Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Kadin savciliktan tirsmis olabilir .
Beklesin daha tazminat davasi acicam ona .
Koca efendi de ne halt etmeye 16 gundur yok piyasada Allah bilir
Hukukta var olan her davayı aç sakın bırakma peşini. Sürünsün pislik. Bide varya şantajdan mahkum ettirdinmi siciline işler o zaman tamamdır.
Eşin konusundada halen aynı düşücedeyim, o kadın eşine herşeyi bire bin katarak anlattı. Sen eşinden boşanmış olduğun dönemde o kızın evinde adamla sadece oturdun konuştun, fakat o kız eşine adamla ne yaptığını söylediğini çok net tahmin ediyorum. Yani bence eşinin inandığı şeyler çok çok farklı. Dediğim gibi aksi çıkar aralarında herhangi bişey varsada çokkkk şaşıracam...

Canim cok uzuldum yaa o pislik arkadasinda cezasini bulur.hic uzulme iyiki oldu de herkesin gercek yuzunu gordun.

Yeniden af etmeniz cok büyük bir hata olmuş eşinize bence siz diyin sizden duysun x kişiden duyunca çok fena olur hem ne malum üzerine ekleyipte başka şeyler söylemiceyi bunun tehditini yapan illa ki istedi olmayınca söyler birgün

ben eşi ve o kadının ilişkisi olduğuna inanıyorum .hatta neredeyse artık eminim yani şu konuya göre.

ailen bir yorumda bulunmuyor mu ?

Sizı çok eskiden biliyorum. Sanırım cin e giden uyesiniz. Aslında kendi ayakları üzerinde durabilecek sağlam biri olduğunuzu düşünüyorum. İş yapabilecek kapasitenizvar koca duskunü kadınlardan da değilsiniz. Eşiniz de pek anlasilacak biri değil sanırım. Seviyor musunuz şimdiye kadar o kadar soruna rağmen beraberdiniz. Belli ki yeni bir hayat kurma zamanınız gelmiş. Ama sizi hayatta güçsüz kilan şey nedir bilemiyorum. işiniz bir türlü rast gitmiyor engel olan nedir? Cevap yazmak zorunda değilsiniz tabiki. Allah yardımcınız olsun. Benim aklıma o kadının eşinize göz koydugu gelıyor. Eşiniz yapmıştır yapmamıştır bilemem.

Dava actim kadina
Daha da acicam .
Istedigini yapsin umrumda degil artik

ailen bir yorumda bulunmuyor mu ?

Babam 1 kere konustu onunla iste .
Yazdim burda dereden tepeden konusmus babama ,incir cekirdegi doldurmayacak kadar kucuk seyler anlatmis
Oklar ona donmesin diye ..
Annem git konus eve donsun elaleme rezil olduk diyo .
Hatta su kadarini soyliyim .
Bayramda dedi ki kv ne ziyarete gidelim
Sonra biz kalkalim sen orda kal ..
Dusunebiliyor musun beni arayan soran isteyen yok
Kedi yavrusu gibi kapilarina gidicem .
Cok zor durumdayim .
Lanet olasi yerde is yok ...
Oturuyorum evde kos kos .

Çalışırken her ay yüklü miktarda onun kredi borcunu ödüyormuşsunuz. Sizin çalışmadığınız, eşinizin size destek olduğu bir dönem oldu mu bilmiyorum. Bana siz işten çıkarılınca sizden maddi beklentisi bitince gitmiş olabilir gibi geliyor. Siz iş bulup hayatınızı yoluna koyunca çıkıp geri dönerse bu ihtimalin doğru olma olasılığı artacak.

