Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Konu pek inandırıcı gelmedi nedense.Bu benim fikrim tabii ki. Ayrıca siz böyle kötü karakterli bir arkadaşı nerede buldunuz? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Kimse kusura bakmasın.
Di mi ya Filiz’in arkadaşı!
Kendi konunuzdan intikam İçin geldiniz herhalde.

Di mi ya Filiz’in arkadaşı!
Kendi konunuzdan intikam İçin geldiniz herhalde.
Siz muhatabım değilsiniz. Intikamdan kastınız ne anlayamadım. Bugün konuya cevap yazmıştım,yanitlamamissiniz. Ki bence insanlara tavsiye verecek son insanlardan birisiniz. Hayata çok dar bir çerçeveden bakıyorsunuz çünkü.

Anlamışsınızdır, konu sahibinin sizin konunuza yazdığını ben bile hatırlıyorum.
Ne yazdığınızı görmedim.
Burada yazanlara laf yetiştireceğinize sizi ezen arkadaşlarınıza laf yetiştirin.

Eşinizin tavrı çok ilginç. Nasıl bir adam olduğunu siz daha iyi bilirsiniz tabii. Ama acaba eşiniz bu flörtü bu kadından veya başka birinden öğrenmiş olabilir mi? Hani bunca zaman biliyordu ve bilmemezliğe geldi gururuna yediremeyip. Ama siz kadınla mahkemelik olunca flört olayı da açığa çıkacak diye çekip gitti mi acaba? Öğrenmiş olsa yüzünüze vurur muydu?

Konu pek inandırıcı gelmedi nedense.Bu benim fikrim tabii ki. Ayrıca siz böyle kötü karakterli bir arkadaşı nerede buldunuz? Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Kimse kusura bakmasın.

Sizin arkadaş da diğer arkadaşınızın hoşlandığı çocuğu ayartmıştı. Çok ilginç gerçekten bu cümleyi kurma özgüveniniz

Sizin arkadaş da diğer arkadaşınızın hoşlandığı çocuğu ayartmıştı. Çok ilginç gerçekten bu cümleyi kurma özgüveniniz
Ben o arkadaşımla o olaydan sonra iletişimini kestim ama. Konu sahibi onca hakarete ve tehdit uğramasına rağmen iletişimini kesmemiş . Aramızdaki fark bu.

Kaybetmekten korktuğunuz şeyler olursa bal gibi de iletişim kurarsınız. Hatta ayağına bile gidersiniz.
Büyük laf etmemek lazım.

üye burda yeni değil yıllardır tanıyanlar var ve durust çalışkan bir kadındır lütfen dıkkatli yorum yapalım

Kadın ruh hastasıymış bildiğin. Keşke eşinize dürüst olsaydınız. O da sizi etkilemiş galiba. Tutsak bırakmış. En fazla bavulunu toplar giderdi ki yine gitmiş. Boşanmışsınız hayatınızda biri olabilir sonuçta. Aldatma değil ki. Eşiniz şu an bu ilişkiyi biliyor bence, o kadın açıklamıştır. Siz bu hallere düşmeden bile kullanmış ki şimdi mi kullanmayacak? Gitme sebebi içinde bulunduğunuz durumu kabul edememesi, ortaya çıkmasından rahatsiz olması olabilir. Yoksa herkes merak eder, eşinin yanında olur. Size affettiğiniz için de kızgın olabilir. Sorumsuzca davrandığınız yerler var maalesef.

Hayırlısı hakkınızda.

Hanımlar,
bu sitede bir topikte yaşadığınız sürtüşmeyi başka topiklere taşır ve bulduğunuz her fırsatta kan davalı gibi sorun yaşadığınız üyeliklerle didişirseniz sürekli banlanırsınız, hafta 8 gün 9 polemikten, üsluptan, konu dışımdan uyarı almaktan fenalık geçirirsiniz sonra, o yüzden en güzeli, üyelerle yaşadığınız sorunu, sorun yaşadığınız topikte bırakmaktır.

