Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Tesekkur ederim evet o tel ortadan kalkarsa ancak aptal aptal sacmalar olur ve kimse inanmaz

Anlar mı acaba öyle mailden saklamaktan depolamaktan
Öyleyse tam tehlikeli bir tip
Umarım uzaklaşır zarar vermeden

Bilmiyorum ki once kullandigi teli alip gmaile bakmaya calisacagim .
Orda olmadigindan emin olsam
Ikinci olarak o oyun telinden kurtulmam lazim

Bilmiyorum ki once kullandigi teli alip gmaile bakmaya calisacagim .
Orda olmadigindan emin olsam
Ikinci olarak o oyun telinden kurtulmam lazim
Yatılı kaldığında bu işleri halledebilirsin ancak
Hafif bir uyku ilacı mı versek ne yapsak
O esnada sen tüm bilgileri silerdin
Yada içireceksin Yok olmaz sende içer,ondan önce sızarsan olmaz

En kesin ve doğru yol eşine söylemen ama olmaz diyorsun
İnşallah başka şekilde öğrenmez eşin malesef gerçekler er veya geç ortaya çıkıyor herzaman

Telefonu bir şekilde al denize at yok et o kaybettim sansın ve bu olaydan hemen sonra uzaklaşma biraz zaman geçsin öyle çıkar onu hayatından
Elinde delil falan kalmazsa eşine söylese bile iftira atıyor dersin (yinede eşin bir şekilde öğrenebilir bu gercegi bunu bir olasılık olarak hiç aklından çıkarma bence)

Bir şey sorucam .bu insan sözde de olsa sizin arkadaşınız. Ve mesajların onda olduğunu bildiğinizi biliyor değil mi? Telefonuna bakarken mesajları tesadüf görmüş gibi yapıp ‘aşkolsun x bu mesajları neden saklıyorsun kocama mı şikayet edeceksin ? Yine beni tehdit mi edeceksin?böyle arkadaşlık olur mu? Ya şimdi sil ya da arkadaşlığından şüphe edeceğim “deseniz.o anda emrivaki yapıp sildirseniz mesajları ( ama diğer telde kopya var mı önce ona bakın)

İkinci bir fikir : arkadaşlık sitelerine yönlendirip birileriyle tanısmasını sağlamak. Devreye flört falan girerse sizi unutur.

Üçüncü fikir : hackerlık yapan birini bulup telefona bir virüs göndertmeniz ve anakartı yakmanızSahur vakti pek kötü gördüm kendimi

Bence yüklü miktar borç iste .Veremem derse yarısını ver de .Ama her aradığında konuyu oraya getir hep iste Bi süre sonra heralde .
Haciz de ,kredi de bisey uydur,isyerinde açık de .

Bu lanet olasicidan ogrenmezse hic kimseden ogrenmez ama elbette ki gerceklerin bir gun ortaya cikma ozelligi var .
Yine de boyle cirkefce ,tehditle ,santajla ogrenmemesinden yanayim .
Cinnetler hep bir anliktir ne de olsa

Bence yüklü miktar borç iste .Veremem derse yarısını ver de .Ama her aradığında konuyu oraya getir hep iste Bi süre sonra heralde .
Haciz de ,kredi de bisey uydur,isyerinde açık de .

Ay onun bana borcu var yahu .
Neyini isteyeyim .
Bazen mutfakta kizartma falan yaparken diyorum su suratini su kizgin yaga soksam

Aynı dert bende de vardı. Gece gece anmaya gerek var mı diye düşünüyorum da, açılmışken bende dökülüyüm bari. Başlarda çok iyiydik hayatımın dostuydu. Sonraları kabak tadı vermeye başladı. Bizde kalmalar sıklaştı, anneme kadar uzadı aynı şekilde. Ben yokken annemi sinemaya götürmüşlüğü var o derece Yaptığı bütün iyiliklerin alt metninde bi kıskançlık. Bütün arkadaşlarımla samimi olmaya çalışır. Bana eliyle doğum günü düzenler sonra bütün ilgiyi kendi üstüne çekmeye çalışır ve bunun için ayılıp bayılmaya kadar her türlü yolu dener. Aşağılık kompleksiyle sürekli benden daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışır. Kendi iyiliği için yapılan olumlu eleştrileri çekememezlik olarak algılar çünkü o mükemmel. Daha neler var bunlar aklıma gelen en basit örnekler. Bölüm değiştirdim o halde dahi düşmedi yakamdan. Ama bardağı taşıran son damla şimdiki sevgilim o zaman ki flörtüm olan kişiyle ilişkime yaklaşımı oldu. Resmen bir arada olmamızdan rahatsızlık duyuyodu ve araya girmek için elinden gelen her şeyi yapıyordu. Ki sevgilimle de 3 sene arkadaşlık geçmişim vardı yeni tanıştığım biri değildi. Sonra uzaklaştım. Çağırdı işim çıktı, aradı bakamadım, yazdı cevap veremedim derken anladı tabi. Ne mi oldu? Ben sevgili yapınca onu dışlamış oldum. Kim bilir daha neler anlattı arkamdan bilmiyorum. Ama umrumda değil çünkü ikimizi de tanıyan herkes kime inanacağını anlayacak kapasitedeydi. Allah tan açığımı vermemiştim hiç bi konuda, zaten güvenim olmadığı için. Ama sizin durum o yönden sıkıntılıymış biraz. Yine de benim yolumu denemeye çalışın sürekli meşgul olun, mesafeli davranın sonunda anlayacak ya da bıkacaktır.

Mantikli fikirler
Tesekkur ederim
Delirtmeden kudurmadan akillica hareket etmem lazim

Beni rahatsız eden bi konu vardı 8 ay eşimden sakladım,bi iki arkadaşımla paylaştım sonra,konu daha çok rahatsız etti,bi gün anlattım eşime öncesindeki dini inancınızı bilmiyorum ama çok dua etmiştim Allahım kurtar beni bu dertten diye,eşim çok olgunca karşıladı örnekler verdi inanılmaz iyi geldi tavrı,o andan sonra bi daha hiç o kadar hızursuz olmadım o konuyla alakalı,demem o ki bazen saklamak çok daha büyük bi yük cinsellik olmamış ayrıymışsınız aslında suçunuz yok ki bu kadar üzmeyin kendinizi anlatın rahatlayın,o kadını da şutlayın gitsin.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Ben biraz yatayım yarın buralar karışmamışsa
Aklıma yeni pislik fikirler gelirse yazarım
Genelde böyle bir konuda daşşlarım adamı
Ama bu konu biraz farklı
Olmuş bitmiş boşanmışken olan bir olay
Neden bir evlilik,bir deli manyak yüzünden cinnetle sonuçlansın
Çantasına kokain koyup polisi aramalı aslında. bu tip tehtidçi,şantajcı insan en kaypak,pislik insandır işte
Umarım uzak olur senden inşallah

Insallah :)
Sagol uykusuz kaldin
Gorusuruz yarin
Bana yine haram geceler hahaha :)

Sizi tehdit ettiği tek şey eşinizse bence eşinize durumu anlatın, bu şekilde geçmez hayat... size de yazık

Bazen aklima geliyor ama cesaret edemiyorum adam da iste manyak gibi bir sey zaptolmaz ..
Ikincisi aileme de kadar sardi ruh hastasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…