- Konu Sahibi witch hunt
-
Savcılığa gitmeniz avukatla görüşmeniz iyi olmuş bu şekilde bu psikopattan kurtulacaksinız inşallah.Eşini konusunda ne diyeceğimi bilemedim bana göre o kadınla iletişimi felan yok kaldı ki ilişkisi olsun.Belki sizin bu savcılık ve avukat sürecinizde işkillendigi yada yediremedigi durumlar olabilir.Siz savcılıga eşinizle mi gittiniz gitmediyseniz hadi beraber gidelim gibi teklifte bulundunuz mu..Birşeyler dönüyot ama ben konunun dışında bırakıldım tarzı bişey mi yaşıyor yoksa anlamlandıramadı da bu kadar büyütülecek ne olabiliri mi sorguluyor.Size anan baksın tarzı bir cumle kurmuş acaba annenizin bu konudaki detayları bilen kişi olduğunu annenizle birlikte hareket etmenizi mi hazmedemedi.Yani tam anlamlandıramadım var bu adamin kafasında oturmayan şeyler ve sizi suçladığı kesin..Allah kolaylık versin inşallah tek tek çozeceksiniz bu sorununuzu ben inaniyorum.
Afedersin ama eşin zora gelince sıvışmış gibi. Ya bununda tehdit edilecek bişeyleri var yada kadınla ilişkisi falan. Yoksa bu kadar sessiz sakin gitmezdi anlattığına göre.
Hanımefendi bosandiginizsa biriyle flört ettiniz diye sakat birakacagindan korktuğunuz bir adamla barışınca ne olmasını bekliyordunuz?
Hayatta her sey b0yle ya siyah ya beyaz olmuyor iste ..
Yazarak her sey kolay tabi .
Insan karsilasinca afallayip kaliyor .
Zaten canim sıkkın sacma sapan seyler sormayin bana .
Yorum yapmak zorunda degilsiniz !
Yorum yapımasını istemiyorsanız konu açmayın.
Sizin ruh halinize göre davranmak zorunda değil kimse . Sizin yaptıklarınızı soruyoruz hanımefendi, saçma yorumunu bana yapmış olmuyorsunuz yani.
Böyle bir durumda yanınızda olması gerekirken birde kendisini düşündürüyor size yaziklar olsun ona.Sabrin sonu selametmiş derler inşallah tez zamanda rahatlarsınız cözersiniz bu sorunları..Yooo annemle falan hareket etmiyorum .
Hatta annem savciliga falan gittigimi bilmiyor .
Babam biliyor sadece bir de kardesim .
Esim de biliyordu savciliga gidecegimi hatta adliyede bir kac kere aradi ne yaptin falan diye .
Anan baksin demesi annemlerin durumunun iyi olmasi .
Ama yine de bayram oncesi etrafa karsi beni boyle dimdizlak birakmamaliydi .
Saldim gidiyo bazi seyler .
Hala engellemedi beni .
Bende engelli kendisi .
Geri don dememi bekliyo ama cok bekler .
Ben nasil olsa cikarim bu zor zamanlardan
Allah a sukur o kadar guvenim var kendime .
Tercumanlik yapmak zorunda degilim
Herhangi bir fabrikaya da girerim .
Ona bu sefer minnet etmeyecegim .
Böyle bir durumda yanınızda olması gerekirken birde kendisini düşündürüyor size yaziklar olsun ona.Sabrin sonu selametmiş derler inşallah tez zamanda rahatlarsınız cözersiniz bu sorunları..
o salak kadınla eşinizin bir münasebeti olmasın , kadın bu sebeple sizi taciz ediyor olmasın eşinizde her şey ortaya çıkmak üzere tiye tüysün ortalıktan ,çıkarsa bu tezim şaşırmam.Ofke kontrolu olmayan biri mi evet
Konusulunca anlasilacak biri mi cok degil bir yere kadar sonra sabit fikre geciyor .
Ustu kapali bir kac bi sey soyledim .
Adam birden horozlandi ,toplandi gitti
2 gundur ses yok ..
Ben engelledim o engellememis .
Eşinizle bu kadının bağı olabilir mi ??Arkadaslar tekrar merhaba ..
Bu lanet olasica kadin durmadigi icin ,arkadaslarima mesaj atmaya devam ettigi icin persembe gunu savciliga suc duyurusunda bulundum ..
Tanığımin ifadesi,32 sayfa yazılı delilim ,ve bir ses cd si olmak uzere teslim edildi .
Bunun haricinde bir avukat tuttum .
Onun nasil bir kadin oldugunu gayet yakindan taniyan bir avukat ..
Hala ifade icin cagirilmamis sanirim ses yok henuz ..
Muhtemelen asliye ceza mahkemesine gidecek olay .
Uzlasmayi kesinlikle kabul etmiyorum ..
Uzaklastirma talep ettim .
Butun bunlar sonlaninca tazminat davasi acacagim kendisine artik maddi manevi onlar avukatin bilecegi isler ...
Nasil sonuclanir bilemiyorum .
Emsal dava sonuclarini bilenler varsa yazsin lutfen ...
Son olarak esime tehdit edildigimi ,bu kadinin kafayi bana taktigini anlattim .
Arkadaslarim da gercekten ruh hastasi gibi pesime takilip huzur bozmak istedigini bizzat anlatti .
Bir kac kere Allah Allah niye tehdit ediyoki yeaaaaa deyip ipin ucunu birakti ..
Iki gun once bu konu icin ya tehdit ediliyorum diyoru kılın kipirdamiyor falan dedim
Adam bavulunu toplayip gitti ...
Aynen boyle oldu .
Bu olay bana patliyo dedi ,sana bi yumruk atarim buraya gomerim dedi bu olay nasil buraya geldi anlamadim .
