Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Faturamin uzerinden alicam .
Notebook umu lazer aletimi falan satisa cikardim aksilik bu ya kimsenin umrunda degil

Faturamin uzerinden alicam .
Notebook umu lazer aletimi falan satisa cikardim aksilik bu ya kimsenin umrunda degil
tamamdır,anladım...iyi fikir.
letgo gibi site üzerinden satış zor oluyor. 2.el elektronik mağazalar varsa direkt götürüp daha kolay satabilirsin aslında.

günaydın witch, nasılsın? dünden beri aklım sende. inşallah daha iyisindir bu sabah...dikkat et kendine...

Dun bi aile dostumuz esimle konusmus nasil boyle salak salak davranabiliyorsun hayirdir 5 kurus birakmadan evden gitmeler falan senin derdin ne demis .

Es olacak insanda onun dedigi gibi degil olaylar kredi kartinda 2000 lira vardi 3 gunde yedi demis

Yalan ...

Yok geri donmicem ,yok beni daraltti ,bunaltti ,yok ben eziyet ediyomusum ona ..

sen seviyor musun bu adamı? geri dönmesini istiyor musun?
şayet istiyorsan arayı daha fazla açıp soğukluk girmeden bi hamlede bulun istersen...çünkü böyle aracılarla laf gelip gitmesi arayı iyice açacaktır...

yok kesinlikle istemiyorum diyorsan , ne hali varsa görsün....

Ya ben adama konusma dedim ama yok olmaz boyle diye diye gitti .
Sonucta boyle demis iste .
Sevmek falan bilmiyorum da 12 yillik aliskanlik var tabi ..
Daha buyuk badireler atlattik zamaninda .
Boyle salak bi sebepten gidesi varmis demek .

Ya ben adama konusma dedim ama yok olmaz boyle diye diye gitti .
Sonucta boyle demis iste .
Sevmek falan bilmiyorum da 12 yillik aliskanlik var tabi ..
Daha buyuk badireler atlattik zamaninda .
Boyle salak bi sebepten gidesi varmis demek .
son bir kez konuşmayı dene o halde bence.
gerçek sebepleri söylemesini iste...

bende bilemedim ki şimdi ne yapmak gerek..tez canlı bir insanım ben, küslük, bekleme,zamana bırakma pek tarzım değil. hemen oldu bittiye getiririm. yoksa kafam bulanır...
bu durumda zamana mı bırakmalı, yoksa sıcağı sıcağına konuşup bir karara mı bağlamalı bilemedim

eşin nerede kalıyor şuan?

Çok tuhaf
Adamın sanki bunu söylemeni beklermiş gibi eşyasıni toplayıp gitmesi
Olaydan haberi olmasa hic olmadi sorar sorusturur kavga çıkarır neden diye sorar

Olabilecek ihtimaller
Bir eşinizin o arkadaşım dediğiniz kadınla ilişkisi vardir
İki kadin kocanizla siz engel basar basmaz konuştu biri bin katarak anlatti
Üç baska bir şey var eşiniz ayrılmayı düşünüyordu buda ona firsat oldu

Witch hayatın ters düz oldu ama bu iş senin için olumlu sonuçlanacak gibi
O arkadaşını hayatindan atacaksin
Kocan ne halti sakliyorsa öğreneceksin ve sen adamdan kurtulmak isteyeceksin
O kadının tehditlerine artik boyun egmeyeceksin az sabir

Sanirim annesinde kaliyor emin degilim ..
Simdi konusursam sanki ben sucluymusum gibi uste cikacak ..
Bos bos saatlerce konusmalar
Ve degismeyen bi hayat .
Ama diger turlu ne yapabilirim bilmiyorum kafam da durdu zaten

Insallah ..
6.gun bugun ...
Kuyrugumu sıkıştırıp gidip geri don demek istemiyorum ,cunku o zaman ne bir sey ogrenebilecegim ne de simdikinden farkli bir hayatim olacak .

Diger açıdan dusunuyorum
Isim yok,param yok ,annemlere gitmeyi istemiyorum ..

Bir sey mengeneyle sıkıştırıyor beni

arkadaşım eşini seviyor musun onu düşün önce, sırf işim yok, param yok, anneme gitmicem diye katlanma o adama yaaa, bence ikisinden de kurtulman için çok güzel bi ortam olmuş.

boşansan illa annende mi kalmak zorundasın?

işe girsen tek yaşayamaz mısın?

boşanma durumunda sana düşecek bir şeyler var mı?

ya hiç olmadı bi markette kasiyerlik yapar ayakta durursun ya, şu an huzur inan her şeyden önemli.

Sanirim annesinde kaliyor emin degilim ..
Simdi konusursam sanki ben sucluymusum gibi uste cikacak ..
Bos bos saatlerce konusmalar
Ve degismeyen bi hayat .
Ama diger turlu ne yapabilirim bilmiyorum kafam da durdu zaten

seni çok iyi anlıyorum..

bari telefondan engeli kaldır, ulaşmaya çalışırsa o ulaşsın...,
annenlere gitmek istemiyorsun biliyorum ama bari bayramda git bir iki gün kal. insana insan gerek...

ve bir şekilde annenle detaylı paylaş bu durumları. akıl akıldan üstündür. konuyu konuşup biraz daha eskitirsin hem. her zaman iyi gelir...

Neyi bekliyorsun?

aslında benim de içimden geçenler tamamen bunlar, ama anladığım kadarıyla witch henüz bitime kararı almamış, kafasında sorular, soru işaretleri var..en azından cevaplarını alana kadar kararsız kalacağını düşünüyorum...

ya witch bas git kadın sığınma evine bir müddet iş bulana kadar takıl ,bu adamla hala bir şeyleri düzeltiriz kafanda Allah rızası için kurtul ,ya bir kere adam ÇİRKİN ruhlu lütfen ya

ya witch bas git kadın sığınma evine bir müddet iş bulana kadar takıl ,bu adamla hala bir şeyleri düzeltiriz kafanda Allah rızası için kurtul ,ya bir kere adam ÇİRKİN ruhlu lütfen ya
buna katılmıyorum maalesef...
şuan sığınma ve barınma ihtiyacı yok ki..yerleşik bir düzeni ve evi, hatta evde ona bağlı bir de can'ı var.

sığınma evindeki koşulların çok zor olduğunu düşünüyorum. Allah kimseyi mecbur bırakmasın ama orada psikoloji hepten yok olur. şu an witchin pozisyonu bu değil bence.

Konu neydi ne oldu ne kadar garip ilerledi. Bence satma telefonunu yakinda bir sey olur alman gerekir daha fazla odersin. Ailenden istesen ve durumlari anlatsan daha iyi sanki. Olay uzun vadeye gecerse daha farkli bir cozum bulursun.

Konu neydi ne oldu ne kadar garip ilerledi. Bence satma telefonunu yakinda bir sey olur alman gerekir daha fazla odersin. Ailenden istesen ve durumlari anlatsan daha iyi sanki. Olay uzun vadeye gecerse daha farkli bir cozum bulursun.

Para bulmam lazim
Su an cebimde 40 lira
Ve kedinin 7 tane yas mamasi var .
Tum varligim bu yani .
Lanet olsun ki is bulamiyorum koalina .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…