• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Sagolun ama o boyle seyler anlatsaydi
Bence sakin kalmazdi
Firsat bu firsat yine giderdi
Bu iste baska bi seyler var

Eşinin neler olduğunu öğrenmeden veya yüzleşmeden gitmesi normal değil.
Bu durumda aklıma gelen, o kadın eşini de bir şekilde tehdit ediyordur. Eşin bakmıştır pandoranın kutusu açıldı, kendisi de ifşa olacak, sıvışıp gitmiştir. Tehdit sebepleri çok çeşitli olabilir. En basiti, eşin zamanında bu arkadaşına yaklaşmaya çalışmıştır, mesajları duruyordur veya arkadaşın eşini başkasıyla görmüştür, eşin ona açıklama yazıp eline düşmüştür. Kadının karakteri böyle olduğu için yapabileceği şeyler bunlar diye düşünüyorum. Bir ihtimal de arkadaşın çoktan senin olayını eşine anlatmıştır, hatta ta olduğu zaman anlatmıştır. Eşin o dönem ayrı olduğunuz için önemsememiş ama bana ajanlık yapacaksın bir daha olursa haberim olacak demiştir.
Sebebi bırakıp sonuca bakmanı tavsiye ederim. Sonuç senin için daha hayırlı olacak gibi görünüyor. Bir süre sıkıntı yaşarsın ama yolun sonu güneşli bence. İnşallah bütün olumsuzluklardan kurtulup, sevip sayacağın en önemlisi güveneceğin birisiyle yeni bir hayat kurarsın.

Cok ilginç kocanin bu hareketi.
Bence senin korktugun olayı ogrenmiş olsaydi cok cirkinleşirdi eşin.

Bu kadın ne varda tehdit ediyor diye bile sormadi.
Belkide madalyonun birde bilmediğimiz bir yüzü var.

Muhakkak bilmedigimiz bir yuzu var ama nasil ortaya cikar muamma

Cok manasiz degil mi sana gore de ?
Insallah bu konunun altindan bi seyler cikmaz,insallah o dava dosyasinin basina bir seyler gelmez dedim ve adam birden delirdi ..
Ilginc. Bence artik onune bak. Guclu ve akilli kadinsin. Zaten hakli sen oldugun icin mutlaka er ya da gec karsina cikaracaktir neler oldugunu... bu sana firsat olsun. Hatirladigim ladariyla kucuk bir sehirde yasiyordun belki buyuk denizde yuzmek icin bir firsat olur senin icin.

Bence kocanız korkağın teki. Karısına iftira atılıyor kendisi bavulunu toplayıp gidiyor. İnsan karısının arkasında durmaz mı kimmiş o diye esip gürlemez mi? Korktu olaylar karmaşık geldi başım da ağrımasin dedi sizi de zaten sevmiyordu kaçtı. Bunda çok teori üretecek kafa yoracak bir şey yok bence. Neden gitti diye düşünmeyin. Nedense neden kaçtı işte yarıyolda bıraktı.

Ben her şeyde hayır olduğuna inananlardanım. Davayı açmasaydınız hâlâ sizi yarıyolda bırakan bir insanla birlikte olacaktınız, hâlâ o kadını arkadaş diye çekecektiniz.
İkisini de hayatınızdan uzaklaştırın kafanız rahatlasın bir. Maddi durumunuz el veriyorsa da bir tatile çıkın derim ben.

O kadar zaman huzurunuz için nelere katlandınız, adamın yaptığına bak. İnşallah eşinizde sizi üzecek bir şey çıkmaz. Altında o kadınla sandığımız gibi bir şey yoksa bile sizin ilişkinizde bu olay haricinde başka yıpranmalarınız var demek... Engeli kaldırın ve bekleyin.

Son düzenleme:
Yoookkk bide zinadanmı suçlansın fena kadın bu.
Aradımı senin herif witch ?

Hayir zaten engelli bende istese de arayamaz .
Yarin kapi kilidini degistiricem .
Annem para verdi :(
Arkadasim kedi mamasi aldi falan
Ben bunu unutmam ama !!
Emin ol bunu unutmam

O kadar zaman huzurunuz için nelere katlandınız, adamın yaptığına bak. İnşallah eşinizde sizi üzecek bir şey çıkmaz. Altında o kadınla sandığımız gibi bir şey yoksa bile sizin ilişkinizde bu olay haricinde başka yıpranmalarınız var demek... Engeli kaldırın ve bekleyin.

