• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Bu yazdıklarınızdan dolayı çok üzüldüm... Siz evinize gelen misafirlerin böbreklerini mangala mı atıyorsunuz ? Bu mu sizin düşünceniz ? Tama güvenmeyin ama iyi niyeti de burada bu şekilde deşifre etmeyin.
konu sahibinin deşifre ettiğini nereden çıkardın kazen kadın kabak gibi iki üyeye telefon adres veriyor yıl 2018 iyi niyet varsa da bir zahmet iyi niyetli olmasın figen teyzemiz.

Kazen bu devirde bir forumdan insanı evine davet etmek ne kadar şirin gelebilir kulağa ? Sadece witch'e değil üstelik başkasına da teklif var şüphe etmez miydin? İyi niyet olabilir ama söz konusu daveti yapan hanımın başına da bir şey gelebilir gerçekten 2 taraflı düşünmek gerek

Benim evime gelenler genelde tanidigi insanlar oluyor .
Tanimadigim birini eve almiyorum
Bence sizde almiyorsunuz .
Biz bayram sekeri toplamaya gelen 3 cocuga tecavuzlerin yasandigi bir yerde yasiyoruz
Okula giden cocuklarin kacirildigi
10 aylik bebege tecavuz edilen
Sacma sapan bir yerde.
Ben uzulmedim yazdiklarim icin .
Sizde fazla duygusal davranmissiniz .
Hakikaten hala Tanri misafiri kavramina inaniyorsaniz tebrik ederim .
Ben inanmiyorum .
Simdi cikip gelsem size
Beni misafir eder misiniz ?!?!?!

konu sahibinin deşifre ettiğini nereden çıkardın kazen kadın kabak gibi iki üyeye telefon adres veriyor yıl 2018 iyi niyet varsa da bir zahmet iyi niyetli olmasın figen teyzemiz.

Merhaba,
Ben izah edemedim sanırım. Güvenmemek başka bir şey bunu dile getirme üslubu başka bir şey. Nazikçe ;

- Nazik teklifiniz için teşekkür ederim diyip o konuyu kapatabilirdi.

anlatmak istediğim budur. Ben böbreklerim ile mutluyum gibi çirkin bir cümle ile teklif geri çevrilmez. Armağan için okuduğu şehirde de iş arayışına girmek istedik ama tamam Armağan iyi bir kız diyelim ya iş veren ? her şeyi 2 taraflı düşünüyoruz.

Merhaba,
Ben izah edemedim sanırım. Güvenmemek başka bir şey bunu dile getirme üslubu başka bir şey. Nazikçe ;

anlatmak istediğim budur. Ben böbreklerim ile mutluyum gibi çirkin bir cümle ile teklif geri çevrilmez. Armağan için okuduğu şehirde de iş arayışına girmek istedik ama tamam Armağan iyi bir kız diyelim ya iş veren ? her şeyi 2 taraflı düşünüyoruz.
buna katiliyorum ben yazdiklarindan iyi niyetli oldugunu dusundum. bana biri boyle yazsa atlicak gidicek degilim ama tesekkurler cok incesiniz der gecerim. zorla taciz etmiyor sonucta..
ben figen hanima ozelden de yazdim soylenenlere kirilmamasi icin.. yasca buyuk ve cok icten yazmis. kotu olma ihtimali oldugu kadar iyi olma ihtimali de var bunu bilemeyiz ve direkt kotu olarak yaftalayamayiz..

Kocan tabii ki ödeyecek. Niye ondan para aldın diyenler saçmalamış. Bir anda giden adam yani kusurlu. Yalnız bu böyle gitmez bu ergen kocana ders vermen lazım. Halen ailene gitmiyorsun diye rahata bağlamış derim?

Hanımlar,
konuları dini tartışmalar haline getirmeniz hoş olmuyor, dini içerik ve din üzerinden tartışmak yasak çünkü kavga çıkıyor, ayrıca insanları inançlılar şöyle yapar inançsızlar böyle yapar diyerek ötekileştirmenizde sizlere yakışmıyor.

Rica ediyorum artık topikte ne din üzerine ne de içerik üzerine tartışmalar olmasın, üsluplara dikkat edilsin.

Merhaba,

buna ben de katılıyorum, üslup daha nazik olabilirdi ama witch'in psikolojisi de gergin bu aralar. İnsan bazen aşırı tepki de verebiliyor. Kaldı ki tehlike teklif edene de geçerli aman diyim figenayten hanım teyze yapma böyle işler

Hanımlar,
konuları dini tartışmalar haline getirmeniz hoş olmuyor, dini içerik ve din üzerinden tartışmak yasak çünkü kavga çıkıyor, ayrıca insanları inançlılar şöyle yapar inançsızlar böyle yapar diyerek ötekileştirmenizde sizlere yakışmıyor.

Rica ediyorum artık topikte ne din üzerine ne de içerik üzerine tartışmalar olmasın, üsluplara dikkat edilsin.
Burası islami forum değil, Türkiye islam devleti değil ama idrak edemeyen çok. Sürekli fetva hattı.

Merhaba,

Üslup konusunda haklı olabilirsin, ama ilk verilen cevap degil o böbrek mesajı.

İlk cevap mesajından teklifi iyi niyetli ve güvenilir bulmadığını çıkardım ben. Kırılacak bir şey de yok bence bunda.

İyi niyetli de bulmak zorunda degil. Ben de garipsedim hem armağan a hem witch e böyle bir teklifle gelmesini aynı günde...

