- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ben de aa canım diye karsilamanizi beklemiyordum. Sadece karşıdaki kişinin gerçekten samimi ve iyi niyetli olabileceğini de düşünüp daha güzel bir şekilde cevap vermeniz yeterliydi bana gore.Oz babanin ,oz amcanin bile neler neler yaptigi bu devirde ve bu ulkede rica ediyorum bu kadar saf olmayalim ..
Ben boyle tekliflere lisede bile aaaaa canim diyerek karsilamadim belki benim kalbim kotudur .
Ama bu dusunce belki vucut butunlugumu bir arada tutmami sagladi
Kimseye guvenmeyin
Bu da kamu spotu olsun ..
Tek taraflı düşünmeyin.
İlk sebep için bkz. Aşağıdaki mesaj.
Diğer sebepler de bilindik ama insanlar nedense benim başıma gelmez diyip önemsemiyor...
@figenayten bu konuya bu teklifi yazdığı gün, başka bir konuda da üniversiteli bir kıza yaşlı annesinin babasının çeşmedeki evinde onlara yardımcı olması karşılığında para, kalacak yer ve tatil vaad ediyordu.
Bir forumda aynı gün hiç tanımadığı iki kişiye gidecek/kalacak yer teklif edecek kadar saf ve iyi niyetli bir insansa onun adına gerçekten endişeniyorum...
umarım karşısına iyi insanlar çıkar...
20 yaşında ailesi tarafından zor durumda bırakılarak okumaya çalışan bir kıza ve eşinin evi terkettiği için zor durumda olan bir kadına gelen teklifi de samimi bulmuyorum.
Olmaz. İnsanların birbirini kestiği, kundaktaki bebeklere tecavüz edildiği bir ülkede yaşıyoruz.
Zamanın gerçeklerini unutmayın.
konu sahibinin hosuna gitmeyen yorumlara verdigi cevaplari soyle bir incelerseniz, bunun cevaptan cok laf yetistirme oldugunu gayet te anlayabilirsiniz. annesinin pazar alisverisi ne alaka? bir diger bayana 'cik konumdan!' diye ayar cekmesi. bunun gibi birkac ornek daha var.Siz bir yorum yazmışsınız konu sahibi cevap vermiş. Bunun adı burda ‘laf yetiştirmek’ mi? Siz bu konuya yazarken ne yapmaya çalışıyorsunuz ben de bunu hiç anlamadım.
Hem herif ne çirkin bir kelime böyle....
Tavrınız baştan sona çirkin maalesef.
herkese bi q1
herkese bi laf yetistirme pesindesin, neden? ayrilmak istedigin kisiden para aliyosun, neymis efendim kedisi varmismis. bide annesinin aldigi pazar alisverisini yaziyor, e en pahali sebzeleri almis masallah Allah daha cok bereket versin. Yazarak ne yapmaya calistin anlamadim.
benim bu gereksiz cirpinisindan cikardigim tek sey kocanla barisma sebebinin parasi oldugu yani, herifin sundugu imkanlardan vazgecemiyosun.
witch hunt geçicide olsa bir yerde çalışmayı düşündün mü? dondurmacı, market.. En azından harçlığın olurdu..
hah, iste bak, sana ne diyemezsin iste, gelip butun hayatinin icini disini buraya dokuyosan, insanlar gayet te yorum yapabilir. ciddi anlamda sorunlusun, umarim sorunlarindan kisa zamanda siyrilirsin ve zamanla normal tepkiler vermeye baslarsin, gercekten anormalsin cunku kendininde soyledigi gibi.Sen kafana estigini yazacaksin ben cevap vermeyecek miyim ?
Seni kirmizi mumlu davetiyeyle mi cagirdim konuya .
Aklin sira bel alti vurup can mi yakacaksin?
Annem en pahali sebzeyi almamis
Okudugumuzu anladik mi ?ilkokulda kitaplarda yazardi hatirladin mi ?
Annemlerin bana ettigi yardimdan bahsettim .
Allah bereket versin diyor ya
Allah askina menapoz teyzeler gibi saldirma
Bi de biz hala evliyiz
Onun otelde kalmasi
Ustune kontratli evin kirasini odemeyecegi anlamina gelmiyor
Herhalde odeyecek
Isteye isteye
Ya da farkli sekilde
Hem hakikaten soruyorum
sana ne ?
Witch canım istersen kendine mama yollayabilirim.
Elimden ne geliyorsa.
Her insanın hayatında zor en dip dönemler oluyor.
Demek ki senin sınavın bu canım.
Ama kocanın kaçarak gitmesi aşırı işkillendirdi beni.
Kadınla konuşması dışında başka şeyler var gibi.
hah, iste bak, sana ne diyemezsin iste, gelip butun hayatinin icini disini buraya dokuyosan, insanlar gayet te yorum yapabilir. ciddi anlamda sorunlusun, umarim sorunlarindan kisa zamanda siyrilirsin ve zamanla normal tepkiler vermeye baslarsin, gercekten anormalsin cunku kendininde soyledigi gibi.
ben kacar canim, ugrasilmaz siz gibilerle.
Erkegi kadini da belli bir yerden sonra ayiramaz kiEklemeyi unutmuşum onu da yazayım.
Kazen e sorun bana göre yeterli bir güvenlik tedbiri de değil.
Kazen de sabıka kayıtlarımız mı var? GBT mi kontrol ediyor? Yada psikiyatri muayenemizi yaptı ve hepimizin sağlıklı bireyler olduğunu mu iddia ediyor?
