Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Kocanızı bizden daha iyi tanırsınız ama anladığım kadarıyla iyi ki de gitmiş, iyi ki de bitmiş sizin evliliğiniz. Yine de inanıyorum siz hakkınızı en iyi şekilde ararsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun, gelişmeler için takipte kalacağım.

Şu an çok zor bir durumdan geçiyorsun ama sonu senin için hayırlı olacak gibi hissediyorum
Gevşek kocandan kıskançlıktan kudurmus arkadastan kurtulacaksin
Senin koca hiç güven vermiyor
Suç bastırıyor kendince
Etraf durulsun burnu havada bir şekilde karşına gelecek bundan eminim
Tabi eğer baska kadin durumları yoksa

Ben olsam o tacizci arkadaşa tazminat davası acar
Kocan olacak kisiyede evi terk ettiğini belgeler bosanma davasi acardim
Nafaka ve tazminat bir de ondan isterdim

Oyle sacma seyler soylemis ki babama
Yok meyve aliyormus eve ben yemiyomusum çöpe gidiyormus
Yok ben neden onla arkadas olmusum dengimmiymis (sanki stalklayan benim )
Yok aksamlari disari cikiyormusum
Yok savciliga sikayet etmemi babam mi soylemis !!
Bak ustteki ayrintiya dikkat et .
Savciliga babam git dedi
Bu da onu sorguluyo savciliga sen mi git dedin .
Hayir ne farkeder ?
Sokaktaki copcu de demis olabilirdi .
Anlamiyorum bilye kadar akliyla neler cevirdigini

Olayı bilseydi onu kesin kullanırdı...

Adamın soru sormadan bavulunu toplayıp çekip gitmesi çok acayip bir durum ya. Bu kızla aralarında bir şey olma ihtimali var mu? Tanışıyorlar mı ya da siz ayrıyken kız ile eşinizin yakınlaşma ihtimali var mı? Anladığımız kadarıyla bu kız sizi fazlasıyla kıskanıyor. Yakınlaşmaya çalışmış olabilir. Ama o zaman eşinize de sizin başka biriyle görüştüğünüzü anlatırdı. Neden söylemek için beklesin ki? Yakınlaşmadılarsa bu adam neden hiç soru bile sormadan gitti? En azından olayı minik de olsa sorgulaması lazımdı. Bir şeylerden korktu çekindi gibi ama neden korksun ki? Ya da şüpheleri vardı da netleşti mi kafasında. Bitirdi ve micadele etmek mi istemedi. Ama öfkeli bir tip diyordunuz, korkak silik birinin davranışı olur bu.

Her ne olduysa oldu. İnsan olsa sizi adam gibi sevse,
bir hatası varsa mücadele eder uğraşırdı. Yoksa da sizi sorgular korur, kızar vs bir tepki gösterirdi.
Demek ki ya sevgisiz ya bencil ya korkak ya da umursamaz bir kişilik.
Bırak akışına gitsin. Kızla ilgili davanın altını iyice doldur. Belki sıkıştırdıkça o kızdan da adamla ilgili bir şeyler çıkacak.
En kısa zamanda belirsizliklerden kurtulman hayatında huzur içinde yol alman dileğiyle. Hakkında hayırlısı olsun

Üstteki yorum çok zekice. Witch kadına açtığın davanı geri çekme. Birde boşanmaya niyetin var mı ? Varsa onun evi terk ettiğini belgeleyip de tazminat talep edebiliyorsun sanırım. Eğer gemileri yakacaksan da tel kaydı yapıp beni onunla aldattığını öğrendim de. Tepkiye göre onun için de dava açarsın

witch,
eğer hislerim beni yanıltmıyorsa kadın eşine birşey demedi, ikisinin bir ilişkisi varsa, ki eşinin şüpheli tavırları var gibi bir durum yaratıyor, bence ikisininde etekleri tutuştu, senin olayı savcılığa kadar taşıyacağını tahmin edemediler bence, şimdiye kadar hiç kimseden korkmayan, tehdit eden, yaka silktiren kadın neden elinde koz varken eşine anlatmaz?

Eş savcılığa gidildiğini öğrendikten sonra neden savcılığa gidildiğini merak etmez ve sudan bir bahaneyle kavga çıkartıp evi terk eder?

Evden çekip gittikten sonra neden ayrılığın mağdur tarafı eş, suçlu tarafı sen gösterilmeye çalışılır?
Neden babanın ağzından laf almaya çalışıp savcılığa gitmeni kimin söylediği öğrenilmeye çalışılır? Kim söylediyse onun üzerinden suç duyurunu geri çektirmen planlanıyor gibi geliyor bana.

Ben sana birşey diyeyim mi ablacım, bu olay çok daha derin ve çirkin çıkacak, düğüm mahkemede çözülür, üstlerindeki stres artarsa mahkemeden evvel de birinden biri çözülebilir, lakin hiç iyi kokular almıyorum, bu öyle sadece eşinle kadının ilişkisi var şüphesinden çok daha çirkin boyutta bir durum, ikisi de suç bastırma peşinde, kadın arkadaşlarını arayıp seni kötülemeye, eşin de baban üzerinden yürümeye çalışıyor, ne olduysa ne yaşandıysa bu yeni bir mesele değil, yeni olmadığı gibi altında başka çetrefillerde var, eşin bu suç duyurusundan korkuyor, çünkü o da tehdit ediliyor olabilir.

