- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi witch hunt
Once esinize anlatin sonra kizi hayatinizdan cikarin. O tehtid edincede esim zaten biliyo canim benim dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle benim diyeceklerimi demişsiniz değil yoksa neyi kanıtlayacktı terbiyesiz var böyleleri piyasadaArkadaşınızın elinde ispat edecek herhangi bir belge var mı? Belge falan yoksa inkar edersiniz. İftira atıyor dersiniz. Eğer o şantaja devam ederse sizde savunma için gerekirse yalan söyleyin. Yok öyle birşey diyin.Ama elinde ispatlayacak birşeyler varsa eşinize hemen itiraf edin ve asla şantaja boyun eğmeyin. Hatta polise bile şikayet edebilirsiniz. Sonuçta size yapmaya çalıştığı bir tür şantaj,tehdit. Eğer aba altından sopa göstermesine ses çıkartmazsanız hayat boyu bu asalak insanla uğraşmak zorunda kalırsınız. Tüm kapıları kapatın. Görüşmeyin. Soranlara da “normal bir insan değil. Bana manen zarar veriyor “dersiniz.Biran önce önleminizi alın yoksa bu insan siZin daha çok başınızı ağrıtır
bir şekilde telefonunu kırman lazımNasil alicam o telefonu elinden
Alsam silsem aninda anlar psikopat
Ya bu telefonu ona caktirmadan bozamaz miyim
suya düşünce kurtulurAl suya düşür
hiç mi sana geldiğinde tuvalete filan gitmiyorIcinde sim kart yok o telin
Sadece oyun icin tutuyor teli
Ve ona yapisik yasiyor .