Yapmayın... en fazla hesabı kullanan, kadın mı erkek mi ona bakar...
Öğrenci olduğunu iddia edenden öğrenci kimliği fotoğrafı ister,
Yargıya intikal eden bir durum olduğunda bilgi paylaşır,
anlık yardımı telefonla onaylarsa güvenlik güçlerini yönlendirir,
Reklam vs için çoklu hesap kontrolü vs yapar...
Yoksa ben buradan birini evime davet ettim, ne kadar güvenilir biriyim diye bir ölçüm yapacak takometresi yoktur.
Var mıdır? :)
Tesekkur ederim .
Ne gibi bir seyler mesela var gibi ?
Ben de aa canım diye karsilamanizi beklemiyordum. Sadece karşıdaki kişinin gerçekten samimi ve iyi niyetli olabileceğini de düşünüp daha güzel bir şekilde cevap vermeniz yeterliydi bana gore.
Alla allaa siz mi hüküm veriyorsunuz hangi hakla? Şaşırma manasında yazmış arkadaş, ben de kullanıyorum inançsızım hayret bir şey ya sizden icazet mi alınacak? Kaldı ki inançlı olan da o şekilde tepki verebilir size ne fetva hattı?!Yasak var demedim, Allah ' a inanmayan biri Allah Allah nidalarinda bulunmaz dedim.
Sizin ne kadar güzel bir gonlunuz var...Sevgili witchhunt kendimden küçüklerden "uyarı almak " demeyelim de, hem küçüklerimin hem de hala büyüklerimin düşünce ve olabildiğince yaşam deneyimlerine saygı ve sevgi ile yaklaştım , elbette kendimce çıkarımlar yaptım hep, yaparım da.. Evet sizi gerçekten merak ettim. Bir yerde haklısınız ki heyecanlandım. Ama o heyecan , Kafanı dağıtmana yardımcı olabilmek , senin o psikolojik durumdan çıkman için acaba bir el uzatabilir miyimin heyecanıydı.
Dediğiniz gibi Yazdığınız satırlarla beni kırmış değilsiniz. Kıramazsınız da.. Zira Sizin yaptığınız Ilk cümlenizden , son cümlenize dek kendinizce bana haddimi bildirmek olmuş. "Tel numaranızı iyi ki görmedim ." diye yazmışsınız. Görseydiniz, burada yazdıklarınızın dışında acaba daha neler söyleyecek olabilirdiniz ki? Ama varsa hala içinizde kalan birşeyler Sevgili Kazen Bey ile görüşebilirsiniz. Gerçek kimliğim, telefonum hepsi kendisinde mevcut.
Sizin ilk cümlenizle bitirmek zorundayım maalesef.
Bana, "tüm bunları iyi niyetle yazdığınızı düşünmek istiyorum" demişsiniz.
Keşke böyle bir cümleyi, gerçekten aslında kime yazdığınızı bilerek yazmış olsaydınız.
Kazen Beyi aramanız yeterdi.
Ama Ben Sizi "uyar"mayacağım.
Sadece bir tavsiye niteliğinde söylemek istedim.
Konunuzu şu ana kadar takip etmiştim.
Ihtiyacınız olmasa da Ümid ediyorum ve diliyorum ki en kısa sürede sorunlarınız da bir çözüme ulaşır.
Size sevgilerimle ..
Veremem iyi niyetli bir teklif gibi gelmiyor bana cunku ..
Ayni gun baska bir universiteli kiza da gel annemlerle kal gibi bi sey soylemis
Sizce normal mi bu ?
Burda millet kv sini
Hatta oz kardesini istemiyor evde
Bu kadin hic tanimadigi iki insani eve davet ediyor.
Ben bobreklerimle mutluyum
Tesekkur ederim
Almiyim
Kazen bu devirde bir forumdan insanı evine davet etmek ne kadar şirin gelebilir kulağa ? Sadece witch'e değil üstelik başkasına da teklif var şüphe etmez miydin? İyi niyet olabilir ama söz konusu daveti yapan hanımın başına da bir şey gelebilir gerçekten 2 taraflı düşünmek gerekBu yazdıklarınızdan dolayı çok üzüldüm... Siz evinize gelen misafirlerin böbreklerini mangala mı atıyorsunuz ? Bu mu sizin düşünceniz ? Tama güvenmeyin ama iyi niyeti de burada bu şekilde deşifre etmeyin.
Bu yazdıklarınızdan dolayı çok üzüldüm... Siz evinize gelen misafirlerin böbreklerini mangala mı atıyorsunuz ? Bu mu sizin düşünceniz ? Tama güvenmeyin ama iyi niyeti de burada bu şekilde deşifre etmeyin.
Ben seni misafir ederim yanlizBenim evime gelenler genelde tanidigi insanlar oluyor .
Tanimadigim birini eve almiyorum
Bence sizde almiyorsunuz .
Biz bayram sekeri toplamaya gelen 3 cocuga tecavuzlerin yasandigi bir yerde yasiyoruz
Okula giden cocuklarin kacirildigi
10 aylik bebege tecavuz edilen
Sacma sapan bir yerde.
Ben uzulmedim yazdiklarim icin .
Sizde fazla duygusal davranmissiniz .
Hakikaten hala Tanri misafiri kavramina inaniyorsaniz tebrik ederim .
Ben inanmiyorum .
Simdi cikip gelsem size
Beni misafir eder misiniz ?!?!?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?