Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Witch canım istersen kendine mama yollayabilirim.
Elimden ne geliyorsa.
Her insanın hayatında zor en dip dönemler oluyor.
Demek ki senin sınavın bu canım.
Ama kocanın kaçarak gitmesi aşırı işkillendirdi beni.
Kadınla konuşması dışında başka şeyler var gibi.

Ben de aa canım diye karsilamanizi beklemiyordum. Sadece karşıdaki kişinin gerçekten samimi ve iyi niyetli olabileceğini de düşünüp daha güzel bir şekilde cevap vermeniz yeterliydi bana gore.

Eklemeyi unutmuşum onu da yazayım.
Kazen e sorun bana göre yeterli bir güvenlik tedbiri de değil.
Kazen de sabıka kayıtlarımız mı var? GBT mi kontrol ediyor? Yada psikiyatri muayenemizi yaptı ve hepimizin sağlıklı bireyler olduğunu mu iddia ediyor?
Yapmayın... en fazla hesabı kullanan, kadın mı erkek mi ona bakar...
Öğrenci olduğunu iddia edenden öğrenci kimliği fotoğrafı ister,
Yargıya intikal eden bir durum olduğunda bilgi paylaşır,
anlık yardımı telefonla onaylarsa güvenlik güçlerini yönlendirir,
Reklam vs için çoklu hesap kontrolü vs yapar...
Yoksa ben buradan birini evime davet ettim, ne kadar güvenilir biriyim diye bir ölçüm yapacak takometresi yoktur.
Var mıdır? :)

konu sahibinin hosuna gitmeyen yorumlara verdigi cevaplari soyle bir incelerseniz, bunun cevaptan cok laf yetistirme oldugunu gayet te anlayabilirsiniz. annesinin pazar alisverisi ne alaka? bir diger bayana 'cik konumdan!' diye ayar cekmesi. bunun gibi birkac ornek daha var.
ayrica herif kelimesi nezamandan beri cirkin? yazimda verdigim mesaj hosunuza gitmemis olabilir, ama cirkin bir tavir sergilediniz demek te bence gayet abarti, ama olsun, yinede siz bilirsiniz, size oyle gelmis olabilir. ben konu sahibinin basina gelen seyleri absurt buluyorum, kendi tavrini basina gelenlerden daha da absurt buluyorum. mesela evi terk etmis olan 'es kisisi'nin (kendi oyle diyo adama) eline sikistirdigi uc bes kurusu almasi gibi.

Sen kafana estigini yazacaksin ben cevap vermeyecek miyim ?
Seni kirmizi mumlu davetiyeyle mi cagirdim konuya .
Aklin sira bel alti vurup can mi yakacaksin?
Annem en pahali sebzeyi almamis
Okudugumuzu anladik mi ?ilkokulda kitaplarda yazardi hatirladin mi ?
Annemlerin bana ettigi yardimdan bahsettim .
Allah bereket versin diyor ya
Allah askina menapoz teyzeler gibi saldirma
Bi de biz hala evliyiz
Onun otelde kalmasi
Ustune kontratli evin kirasini odemeyecegi anlamina gelmiyor
Herhalde odeyecek
Isteye isteye
Ya da farkli sekilde
Hem hakikaten soruyorum
sana ne ?

hah, iste bak, sana ne diyemezsin iste, gelip butun hayatinin icini disini buraya dokuyosan, insanlar gayet te yorum yapabilir. ciddi anlamda sorunlusun, umarim sorunlarindan kisa zamanda siyrilirsin ve zamanla normal tepkiler vermeye baslarsin, gercekten anormalsin cunku kendininde soyledigi gibi.

ben kacar canim, ugrasilmaz siz gibilerle.

Tesekkur ederim .
Ne gibi bir seyler mesela var gibi ?

Cok bile kaldin
Gule gule .

Erkegi kadini da belli bir yerden sonra ayiramaz ki
Farz et ben erkegim,annemin telinden almisim kullanici adini , siteye oyle giriyorum. Telefona da annemi veririm konusur al sana kadin uye
Sanki cok zor

Witche ozelden yazicam simdi al saglik karneni gel diye
Kesin 60li yaslarda bir amca ve telefonuna sadece bulgaristandan falan cevapsiz cagri geiyordur

Ben de aa canım diye karsilamanizi beklemiyordum. Sadece karşıdaki kişinin gerçekten samimi ve iyi niyetli olabileceğini de düşünüp daha güzel bir şekilde cevap vermeniz yeterliydi bana gore.

Veremem iyi niyetli bir teklif gibi gelmiyor bana cunku ..
Ayni gun baska bir universiteli kiza da gel annemlerle kal gibi bi sey soylemis
Sizce normal mi bu ?
Burda millet kv sini
Hatta oz kardesini istemiyor evde
Bu kadin hic tanimadigi iki insani eve davet ediyor.
Ben bobreklerimle mutluyum
Tesekkur ederim
Almiyim

Yasak var demedim, Allah ' a inanmayan biri Allah Allah nidalarinda bulunmaz dedim.
Alla allaa siz mi hüküm veriyorsunuz hangi hakla? Şaşırma manasında yazmış arkadaş, ben de kullanıyorum inançsızım hayret bir şey ya sizden icazet mi alınacak? Kaldı ki inançlı olan da o şekilde tepki verebilir size ne fetva hattı?!

Sizin ne kadar güzel bir gonlunuz var...

Witchhunt su akar yolunu bulur

Bu yazdıklarınızdan dolayı çok üzüldüm... Siz evinize gelen misafirlerin böbreklerini mangala mı atıyorsunuz ? Bu mu sizin düşünceniz ? Tama güvenmeyin ama iyi niyeti de burada bu şekilde deşifre etmeyin.

Kazen bu devirde bir forumdan insanı evine davet etmek ne kadar şirin gelebilir kulağa ? Sadece witch'e değil üstelik başkasına da teklif var şüphe etmez miydin? İyi niyet olabilir ama söz konusu daveti yapan hanımın başına da bir şey gelebilir gerçekten 2 taraflı düşünmek gerek

Benim evime gelenler genelde tanidigi insanlar oluyor .
Tanimadigim birini eve almiyorum
Bence sizde almiyorsunuz .
Biz bayram sekeri toplamaya gelen 3 cocuga tecavuzlerin yasandigi bir yerde yasiyoruz
Okula giden cocuklarin kacirildigi
10 aylik bebege tecavuz edilen
Sacma sapan bir yerde.
Ben uzulmedim yazdiklarim icin .
Sizde fazla duygusal davranmissiniz .
Hakikaten hala Tanri misafiri kavramina inaniyorsaniz tebrik ederim .
Ben inanmiyorum .
Simdi cikip gelsem size
Beni misafir eder misiniz ?!?!?!

Ben seni misafir ederim yanliz
Gerci kocam tanimadigin insani eve mi alcan diyr basimin etini yer ama olsun

gurursuzluk oldugunu soyleyenler olmus hic alakasi yok witch. nikahli kocan pat diye evi terkedip herseyi senin ustune yikamaz tabi isticeksin. faturalarin vs. abone numarasini yolla odesin.

adamlik bu değil şak diye bes kurussuz ortada birakmak . sen hic istemekten de almaktan da cekinme. işin yok suan icin..en azindan bir sure annenlerde kalsan oraya gitmek istemiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…