Yaşı büyük diyelim, 55-60 arası anladığım kadarıyla, sağlık karnesi diye bir şeyden bahsediyor... 10 yıl oldu sağlık karnesi kalkalı... hiç kullanmadım ben, nerede nasıl kullanılır bilmiyorum, ama öyle bir şey olmadığını biliyorum.
Bu bile beni karşıdaki insanla ilgili Şüpheye düşürüyor. Dalga mı geçiyor? Saf mı görünmeye çalışıyor? Diye.
E cevapta ona göre oluyor ister istemez..

İş konusu hepimiz için geçerli.. işe başladığımız yerlerde çok mu biliyoruz sanki kimin ne olduğunu.
Ama Ailesinden, arkadaşlarından uzakta, bilmediği bir şehirde, tanımadığı birinden aldığı yatılı bir iş teklifi başka bir şey...

Burası islami forum değil, Türkiye islam devleti değil ama idrak edemeyen çok. Sürekli fetva hattı.

Konu bu da değil sevgili Scarlet, uyarılarımızda veya site sözleşmesinde, bu bölümde yazan kurallar topiğinde kullanılan kelimeye dikkat edildi mi bilmiyorum, özellikle "dini içerik" deriz, tüm dinleri kapsar, burada tartışanlar Yahudi ya da Hıristiyan üyeler de olabilirdi, hangi din mensubu olduğunuzun önemi yok, hiçbir inancınız da olmayabilir, hangi ırk, kültürden olduğunuzun da ehemmiyeti yok, burası kadınlar kulübü, her din, mezhep, ırk ve kültürden kadınların olduğu bir paylaşım platformu, burada ne dininizi aşağılatır veya baskın olma sebebi sayarız, ne ırkınıza mezhebinize laf söylenmesini veya ayrıcalık tanınmasına müsade ederiz, kadınlar kulübünün varoluş amacı bu değil çünkü.

Lütfen konuya dönelim artık.

Oz babanin ,oz amcanin bile neler neler yaptigi bu devirde ve bu ulkede rica ediyorum bu kadar saf olmayalim ..
Ben boyle tekliflere lisede bile aaaaa canim diyerek karsilamadim belki benim kalbim kotudur .
Ama bu dusunce belki vucut butunlugumu bir arada tutmami sagladi :KK66:
Kimseye guvenmeyin
Bu da kamu spotu olsun ..
Evet eşinize de ☺

karavanda yaşıyorum sığamayız ...
Patron konu yardimseverlikse tamam uslup sert olabilir witchte de,yardim istemedi ki kadin. Kalacak yerim yok demedi,para yollayin da demedi. Kim olsa o iskillenir 60lik dedeler gibi burda kadin ariyor zanneder.

Gercekten yardim isteyenleri engelliyoruz burada, kabak gibi adres telefon yazana da sagol diyemedik affet ;)

eğer içgüdüm beni yanıltmadı ise bu yazdıklarınızdan çok üzüleceksiniz.
Ya uzulebilirim sorun degil, hatam varsa anlarim da kabullenirim de. Ozur dilemesini de bilirim ama su devirde iskillenelim biraz bazi seylerden. Yardimseverlikten dem vurdunuz ya onu diyorum,o zaman yardim istemek de serbest olsun. Su bebek kiyafeti isteyen kadinin sucu neydi madem hepimiz yardimseveriz?

Patron konu yardimseverlikse tamam uslup sert olabilir witchte de,yardim istemedi ki kadin. Kalacak yerim yok demedi,para yollayin da demedi. Kim olsa o iskillenir 60lik dedeler gibi burda kadin ariyor zanneder.

Gercekten yardim isteyenleri engelliyoruz burada, kabak gibi adres telefon yazana da sagol diyemedik affet :KK66:

Kazen Kazen
yazınca benim de aklıma yardım isteyen bir kız vardı, alıkoyulan, evine sonrasında polis yollanılan.. çorlu’da mı neredeydi...
O kıza da inanmayan oldu, hatta hadi canım oradan falan diyenler...
sonra gerçek olduğu anlaşıldı.. hoş yine Türkiye gerçeği kızın hayatında bir şey değişemeden kötü bitti olay ama,
Misafirperverlikten daha hassas bir konuydu.
Figen teyze buranın sanal bir ortam olduğunu biliyordur, duyguları çok da incinmesin... burada farkında olmadan neler yaşanıyor...

Konu bu da değil sevgili Scarlet, uyarılarımızda veya site sözleşmesinde, bu bölümde yazan kurallar topiğinde kullanılan kelimeye dikkat edildi mi bilmiyorum, özellikle "dini içerik" deriz, tüm dinleri kapsar, burada tartışanlar Yahudi ya da Hıristiyan üyeler de olabilirdi, hangi din mensubu olduğunuzun önemi yok, hiçbir inancınız da olmayabilir, hangi ırk, kültürden olduğunuzun da ehemmiyeti yok, burası kadınlar kulübü, her din, mezhep, ırk ve kültürden kadınların olduğu bir paylaşım platformu, burada ne dininizi aşağılatır veya baskın olma sebebi sayarız, ne ırkınıza mezhebinize laf söylenmesini veya ayrıcalık tanınmasına müsade ederiz, kadınlar kulübünün varoluş amacı bu değil çünkü.

Lütfen konuya dönelim artık.
Tamam Mune kabul ediyorum ama sen de farkında değil misin kimse hiç bir zaman dini aşağılamıyor başka inanç yada inançsız lakin deniz ürünleri yemek yarışmasında bile fetva verenlerle dolu burası kabuklu ürün ahtapot vs için . Her daim birisi ahkam kesiyor insanı tahrik ediyorlar...uyarmak görevim diyenlerle dolu burası.

Konuyu saptırmayım, sevgiler :KK51:

Back