Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Arkadasın normal değil ve sen gerçekten önce hastalığını öğrenip gerekirse uzman birinden destek alıp kurtulmaya çalış bence de telefon hariç muhakkak başka yedekleri vardır mail adresi flash bellek vs.
İnş böyle bir manyaktan kurtulursunuz bir şekilde.

Arkadaşınızın elinde ispat edecek herhangi bir belge var mı? Belge falan yoksa inkar edersiniz. İftira atıyor dersiniz. Eğer o şantaja devam ederse sizde savunma için gerekirse yalan söyleyin. Yok öyle birşey diyin.Ama elinde ispatlayacak birşeyler varsa eşinize hemen itiraf edin ve asla şantaja boyun eğmeyin. Hatta polise bile şikayet edebilirsiniz. Sonuçta size yapmaya çalıştığı bir tür şantaj,tehdit. Eğer aba altından sopa göstermesine ses çıkartmazsanız hayat boyu bu asalak insanla uğraşmak zorunda kalırsınız. Tüm kapıları kapatın. Görüşmeyin. Soranlara da “normal bir insan değil. Bana manen zarar veriyor “dersiniz.Biran önce önleminizi alın yoksa bu insan siZin daha çok başınızı ağrıtır

kesinlikle benim diyeceklerimi demişsiniz değil yoksa neyi kanıtlayacktı terbiyesiz var böyleleri piyasada

Bana okurken bööööghhn geldi sen yaşarken nasıl yaşıyorsun eşine o olmadan birisiyle konuştuğunu söyle bu insanı uzaklaştır hayatından elindeki koz sandığı yüzünden sesi çıkıyor onun boynuzunu kır

Görüşmek ve arkadas olmak istemediğiniz kişiye karşı sınır çizemiyor musunuz ?
Illa bir açıklama yapmanıza da gerek yok bence aramayın sormayın bitsin .

Eşinize de Flört olayını anlatın bence olurda Birgün birinden duyarsa size güveni sarsılır diye düşünüyorum .

Anladığım kadarıyla evli, idealist, başarılı ve sosyal birisiniz.Peki böyle hasta biriyle nasıl dostluk kurdunuz ? Bu devirde birine dert mi anlatılır, sevinç mi paylaşılır Allasen ? Bu kadının herşeyinde gözü var uzak dur.

Madem delil telefonunda virüs atın tel gitsin.
Ama sanmıyorum böyle bir tip tek telefonda saklar. Başka yerlere kopya da etmiş olabilir.
Burdan bakınca tek çare eşinize anlatmak gibi geliyor ama tavrı nasıl olur tabi onu en iyi siz tanırsınız.
Gerçekten tehlikeli bir tip. Evlerden ırak.

kadın da hem kişilik bozukluğu var hem şantajcı. Telefon konusunda burda ki pek çok yoruma katılıyorum. Çağırın bir geceye yatıya verin uyku ilacını silin içindekileri ya da suya koyun bozulsun. Böyle yaşanmaz

Ben eşinizle konuşma taraftarıyım. Siz söylemezseniz bu arkadaş bozuntusu eninde sonunda eşinize anlatır durumu. O yüzden söyleyin kurtulun. Sonuçta siz kötü birşey yapmamışsınız.

Yavaş yavaş yıl verseniz.. İstediği şeyleri nazikçe bahanelerle geri çevirseniz, hiç hoşlanmayacağı şeyler yapıp kendinizden soğutsanız, mesela maddi sıkıntınız var gibi yapıp borç filan isteseniz. İtici bi insan olun kısacası o sizden soğusun

merhaba; mesajlarda,sosyal medyada yazdıklarınızı takip eden,saklayan ve bunu sonra size karşı kullanan kişilere "özel hayatın gizliliğinin ihlali -sosyal taciz" den dava açmak ya da şikayetçi olmak gibi bir hakkınız var,ve bu hakkınız her daim saklı. belki şu durumda bu hakkınızı kullanmazsınız şartlar dolayısıyla ama bu bilgi de burada dursun...

Son düzenleme:
Böyle hırslı, kıskanç ve sizin elinizdekilere sahip olmaya çalışan birinden herşey beklenir. Her konuda dikkat etmeniz lazım. Ne haberler duyuyoruz. Çok değişik psikolojide insanlar var. Her an herşey olabilir. Hava sıcak diye güneşe ateş eden insanlar gördü bu gözlerimiz neticede:) velhasıl kelam bu kadına dikkat edin . En önemliside eşinize anlatın kurtulun. Eğer siz anlatmazsanız o kadın eve geldi kahve içti yerine eve geldi deli gibi seviştiler olarak anlatır. Siz söylemediğiniz için size değil ona inanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…