- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
- Konu Sahibi witch hunt
-
Di mi ya Filiz’in arkadaşı!Konu pek inandırıcı gelmedi nedense.Bu benim fikrim tabii ki. Ayrıca siz böyle kötü karakterli bir arkadaşı nerede buldunuz? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Kimse kusura bakmasın.
Siz muhatabım değilsiniz. Intikamdan kastınız ne anlayamadım. Bugün konuya cevap yazmıştım,yanitlamamissiniz. Ki bence insanlara tavsiye verecek son insanlardan birisiniz. Hayata çok dar bir çerçeveden bakıyorsunuz çünkü.Di mi ya Filiz’in arkadaşı!
Kendi konunuzdan intikam İçin geldiniz herhalde.
Anlamışsınızdır, konu sahibinin sizin konunuza yazdığını ben bile hatırlıyorum.Siz muhatabım değilsiniz. Intikamdan kastınız ne anlayamadım. Bugün konuya cevap yazmıştım,yanitlamamissiniz. Ki bence insanlara tavsiye verecek son insanlardan birisiniz. Hayata çok dar bir çerçeveden bakıyorsunuz çünkü.
Konu pek inandırıcı gelmedi nedense.Bu benim fikrim tabii ki. Ayrıca siz böyle kötü karakterli bir arkadaşı nerede buldunuz? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Kimse kusura bakmasın.
Ben o arkadaşımla o olaydan sonra iletişimini kestim ama. Konu sahibi onca hakarete ve tehdit uğramasına rağmen iletişimini kesmemiş . Aramızdaki fark bu.Sizin arkadaş da diğer arkadaşınızın hoşlandığı çocuğu ayartmıştı. Çok ilginç gerçekten bu cümleyi kurma özgüveniniz
Ben o arkadaşımla o olaydan sonra iletişimini kestim ama. Konu sahibi onca hakarete ve tehdit uğramasına rağmen iletişimini kesmemiş . Aramızdaki fark bu.
Dikkatli okumadınız sanırım. Daha önce affetmiş kadını. Onca hakarete rağmen. Ben affetmezdim gerçi prensip meselesi bunlar.Konu sahibi kadından şikayetçi bile olmuş. Daha ne yapsaydı? Ülke mi değiştirseydi?
Kaybetmekten korktuğunuz şeyler olursa bal gibi de iletişim kurarsınız. Hatta ayağına bile gidersiniz.Yoo o anlamda söylemedim. Hepimizin hayatinda kötü insanlar olmuştur elbet. Ama bir okuyun dikkatlice konusunu. Arkadaşıyla neredeyse mahkemelik olmuşlar. Arkadaşı tarafından hakaretlere uğramış. Buna rağmen iletişimini kesmemiş. Valla sizi bilmem de ben bana hakaret eden,beni tehdit eden bir insanla bir daha iletişim kuramam.
üye burda yeni değil yıllardır tanıyanlar var ve durust çalışkan bir kadındır lütfen dıkkatli yorum yapalımYoo o anlamda söylemedim. Hepimizin hayatinda kötü insanlar olmuştur elbet. Ama bir okuyun dikkatlice konusunu. Arkadaşıyla neredeyse mahkemelik olmuşlar. Arkadaşı tarafından hakaretlere uğramış. Buna rağmen iletişimini kesmemiş. Valla sizi bilmem de ben bana hakaret eden,beni tehdit eden bir insanla bir daha iletişim kuramam.
Dikkatli okumadınız sanırım. Daha önce affetmiş kadını. Onca hakarete rağmen. Ben affetmezdim gerçi prensip meselesi bunlar.
Akıl yaşta değil baştadır :) Konu sahibi değil o ayrıca, müvekkiliniz.Konu sahibi sizin 20 yılda edindiğiniz prensibi edinememiş demek ki... İnşallah edinir yakında
Allah yardimciniz olsun.. Belli ki kadin bir seyler anlatmis.. Ikisinden de tez zamanda kurtulursunuz insallah..Arkadaslar tekrar merhaba ..
Bu lanet olasica kadin durmadigi icin ,arkadaslarima mesaj atmaya devam ettigi icin persembe gunu savciliga suc duyurusunda bulundum ..
Tanığımin ifadesi,32 sayfa yazılı delilim ,ve bir ses cd si olmak uzere teslim edildi .
Bunun haricinde bir avukat tuttum .
Onun nasil bir kadin oldugunu gayet yakindan taniyan bir avukat ..
Hala ifade icin cagirilmamis sanirim ses yok henuz ..
Muhtemelen asliye ceza mahkemesine gidecek olay .
Uzlasmayi kesinlikle kabul etmiyorum ..
