- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ne manyakmış bir insanmış bu kadın ya endişenizi anlıyorum eşiniz duymamalı bence de..Aklıma gelen tek şey madem yapışık yaşamakla ilgili bir sıkıntısı yok bir gece anneniz onu ve sizi bir bahaneyle evinde ağırlasa,geceyi orda geçireceginiz uyumalı bir ağırlama..Oruc tutar mı sahuru bahane etseniz yada annem bir konuda çok üzgün bu gece ona gitsek kalsak annem.seni sever ,gelirsen sevinir gibi bahanelerle kalsanız..Çok geç saatlere kadar oturup derin bir uykuya daldığı anda bunun telefonunu su dolu bir kapta bekletseniz bozulduğundan emin olunca da kurutup en son bıraktığı yere koysanız nasıl olur acaba..Aklıma başka da bişey gelmedi gecmiş olsun.
Anlar mı acaba öyle mailden saklamaktan depolamaktanBir arkadas demis gmaile de atmis olabilir diye evet olabilir
İnşallahSanmiyorum tamamen erkeklerden hoslaniyor
Allahim su mubarek gun dua ediyorum biriyle evlense de defolup gitse hayatimdan
Anlar mı acaba öyle mailden saklamaktan depolamaktan
Öyleyse tam tehlikeli bir tip
Umarım uzaklaşır zarar vermeden
Yatılı kaldığında bu işleri halledebilirsin ancakBilmiyorum ki once kullandigi teli alip gmaile bakmaya calisacagim .
Orda olmadigindan emin olsam
Ikinci olarak o oyun telinden kurtulmam lazim
En kesin ve doğru yol eşine söylemen ama olmaz diyorsun
İnşallah başka şekilde öğrenmez eşin malesef gerçekler er veya geç ortaya çıkıyor herzaman
Telefonu bir şekilde al denize at yok et o kaybettim sansın ve bu olaydan hemen sonra uzaklaşma biraz zaman geçsin öyle çıkar onu hayatından
Elinde delil falan kalmazsa eşine söylese bile iftira atıyor dersin (yinede eşin bir şekilde öğrenebilir bu gercegi bunu bir olasılık olarak hiç aklından çıkarma bence)
Bence yüklü miktar borç iste .Veremem derse yarısını ver de .Ama her aradığında konuyu oraya getir hep iste Bi süre sonra heralde .
Haciz de ,kredi de bisey uydur,isyerinde açık de .
Bir şey sorucam .bu insan sözde de olsa sizin arkadaşınız. Ve mesajların onda olduğunu bildiğinizi biliyor değil mi? Telefonuna bakarken mesajları tesadüf görmüş gibi yapıp ‘aşkolsun x bu mesajları neden saklıyorsun kocama mı şikayet edeceksin ? Yine beni tehdit mi edeceksin?böyle arkadaşlık olur mu? Ya şimdi sil ya da arkadaşlığından şüphe edeceğim “deseniz.o anda emrivaki yapıp sildirseniz mesajları ( ama diğer telde kopya var mı önce ona bakın)
İkinci bir fikir : arkadaşlık sitelerine yönlendirip birileriyle tanısmasını sağlamak. Devreye flört falan girerse sizi unutur.
Üçüncü fikir : hackerlık yapan birini bulup telefona bir virüs göndertmeniz ve anakartı yakmanızSahur vakti pek kötü gördüm kendimi
Önce esine bu kadın benden hoşlanıyormus anlattı de sonra kadını hayatından çıkar .Msj filan tehdit olursa ver savcılıga .Ayyyh böyle yasanır mı.Mantikli fikirler
Tesekkur ederim
Delirtmeden kudurmadan akillica hareket etmem lazim
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Ben biraz yatayım yarın buralar karışmamışsa
Aklıma yeni pislik fikirler gelirse yazarım
Genelde böyle bir konuda daşşlarım adamı
Ama bu konu biraz farklı
Olmuş bitmiş boşanmışken olan bir olay
Neden bir evlilik,bir deli manyak yüzünden cinnetle sonuçlansın
Çantasına kokain koyup polisi aramalı aslında. bu tip tehtidçi,şantajcı insan en kaypak,pislik insandır işte
Umarım uzak olur senden inşallah
Sizi tehdit ettiği tek şey eşinizse bence eşinize durumu anlatın, bu şekilde geçmez hayat... size de yazık
Çok kötü bir durum çokInsallah :)
Sagol uykusuz kaldin
Gorusuruz yarin
Bana yine haram geceler hahaha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?