Allah yardimciniz olsun.. Belli ki kadin bir seyler anlatmis.. Ikisinden de tez zamanda kurtulursunuz insallah..

Ahhh küçük kız..
Benim bu konum senin mental dengeni bozabilir o yuzden en iyisimi sen hic o guzel kafani bunlara yorma .
Arkadaslarinin hoslandigi cocuklari stalk la .
Hadi benim guzel cocuuum :)

Ahhh küçük kız..
Benim bu konum senin mental dengeni bozabilir o yuzden en iyisimi sen hic o guzel kafani bunlara yorma .
Arkadaslarinin hoslandigi cocuklari stalk la .
Hadi benim guzel cocuuum :)
Haddinizi bilin bir kere. Ben üniversite öğrencisi genç bir kadınım. Arkadaşımın hoşlandığı çocuğu stalklamak??? Öyle bir konum bile yok. Her neyse bir daha sizinle muhatap olmak istemiyorum. Sadece şu kadarını söyleyebilirim çevrenizdeki kişileri eleştirmeden önce kendi üslubunuza baksanız iyi olur. Zira gözlemlediğim kadarıyla üslubunuz çok saldırgan ve konuştuklarınız bildiklerinizin yarısı bile değil . Lütfen alıntı yapmayın çünkü bir daha cevaplamak istemiyorum.

Konunuza daha önce de yorum yapmıştım şimdi üst sayfalara yeniden düşünce tekrar yazmak istedim. Aslında en başından boşandığınız sürede görüştüğünüz o kişiyi, uygun bir dille eşinizle tekrar birleştiğinizde anlatabilirdiniz. Bunda en ufak bir hata yok esasında ama eşinizin huyunu bildiğiniz için korkmuşsunuz bunu da anlıyorum. Şöyle bir durum var ki arkadaşınızla aranız kötü olmasına rağmen onunla görüşmeye de hep devam etmişsiniz,belki başka ayrıntıları kaçırmış olabilirim ama bu bana garip geldi sanırım o arkadaşınızla da görüşmeyi kesmemek için kendinizce başka sebepleriniz vardı. Eşinizin şimdi kapıyı çekip çıkmasının sebebini o kadının bir şeyler anlatmasına yoruyorum. Yanlış anlamayın üslubumu ama arkadaşınızla ilk falsoda iletişimi kesmeyerek ve eşinize bu durumu açıklamayarak kendi sonunuzu hazırladınız biraz sanırım. Büyük konuşmak istemiyorum bu hepimizin başına gelebilir, sizin durumunuza da çok üzüldüm açıkçası, arada yorumlarınıza denk gelirim iyi bulduğum üyelerdensiniz. Gelişmeleri takip etmek isterim, inşallah eşiniz geri döner size. Aslına bakarsanız diğer arkadaşlarınızın eşinizi ikna etme gibi bir durumu olamaz mı? Bence bu da eşinizi geri döndürebilir.

Ben konuyu biraz eksik takip etmişim, eşinizle kadının arasında bir bağ olduğu ihtimali diğer üyeler gibi benim kafamda da daha çok güçlendi şuan. Allah yardımcınız olsun, eşinizin eve dönmesi için dediklerimi de ciddiye almayın lütfen.

Henuz gelen giden yok .
Babam bayramin ikinci gunu gorusmus kendisiyle dereden tepeden sacma sapan sebepler soylemis .
Asla incir cekirdegini doldurmayacak seyler .
Konunun kendisiyle olan kismina hic girmemis .
Muhtemelen cekindigi seyler var ve ustunun kapanmasini istiyor .
Fiziksel olarak bir sey yasadiklarini dusunmuyorum ikisinin .
Benim salak kocamin lanet olasi akli bulandi bir donem sanirim .
Bende didik didik didikleyince kiviramadi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…