Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Esinizle zaten yeniden evlenmissiniz bu sebeple sizden tekrar ayrilmaz herhalde degil mi? Bir kac gün kizar,trip yapar ama dürüst davrandiginiz icin fazla uzatmaz.Ama arkadasiniz abartarak anlatirsa is daha icinden cikilmaz bir hal alir..
Benim de vardi okul zamanlarimda böyle bir tip.Kendisi hatta nikah sahidim dahi olmustur.Evliligim bittiginde ise eski esimle yeni esinin fotograflarini begenmek gibi tuhaf bir davranis sergiledi ki bizim de arkadasligimiz da ileri boyutta idi.Zaman zaman ayni evi,ayni tabagi,ayni yatagi(hic hoslanmadigim halde) paylasmisliklarimiz oldu.Hata yapar gelir bir sure sonra ozur dilerdi.Asiri merhametten maraz doguyor ne yazikki.Neyseki evlendi sehir disina gitti de kurtuldum.Yaptigi hatalardan yüz bulup dügününe bile cagiramadi.Gitmeyecegimi biliyordu cünkü..Utanmak gibi duygulari alinmis bu insanlari hayatiniza dahil etmeyin.Bütün enerjinizi,sinerjinizi cekip hayatiniza tuhaf sekilde olumsuzluklar birakiyorlar..
Esinize anlatin durumu.Ben onunla paylastim istedigini yapabilirsin senden korkmuyorum.Eger devam edersen hakkinda sikayetci olacagim diyin.Konusma,yazisma kayitlarinizi elinizde tutun.Bu surecte onunda sizinle paylasimlari mutlaka olmustur.Siz de onlarla tehdit edin gerekirse ona karsi onun yaptigi gibi seviyenizi dusurun.Deli deliyi gorunce comagini saklarmis tabiri caizse.Kimisi anlamiyor insanliktan.Iyilige iyilikle karsilik verecek iyi niyetleri yok.
Tekrar gecmis olsun,gecsin gitsin ugramasin bi daha ne kapiniza ne hayatiniza..

Ya bunu anlayacak cinsten bir adam degil ..
Ama zorla gorusmek zorunda miyim ben ya sonsuza kadar
Bi gun suratina kusucam o olacak yani ..
Tam oh siyrildim defoldu gitti derken gene yapisti

Selam boşandığınız zaman başka biriyle görüştüğünüze dair elinde bir ispatı var mı ? eğer yoksa iftira attığını söyleyin eşiniz de zaten nasıl bir pskopat olduğunu biliyordur ona kimseni inanacağını düşünmüyorum . Bu arada bunu kendisinin yüzüne söyleyin seninle görüşmek istemiyorum eğer beni tehdit edersende buyur söyle eşime elinde bir ispatın yok ispatlayamadığın içinde bende seni mahkemeye veririm deyin tehdit nasıl olurmuş görsün

Ya bunu anlayacak cinsten bir adam degil ..
Ama zorla gorusmek zorunda miyim ben ya sonsuza kadar
Bi gun suratina kusucam o olacak yani ..
Tam oh siyrildim defoldu gitti derken gene yapisti

Selam boşandığınız zaman başka biriyle görüştüğünüze dair elinde bir ispatı var mı ? eğer yoksa iftira attığını söyleyin eşiniz de zaten nasıl bir pskopat olduğunu biliyordur ona kimseni inanacağını düşünmüyorum . Bu arada bunu kendisinin yüzüne söyleyin seninle görüşmek istemiyorum eğer beni tehdit edersende buyur söyle eşime elinde bir ispatın yok ispatlayamadığın içinde bende seni mahkemeye veririm deyin tehdit nasıl olurmuş görsün

sen kocana anlat her şeyi, kocanla aranı bul desteği al bunu da güzelce fiktir et

Eşinize bu durumu söylemesinden çekindiğiniz için çekiyorsunuz bu kızı başka açıklaması yok yani yoksa bu kadar hakaret eden eşine kadar gidip boşan şahit olurum diyen bir insanlar neden hala görüşür ki bir insan. Kaldı ki neden kendisine anlattınız bu durumu. Bence eşinize siz söyleyin ve o insanı da hayatınızdan çıkarın ondan duyarsa eşiniz tepki verecektir boşanır boşanmaz hemen birini bulmuşsunuz evine almışsın gibi ki haklı da öyle böyle birşeyleri göze alıp hayatınızdan çıkartacaksınız ya da katlanacaksınız

AİHS'nin 8. maddesince korunduğu şekliyle mahremiyet hakkı, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarağından 428 (1970) sayılı kararı ile kabul edilen Kitlesel İletişim Araçları ve İnsan Hakları Bildirisi ile "bir kişinin hayatını minimum müdahaleyle yaşama hakkı" olarak tanımlamıştır.