ben eşi ve o kadının ilişkisi olduğuna inanıyorum .hatta neredeyse artık eminim yani şu konuya göre.
Ben hiç ihtimal vermiyorum buna. Ha öyle çıkarsada çok çok şaşıracam yalan yok.
Yani böyle bir kadınla ilişki kuracak kadar aklını peynir ekmekle yememiştir diye düşünüyorum.
Dediğim gibi bence bu kadın witch hunt'ın eşine herşeyi anlattı. Elindeki konuşmaları gösterdi, benim evimde buluştular dedi, hatta öyle bir psikopat kadının bununla kalmayıp adamla evimde yattılar dediğine dahi bahse girerim.
Şu anda witch eşinin gözünde (özür dileyerek söylüyorum) hiçbirşeye değmeyen, artı kendi suçunu örtmek için dava dahi açmış bir kadın, ki zaten öyle boş saçma bir şekilde çekip gitmeside bunu işaret ediyor.
Ha kandırılmış olması elbette bu yaptığını aklamaz. En azından bir konuşması ne nedir eşinden dinlemesi lazımdı. Yine witch den özür dileyerek söylüyorumki eğer durum böyle ise maalesef bunda kendisininde suçu var. Zira kendi durumu eşinden gizleyerek o aşağılık psikopata kadına fırsat vermiş oldu.
Allah yardımcısı olsun.

Adam her şeyi öğrenmiş olsa, witch’in babasıyla konuşurken, evi terketme bahanesi olarak meyve alıyorum yemiyor demek yerine kadının anlattıklarını söylemez miydi?

Witch potansiyelini bosa harciyorsun akilli kadinsin. Buyuk sehire ankaraya falan basvur. Zilyon tane dis ticaret firmasi var. Yanlis hatirlamiyorsam cince biliyorsun. Zte huawei vs hep ankarada. Bekleme su bistan korkulugunu. Annene de bir laf ederdim ama susuyorum.
Ankara guzel sehir. Secim sonrasi ise alimlar da artar. Ne olur kendine guven. Geride birak herseyi...

A aaa witch , bu ne ? Nasıl bir adamla evlisin sen ? Neden tekrar geri döndün ? Bir önceki güncellemend3 d3 bu adamın seni sakat birakabilecegini yazmışsın ..şoklar içinde okudum ..korkak ,bavulunu toplamış gitmiş bide tehdit ediyor yumruk atarım diye ..kız sen bunu niye iyi bi dövmeden yolladın evden ? Ay ne büyük şok yaşadım .hiç böyle bir sonuç beklemiyordum .

O manyak arkadaşınla ilgili verdiğin karar çok güzel ..çeksin cezasını şimdi .ömür boyu korkarak yaşanmaz. hayatını mahfetmesine izin verme .sonuna kadar peşini bırakma .maddi manevi güzel bir ceza alsın .

Ben tahminimi söyleyeyim...kv ziyareti yemek yapmayan akraba istemeyen vs vs biriyim diyorsun, kocan ise klasik geleneksel türk erkeği...12 yıl gitmedi bu sebeplerden olsa giderdi çoktan diyorsun...

Bence öyle değil..12 yıl karşısına biri çıkmamıştır, düzenini bozmak istememiştir vs ama şimdi bence anlattıklarına göre kesinlikle hayatında biri var...Eğer aşık olmuşsa birdaha sana dönmez zaten ama bir heves ise biraz durup gelir...

Benim anlamadığım neden takip etmiyorsun onu? Hiç olmazsa yarınöbürgün sana dava açarsa elinde deliller olur...Hoş evi terkedip gittiği için ufak tefek şeylerden mahkeme seni haklı görecektir...Ben olsam böyle yapan bi adamdan mahkemede boşanmak istemediğimi söylerim süründürürüm yani dava açarsa...

Ayrıca bişeyler satmayı düşünüosun peki anneni 200tl vermesi dışında sana destekleri yok mu neden bu kadar panik içindesin?

Evet 16 gundur de eve gelmiyo ...
Bende engelli zaten ama sanirim ayaklari da kirik ,evin yolunu falan unuttu ..
Utanmazlar .
Canim cok sıkkın .

Bir yerden bir yere tasinmak da para .
Param yok ki .
Nerde kalicam
Nasil yapicam,kedim var birakamam bi yere yavru daha .
Cevreye haber saldim bi ses yok henuz .
Huawei falan profesyonel calisma yetkinligi arar dilde yani cok ileri seviye .
Maalesef benim dilim yetersiz gelebilir .
Ana dilim kadar iyi degil .
Dogaltas sektorunde bile bazen zorlandigim oluyor .
Yine de tesekkur ederim

Anne baba memur ve ozel bi universitede kardesimi okutuyorlar .
Herkesin kendisine gore harcamalari var ..
Kredi karti borclari var
Babam ameliyat oldu yeni ona 10 bin lira gitti .
Yani herkesin tirnagi kendini kasiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…