Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Akilli degilmisim iste baksana .
Kaldim boyle sap gibi .
Yanlış anlamayın da buna katılıyorum, biraz birikiminiz olsa yeni iş bulana kadar falan bir şekilde idare ederdiniz. Ayrıca bu şekilde beklemekte ayrı bir sabır ister yani, inşallah tez zamanda bir hareketlilik olur eşiniz ya da o kadın tarafından. Yalnız iyiki çocuk yokmuş,böyle bir adamdan birde çocuğunuz olmadığına bu kadar olumsuzluk arasında sevindim açıkçası.

Kafanda bitirdiysen hiç bir sebep göstermeden evi terk etmek boşanma sebebi ihtar çek üç gün içinde dönmezse boşanma davası acacağını söyle tepkisi ne olur sence
Ne kadar daha böyle gidecek? annesini arayıp sorsan ne derdi var öğrensen

ne saçma sapan hale gelmiş olaylar.
aklım basmadı.
ikisinin ilişkisi olsa o kadın mutlaka eşine seni tehdit ettiği mevzuyu anlatırdı mutlaka.
hazır seni gömme kendini övme fırsatı varken illa ki kulağına su kaçırırdı.
e ilişki yoksa bu adam niye gitti?
eşin bu kadına bir dönem meyledip mesajlar attıysa elinde onu da tehdit edebileceği şey var demektir.
kadının eşine değil ama eşinin kadına bir yeltenmesi olmuş sanki, o yüzden şikayetin bu kadar önem arz etmiş babana sormuş.
kendi yediği nanelerde o mahkemede ortaya dökülecek. kadın demiştir ki şikayeti geri çeksin yoksa seni de yakarım.
aklıma da başka ihtimal gelmedi.

Kadin savciliktan tirsmis olabilir .
Beklesin daha tazminat davasi acicam ona .
Koca efendi de ne halt etmeye 16 gundur yok piyasada Allah bilir
Ya saka gibi 16 gun oldu
Bir haftadir banliyim ama sirf senin konun icin girip okudum gelisme var mi diye
Kadin tirssin beter olsun hic pesini birakma
Koca konusunda da ne diyecegimi bilmiyorum surunerek donsun ve kov

Ay vallaha çok sabırlı kadınsınız. Ben şu güne kadar çoktan koca kişisini arayıp derdin ne diye hesap sormaya başlamıştım. Tebrik ediyorum. Böyle insanları gördükçe özeniyorum.

Ya saka gibi 16 gun oldu
Bir haftadir banliyim ama sirf senin konun icin girip okudum gelisme var mi diye
Kadin tirssin beter olsun hic pesini birakma
Koca konusunda da ne diyecegimi bilmiyorum surunerek donsun ve kov

Dua et is bulabileyim
Ikisinin de cani cehenneme .
Tek istedigim kimseye muhtac olmamak

Ay vallaha çok sabırlı kadınsınız. Ben şu güne kadar çoktan koca kişisini arayıp derdin ne diye hesap sormaya başlamıştım. Tebrik ediyorum. Böyle insanları gördükçe özeniyorum.

Ben ona git demedim ki ..
Kendi kaçtı .
Senin derdin ne desem dön dedigimi dusunecek
Dedigim gibi donerse çok bilendim ben bu 16 gunde ..
Hicbir sey eskisi gibi olmayacak ..
Icimde kocaman bir avize dustu paramparca oldu sanki ..

Ben ona git demedim ki ..
Kendi kaçtı .
Senin derdin ne desem dön dedigimi dusunecek
Dedigim gibi donerse çok bilendim ben bu 16 gunde ..
Hicbir sey eskisi gibi olmayacak ..
Icimde kocaman bir avize dustu paramparca oldu sanki ..
Esiniz niye boyle bisey yapti ki gercekten anlamak cok zor.siz hic adim atmayin elbet geri donecek o zamanda atin tekmeyi gitsin.en zor zamaninizda sizin yaninizda olmak varken bilmediginiz bi sebepten sizden kacti

Esiniz niye boyle bisey yapti ki gercekten anlamak cok zor.siz hic adim atmayin elbet geri donecek o zamanda atin tekmeyi gitsin.en zor zamaninizda sizin yaninizda olmak varken bilmediginiz bi sebepten sizden kacti

Pislik bir inadi var .
Merhametli gorunurdu .
Iyi gorunurdu .
Su 16 gunde maas aldi .
Eski is yerinden tazminat aldi .
Bana sen ac misin acikta misin diye sormadi .
Kedim oldugunu da biliyor bu arada ..
Hicbir seyi affetmeyecegim ..
And ictim sana o kadarini soyliyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…