginiz var. Elbise sade ama size yakışmış
Arkadaşlar basenlerim çok fazla kumaşı yarı krep kumaş yarı penye gibi ? Eki Görüntüle 3309142
Çok beğendim ben neyi uymuyormuş ise? Ayyy ben çok basenli bir kadinim fiziğim düzgün olsa hep hep böyle giyinirim çok yakışmış size masallahArkadaşlar basenlerim çok fazla kumaşı yarı krep kumaş yarı penye gibi ? Eki Görüntüle 3309142
S beden amaElbisenin kol boyu ve beden boyu size uygun değil. Kolda ve belde yığılma yapmış; etek boyunun bitiş yeri de güzel durmuyor. Elbiseyi 1 beden büyük almış olabilir misiniz ?
arkadaşın dümdüz siyah elbisenin nesini düğün elbisesine benzetmiş kör müArkadaşlar basenlerim çok fazla kumaşı yarı krep kumaş yarı penye gibi ? Eki Görüntüle 3309142