Vurmadi ama donunu,esyalarini ,bavulunu toplayip 5 kurus birakmadan gitti .
Ve o gun isten cikarildigimi da biliyordu .
Kendisini her yerden engelledim
Iki gundur de ses yok ..
Durumlar boyle arkadaslar ...
sevgili witch, ben de konunu sessiz takip edenlerdenim. öncelikle çook geçmiş olsun. hakkaten saçma sapan bir mevzunun içinde kendi başına çılgın bir mücadele içine düşmüşsün, Allah yardımcın olsun arkadaşım, senin için dua ettim bu sabah. Allah bir an önce içini ferahlatacak, seni çok mutlu edecek güzellikler çıkarsın karşına..
tüm sayfaları okumama rağmen kafama takılan ve aslında hiç değinmediğin bir konu var aslında.bundan sonra ne olmasını istiyorsun?kesin boşanmaya kararlı mısın bunu anlayamadım yazdıklarından. isteğin nedir? eş kişisi ile uzlaşmaya varıp devam etmek mi, yoksa tamamen silip yeni hayata adım atmak mı?bu konuda kararsız olduğunu düşünüyorum...
kendimi senin yerine koyduğumda ilk yapacağım şey öncelikle evde para edecek her şeyi satardım. bir araban olduğunu düşündüm yazdıklarından. satılmadı sanırım? evlilik öncesiinde mi, evlilik içinde mi alındı? hala araba varsa ve senin üstüneyse arabayı da satardım hemen. hatta bu ara 2.el araç fiyatları oldukça yüksek.
evi tamamen boşaltır, hemen ev arkadaşı ilanlarına bakar, dayalı döşeli bir eve ev arkadaşlığı yapardım (zira aile yanına dönmek zor olacaktır senin için ) ve o şekilde iş arayışlarına başlardım. tabi boşanma davamı da bir an önce açardım.
(uzun vadede farklı bir şehire taşınmak üzere bir şehir belirler, orada da iş ilanlarını takip eder, başvurularımı yapardım)
sanırım 1 evladın var(kedin) onu da bir süreliğine annene bırakmanı önerebilirim.
tüm bunları yapmadan önce avukatınla da konuşmalısın tabi...
sen akıllı ve güçlü bir kadınsın, çekme bu acayip tiplerin triplerini bence artık arkadaşım....
at üstündeki yükleri, uzaklaş tüm pisliklerden ve yeni bir hayata at adımını.ama bir an önce harekete geç lütfen, bu konulara daha fazla takılıp kalırsan ağır depresyona girersin....
çıkacaksın bu durumdan, emin ol..öyle ya da böyle geçecek bu günler.Cok tesekkur ederim gercekten su an buna ihtiyacim vardi .
Aslina bakarsan kafamin karisikligindan gercekten ne yapmak istedigimi bilemiyorum .
Kafamda cogu seyi oturtamadigim icin pesin hukum vermekte istemiyorum,ofkeyle kalkip zararla oturmakta istemiyorum .
Araba benim uzerime degil satamam o yuzden
Baska bir yerde ev var o da benim uzerime degil maalesef :)
Sap gibi kaldim iste
5 kurus birikim yapmamisim kimse dusmesin benim dustugum bu duruma tek verebilecegim tavsiye bu sanirim ..
Kapiyi degistirdim kilidini falan .
Kedimle ikimiz oturuyoruz oyle :)
Tekrar tesekkurler dualarin icin
Bak aklima ne geldi.. kocan “bunun ucu bana dokunuyor” derken sunu kastetmis olmasin? Sen bu adamdan bosanmak uzereyken yasadigin kisa flort bu kadinla esinin ayarlamasi olabilir mi seni zor duruma sokmak icin? Simdi sen dava deyince birlikte karistirdiklari haltlar ortaya cikacak diye gitmis olabilir mi?
çıkacaksın bu durumdan, emin ol..öyle ya da böyle geçecek bu günler.
çekincen var? boşanma davası açarsan çekindiğin konu ortaya çıkar ve durum daha kötüleşir diye mi düşünüyorsun? kafanı kurcalayan, elini kolunu bağlayan, harekete geçmeni önleyen nedir?
oluruna bırakmış görüyorum seni..şayet öyleyse tamam oluruna bırak, bekleyelim bir süre. su akar yolunu bulur elbet.
ama artık geçmişe çok fazla takılıp sorgulayıp durma lütfen. seni daha da bunaltacak bu durum.
bi duş al çık dışarı.bilgisayar başında öyle miydi böyle miydi diye yazdıkça bizler de bulandırıyoruz kafanı. takıntı haline getiriyoruz konuyu. ben konuların konuşulması taraftarıyım, mevzuyu eskitmek bazen işe yarar ama eve kapatma kendini. çık biraz boş boş elin cebinde gez, ama çık mutlaka.kapatma kendini eve lütfen.
Yok ofis mumkun degil boyle bir sey .
Benim aklima gelen ne biliyor musun.
Hani ben yillar once bu kadinin facebook unu stalkladigini gordum ya
Onu yuzune vurdum .
Bir telefon alicam onu satip biraz para bulmam lazim .
Icim icime sigmiyo aslina bakarsan ama garip bi sekilde sakin ve suskunum ..
telefon alıp aldığın telefonu mu satacaksın? bu kısmı anlayamadım..nasıl alacaksın? kartla mı?Yok ofis mumkun degil boyle bir sey .
Benim aklima gelen ne biliyor musun.
Hani ben yillar once bu kadinin facebook unu stalkladigini gordum ya
Onu yuzune vurdum .
Bir telefon alicam onu satip biraz para bulmam lazim .
Icim icime sigmiyo aslina bakarsan ama garip bi sekilde sakin ve suskunum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?