Mune tesekkur ederim vakit ayirdigin icin .
Kafam hala karman çorman .
Aslına bakarsan mevzudan da sıkıldım biliyor musun .
Cetrefilli , küçük hesapli ,seviyesiz aslina bakarsan mevzu biraz da varos ,kaldırım zihniyeti muhabbeti gibi geliyor .
Bu durumun icinde olmak beni ziyadesiyle huzursuz ediyor ...
işin icinden ne çıkacaksa çıksın herkes defolsun gitsin istiyorum basimdan .
32 yasindayim hicbir zaman erkek ve iliski odakli olmadim .
Hayatimda bir erkek yok aman Allah im modlarina girmedim .
Düz bir insanim ben .
Benimle birlikte yürümek isteyenlerle beraberim .

Şimdi bu iki salagin bir iliskisi olmadigina neredeyse eminim .
1 ) Karsi tarafin gozu yukseklerde ,para sever ,kendisi ortaokul mezunu olmasina ragmen vizyon sahibi ister ,konum ister .
2) Benim salagin o kadar cesareti yok ..
Gercekten yok yani .
3) Karsi taraf bekar eger benim ki onunla ask yasamak yok efendim evlenmek isterse benim gibi zor bir insandan ayrilirdi simdiye kadar .
Yillarca vajinismus la yasadik .
Cocuk zaten yok .
Geleneksel zihniyete sahip ben basina buyruk .
Kv ziyaretleri dahi yapmayan , yemekle ,temizlikle azami duzeyde iliskisi olan ,dugun dernek ,akraba ziyaretleri bilmeyen ,misafir kabul etmeyen ,huzursuz bir insanim zaten .
Karsi taraf daha domestik ,erkek odakli ,evcimen ,hizmet etmeyi ruhuna islemis ,daha yoresel bir insan .
Demek istedigim o ki .
Bu salak gitmek istese zaten giderdi ...
Neden korktu?

12 senelik evlilik 1 ay sonra 13 .seneye devrolacak .
Bu benle neden 13 senedir birlikte ?
Bir zaman erkek hormonlariyla hareket ettigini dusunuyorum .
Zaten yasamasina bile zor yeten akli bu kadina kaydi .
Ama su an ki amaci belki benden bikti
Belki karsi tarafa kiyamadi .
Bildigim tek sey var ki
O bu eve gelirse
O eski witch yok ...
Oldugu gibi gorunen ,dusundugunu aninda soyleyen ,elindekini avucundakini sacip savuran biri yok .
Kv kisisi de aramadi ,hayirdir falan diye ..
Dedigim gibi ben bu isten cikarim ama
Onu dogduguna pisman etmezsem insan degilim !!!

Ben emin olamazdim sanırım bu kadar aralarında bir şey olmadığına
Adamın sen imasini yapar yapmaz evi terk edip üste çıkması
Kadın kisisinin senin açığını arayıp durması
Basit bir flörtü bile tehdit malzemesi olarak düşünüp mesajları saklamasi

Kadının gözü yüksekte olmasi da bir şeyi değiştirmez ki
Çok kadın var yüksekte olan adami tavlamaya çalışıp aynı zamanda elinin altında da bir adam bulunduran
Ya kocanın başka biriyle ilişkisini biliyordu senin kocani tehdit ediyordu
Ya dediğim gibi bir ilişkileri vardı
Munenin dediği gibi çirkin şeyler çıkacak bunun altından

Bir de witch kusura bakma ama sen akıllı kadınsın neden zor durumlar için kenara köşeye para atmadin ki
Her şeyleri ortaya serdin
Bir kadının kenarda köşede ne olur ne olmaz parası olmalı bence
İş yerinden tazminat alabilir misin peki

Onceki yorumlarinda bu arkadas zaten esine birsryler citlattigini soylemistin. Dogru hatirliyorsam.
Adam umursamamis. Ki 12 yillik esini seni taniyordur yani zaten.
Bence sadece sacmaliklarindan bikmis ondan gitmis.
Unlu biri degilsin birsey degilsin kadin sen arkadasligi bitirdikten sonra sana camur atsa ne yazar yani. Unluler bile umursamiyorken. Ki arkadas iken atip tutuyormus zaten. Senin yapman gereken tek sey o kadina seni istemiyorum hayatimda demek ti. Konusur konusur susardi.
Ayrica esin niye karsi tarafa kiyamiyot dedin? Nesi oluyor ki?
Sikayet ettikten sonra bu kadin seninle iletisim kurdu mu hic?

Bu arada bende aralarinda birsey oldugunu dusunmuyorum..dedigin gibi huzursuz bjrisin ve bu olayi gereksizce kendin buyuttun kafanda ..

Bunlarin altindan da hicbirsey cikmayacak bence
Tek senin olaylari buyutmenden paranoya yapmandan haric .

Alinma sakin..ama bence boyle. Umarim da boyledir. Esinle git konus bence.. Bos bos dusunmek farkli teoriler uretmektense iyidir

Son düzenleme:

Sunu kaciriyorsun o kadin oyle bi iliski olsa 50 kere benim canimi acita acita soylerdi .
Oyle pervasiz oyle umursamaz ki
Kalp krizi gecirecegimi bilse gene soylerdi .

Unlu biri olunca mi camur onemli hale geliyor ?
Yoksa toplum baskisindan dolayi asil ünsüz lerin mi basina bir sey geliyor ?
Siz hic dedikodu yuzunden oldurulmus bir ünlü gordunuz mu ?
Smiley leriniz sinir bozucu bu arada ..

Akilli degilmisim iste baksana .
Kaldim boyle sap gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…