Engeli kaldirirsam geri don demek istedigimi dusunecek ..

Bence kocanız korkağın teki. Karısına iftira atılıyor kendisi bavulunu toplayıp gidiyor. İnsan karısının arkasında durmaz mı kimmiş o diye esip gürlemez mi? Korktu olaylar karmaşık geldi başım da ağrımasin dedi sizi de zaten sevmiyordu kaçtı. Bunda çok teori üretecek kafa yoracak bir şey yok bence. Neden gitti diye düşünmeyin. Nedense neden kaçtı işte yarıyolda bıraktı.

Ben her şeyde hayır olduğuna inananlardanım. Davayı açmasaydınız hâlâ sizi yarıyolda bırakan bir insanla birlikte olacaktınız, hâlâ o kadını arkadaş diye çekecektiniz.
İkisini de hayatınızdan uzaklaştırın kafanız rahatlasın bir. Maddi durumunuz el veriyorsa da bir tatile çıkın derim ben.

Dava acmazsam serefsizmisim

witch hunt witch hunt konunu en başından beri uzaktan takipteydim.

Eşin sen tehdit edildin dava açtın ya sonu bana patliycak falan dedi cekti gitti (çok tuhaf şeyler dönüyor )sence siz ayrı olduğunuzda bu manyak kadın eşinle flört etmiş olabilir mi belki uzun süredir eşin de tehdit ediliyor ve ortaya çıkmasından korktu gitti.

Ve sen bu adam duyar ne olur diye tedirgindin hiç degmezmiş onu malesef bu sekilde deneyimledin. Bu da senin sınavın witch .

Ailene en kaba haliyle anlatsan mahkemeyi eninde sonunda duymazlar mı anlatırsan sana manevi destek vermezler mi ?

Allah kolaylık versin canım.

Senin yazdıklarından eşinle ayrılmayacağın anlaşılıyor. Ama insanlara haddini doğru zamanda bildirmiyorsun. Fazla değer veriyorsun insanlara. Eski es ya da arkadaş fark etmez. Lütfen önce ben demeyi öğren.
Boşanmasan bile bu kocan olacak adama haddini bildir ki boyle kaçıp gitmesin. İnsan öğreniyor yaşadıklarından çok şey eminim sen de öğrenmişsindir. Bu sınavlar bitince mutluluk seni bulacaktır eminim

Konuya bugün yorum yazmıştım ama psikopat kadın ile konu sahibinin eşinin bir ilişkisi olabileceği gibi yorumlar okuyunca yine yazmak istedim. Buna hiç ihtimal vermiyorum açıkçası. Çünkü böyle ruh hastası bir kadın adamla bırak ilişki yaşamasını adamla aynı havayı solusalar bile bunu konu sahibinin gözüne gözüne sokar, bakkk kocan bana geldi diye havalara uçardı. Aksi çıkarsada çok şaşırırım yalan yok...
Tekrar söylüyorum bence o kadın elinde ne var ne yok bire bin katarak adama anlatmış. Adamda şuan eşini tam bir hain ve üste çıkmak için dava dahi açmış bir suçlu sanıyor.

Son düzenleme:
Adamın tam olarak gitme sebebini anlamadım. Olay onun başına niye patlıyormuş. Ergenlerin dediği gibi exten next olmaz olayı doğru sanırım. İkinciye ona şans verdin ama onu bu iyi kullanamadı

Arkadaş facia. Eş desen eş değil çekmiş gitmiş. Bence butun herşeyi sıfırlayıp baska bir sehirde kendinize yeni bir yaşam kurun eger imkaniniz varsa. Bu iş iyice icinden cikilmaz bir hal almiz cunku.

Dusunuyorum bu mantikli aslinda
Ama bi taraftan da bekle bakalim guzel gunler goreceksin insallah diye bi avuntu var icimde ..

eşinin bu kadından bir çekincesi varsa, kadın da senin ona dava açtığını öğrenip eşine baskı yaptıysa davayı geri çekmen için, benim artık onla bir alakam yok deyip sıvışmayamı çalıştı acaba aklıma direk bu geldi witch hunt witch hunt

Back