Uzaklastirma talep ettim .
Butun bunlar sonlaninca tazminat davasi acacagim kendisine artik maddi manevi onlar avukatin bilecegi isler ...
Nasil sonuclanir bilemiyorum .
Emsal dava sonuclarini bilenler varsa yazsin lutfen ...
Son olarak esime tehdit edildigimi ,bu kadinin kafayi bana taktigini anlattim .
Arkadaslarim da gercekten ruh hastasi gibi pesime takilip huzur bozmak istedigini bizzat anlatti .
Bir kac kere Allah Allah niye tehdit ediyoki yeaaaaa deyip ipin ucunu birakti ..
Iki gun once bu konu icin ya tehdit ediliyorum diyoru kılın kipirdamiyor falan dedim
Adam bavulunu toplayip gitti ...
Aynen boyle oldu .
Bu olay bana patliyo dedi ,sana bi yumruk atarim buraya gomerim dedi bu olay nasil buraya geldi anlamadim .
Vurmadi ama donunu,esyalarini ,bavulunu toplayip 5 kurus birakmadan gitti .
Ve o gun isten cikarildigimi da biliyordu .
Kendisini her yerden engelledim
Iki gundur de ses yok ..
Durumlar boyle arkadaslar ...
Siz muhatabım değilsiniz. Intikamdan kastınız ne anlayamadım. Bugün konuya cevap yazmıştım,yanitlamamissiniz. Ki bence insanlara tavsiye verecek son insanlardan birisiniz. Hayata çok dar bir çerçeveden bakıyorsunuz çünkü.
Haddinizi bilin bir kere. Ben üniversite öğrencisi genç bir kadınım. Arkadaşımın hoşlandığı çocuğu stalklamak??? Öyle bir konum bile yok. Her neyse bir daha sizinle muhatap olmak istemiyorum. Sadece şu kadarını söyleyebilirim çevrenizdeki kişileri eleştirmeden önce kendi üslubunuza baksanız iyi olur. Zira gözlemlediğim kadarıyla üslubunuz çok saldırgan ve konuştuklarınız bildiklerinizin yarısı bile değil . Lütfen alıntı yapmayın çünkü bir daha cevaplamak istemiyorum.Ahhh küçük kız..
Benim bu konum senin mental dengeni bozabilir o yuzden en iyisimi sen hic o guzel kafani bunlara yorma .
Arkadaslarinin hoslandigi cocuklari stalk la .
Hadi benim guzel cocuuum :)
Ben konuyu biraz eksik takip etmişim, eşinizle kadının arasında bir bağ olduğu ihtimali diğer üyeler gibi benim kafamda da daha çok güçlendi şuan. Allah yardımcınız olsun, eşinizin eve dönmesi için dediklerimi de ciddiye almayın lütfen.Konunuza daha önce de yorum yapmıştım şimdi üst sayfalara yeniden düşünce tekrar yazmak istedim. Aslında en başından boşandığınız sürede görüştüğünüz o kişiyi, uygun bir dille eşinizle tekrar birleştiğinizde anlatabilirdiniz. Bunda en ufak bir hata yok esasında ama eşinizin huyunu bildiğiniz için korkmuşsunuz bunu da anlıyorum. Şöyle bir durum var ki arkadaşınızla aranız kötü olmasına rağmen onunla görüşmeye de hep devam etmişsiniz,belki başka ayrıntıları kaçırmış olabilirim ama bu bana garip geldi sanırım o arkadaşınızla da görüşmeyi kesmemek için kendinizce başka sebepleriniz vardı. Eşinizin şimdi kapıyı çekip çıkmasının sebebini o kadının bir şeyler anlatmasına yoruyorum. Yanlış anlamayın üslubumu ama arkadaşınızla ilk falsoda iletişimi kesmeyerek ve eşinize bu durumu açıklamayarak kendi sonunuzu hazırladınız biraz sanırım. Büyük konuşmak istemiyorum bu hepimizin başına gelebilir, sizin durumunuza da çok üzüldüm açıkçası, arada yorumlarınıza denk gelirim iyi bulduğum üyelerdensiniz. Gelişmeleri takip etmek isterim, inşallah eşiniz geri döner size. Aslına bakarsanız diğer arkadaşlarınızın eşinizi ikna etme gibi bir durumu olamaz mı? Bence bu da eşinizi geri döndürebilir.
Ben konuyu biraz eksik takip etmişim, eşinizle kadının arasında bir bağ olduğu ihtimali diğer üyeler gibi benim kafamda da daha çok güçlendi şuan. Allah yardımcınız olsun, eşinizin eve dönmesi için dediklerimi de ciddiye almayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?