Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Kimse kimseye zorla sokulamaz bana bu kadar yapan insan birde kocamla aramı acmaya yeltenecek kadar ileri giden insanı amele sümüğü gibi atarım yakamdan
Zorlaștıran sizsiniz bir başkası değil

O telefon yanlışlıkla suya düşsün ama yanlışlıkla sonra yavaş yavaş kes görüşmeyi elinde koz da kalmazsa zaten bir şey kanıtlayamaz
Sonra bir ara yine sen benim arkamdan mı konuştun muhabbetinde küsün olsun bitsin

Canım önceki kavganızda attığı mesajları sakladığını söylesen nasıl olur?
Sonuçta hakaret mesajı atmış. "Yakamı bırakıp,çeneni kapatmazsan bende savcılığa veriyorum seni" elimde mesajların duruyor deyip sağlam bir rest çeksen olmaz mı?
Buna inandırabilirsen yakandan düşebilir.

Bence sende onu yildir. Çok gıcık kıskanç bir arkadaş ol. Takıntılı olduğu konularda konuş :) Senden rahatsız olsun

Icinde sim kart yok o telin
Sadece oyun icin tutuyor teli
Ve ona yapisik yasiyor .
Öncelikle eşine bu kadından bıktığını kendisini kıskandığını çirkefin teki olduğunu söyle bilinç altına yerleştir. Sonra kadının İçeceğine uyku ilacı kat uyuyunca herşeyi sil uyandığında da ağzına geleni söyle kov evden eşine bişey derse inanmayacak kıvamda olsun

Eski konularınıza baktımda eşiniz sizi daha önceden aldatmış ve boşanmışsınız. Sonra tekrar barışıp evlenmişsiniz. Evliyken de çalışma arkadaşınızdan hoşlanmaya başlamışsınız. Acaba arkadaşınız evliyken başkasından hoşlandığınızı biliyor ve o yüzden mi sizi tehdit ediyor. Yoksa bu tehditlere göz yummanın başka mantıklı bir açıklaması yok

Savcılığa kadar gidecek bir olaydan sonra bile görüşmeye devam edebildiyseniz, üzgünüm ama haketmişsiniz.
Eşinizin istemedeğini bari söyleyin.

En sevilmeyen tiplerden.
Eminim sizden başka arkadaşı yoktur.
İşlerim yoğun canım sıkkın vs deseniz uzaklaşır belki.
Özellikle tehdit etmesi çok iğrenç.
O kişiden arkadaş da olmaz.

Zaten öyle muhakkak ama sonuç itibariyle kocası duymasın istiyor.

Bunun eni sonu duyacak, en fazla boşanma aşamasından sonra evlenelim bekar kalmayalım diye etrafında baskısıyla görüştük falan denilir. Ama er ya da geç ortaya düşecek bunlar hatta belki eşin kulağına gitti ama o duymazdan geldi bile.
Bazen gözümüzde büyüttüğümüz kadar tepki almayız. Belki bu kadar korkmanın sebebi tehditler, duymasın diye verdiğin çaba..?

Aynen size katılıyorum. Bu stresi ve korkuyu yaşayacağına eşine açıklasın durumu Yoksa her gün bu korkuyla yaşanmaz

Telden silsenizde o kadın sonucta bunu biliyor her an soyleyebilir. En iyisi kadını kendinizden kendi isteğiyle uzaklaştırmak. Buda o evlenmeden vs zor gibi görünüyor. O nedenle tamamen ipleri kopartmadan seyrek görüşmek en mantıklısı.
Belli mi olur bir gün birşey olur kendiliğinden düşer yakanızdan.

Mesafe koyamiyorsunuz, söylemekten başka çare yok.
Ölüm yok ya sonunda. Hata insanlara mahsus, korkmak yerine doğruyu söylemek daha kolay diye düşünüyorum.
Ki sizinki hata değil, bosandiginizda ozgursunuz.

Burasi da suan ayri bir manaa.
Yahu kocan seni aldatmis ve sen bosanmissin
Eski kocana ne kiminle gorustugunden.
Ha bu evlilik icersinde olduysa o sozde arkadas bunu kullaniyordur dediginiz gibi muhtemelen.

Ay yolarım o kızı, delimisin çıkar hayatından defet. Etrafındaki herkese de şöyle kimse muhatap olmasın, ne işin var bu tür bir ma.yak la?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…