Bildiriye göre "mahremiyet hakkı"; esas olarak kişinin kendi hayatını en az müdahale ile sürdürmesinden ibarettir. Bu hak özel hayat, aile ve ev hayatı ile kişinin fiziksel ve ruhsal bütünlüğünü, onur ve itibarını, kişiyi olduğundan farklı göstermekten kaçınmayı, gereksiz ve utandırıcı şeylerin açıklamasını, özel fotoğrafların izin alınmadan yayınlanmamasını, casusluğa karşı korumayı ve haklı görülemez ve kabul edilemez yerli yersiz konuşmayı, özel iletişimin kötüye kullanılmasına karşı korumayı, kişi tarafından gizli olarak iletilmiş ve elde edilmiş bilgilerin ifşa edilmesine karşı korumayı da içerir.
Alıntı

Bir yaratıcı fikir de buradan ama sevdim.
3 harflilerle kafayı bozmuş gibi falan yapsın bencede. Salarım üstüne hepsini desin

Uyku hapı alın eczaneden eve çağırın içeceğine katın bi şekilde sevdiği bir şeyin içine.
Gece sizde kalsın sonra da silin mesajları o uyurken.
Kendime şaştım şu an planlara bak :)

Haketmiş ama kimseyi haplamayın :)
Alerjisi falan olur, bilinmeyen bit sağlık problemi vardır, başınıza iş alırsınız.
witch hunt haplama kimseyi

Eşinizden boşandığınızda yaşamışsınız iliskiyi, eşinize ne.
Cinsellik olmadı die açıklama getiriyorsunuz.
Olabilirdi de.
Bu kimseyi ilgilendirmez ki!!!
Eşiniz bu konuyu duyunca, eşiniz sorun edecek bi kişilik mi?
Çok problem eder ise eşinize söyleyin sizi hiç bırakmayacak ayrılmayacaktı.
Arkadaşınıza gelince kes at görüşmek istemiyorum de.
Böyle bi insan çekilir mi ya.
Hayatını zehir ediyorsun.
Gayet dişli, kesinlikli boyle bi kisilikle arkadaslik etmek istemedigin konusunda dik dur.
Ve gerekirse de hukuka baş vur.
Yoksa bu tipler yüzsüz ve arsız.
Hayatını canın kanında olsa kimseye en ufacık bi açıktan dolayı boyun eğerek geçirme.

İçim tükendi okurken. Bu kangrenli parmağı kesip atmadığınız sürece ölmeye mahkumsunuz.
Dostu bırak düşmanın bile böylesi olmaz heralde . Eşine durumu anlatacaksın ,anlatılacak bir adam değil demişssin. Ama dolaylı yollardan öğrenecek gibi gözüküyor.Netice ortada bir aldatma ve af edilecek bir hata da yok.

Siz bu kızdan neden bu kadar çekiniyorsunuz? Ailene kadar sızmış . Sadece çekincen boşandıktan sonra yemeğe çıktığın bir erkek arkadaş mevzusumu ? Eğer buysa anlat kurtul ya ne bu Allahaşkına her gün ölmektense bir gün öl

ayyyyy daraldim valla okurken..
ya esine anlatmayi goze alip hayatindan defedeceksin..
yada o senden kopana kadar cekeceksin..
ben olsam ilk secenegi secerdim..
baska yolu yok gibi
telefonu ele gecirsen bile ilk senden süphelenir..
eger kaza süsu verebilirsen suya düsürmeyi dene ama oda kesin cözum degil..
gecen hafta telefonum suya düstu hic bir sey olmadi..
yani kesin çözüm yavas yavas onu hayatindan bahanelerle uzaklastirmak.. küsme ama mesafe koy..

Mesajlarin yedeklerini diger telefonunda ve de gmail'de de tasiyordur eminim. Ben de birini tehdit edecek olsam olabildigince fazla yere yedekleme yapardim her ihtimale karsi. O iki telefonu da calmaktan baska sansiniz yok gibi. Erkek kardesiniz falan yok mu? Size yardimci olabilecek? Telefonlari bir sekilde calip gmail hesaplarini da kontrol etmeniz gerekiyor.
Ote taraftan herkesin dot korkusu cektigi bir taraflari vardir. Oyle birsey bulabilirsen sen de onu tehdit edebilirsin.
Bu da cok garip bir arkadaslikmis. Tehditle gorusmeyi surduren erkek gorduk de, kadini da ilk kez duyuyoruz
Daha neler duyacagiz bakalim.

Eşiniz bunun böyle psikopat olduğunu biliyorsa onu hayatınızdan çıkarınca iftira atabileceğine eşinize anlatın eşinize inandırın ve sonra o mahluk u hayatınızdan çıkarın geçmişi söylerse iftira atıyor dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…