- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.496
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
Tam bir başbelası pisliğin Teki bu kadın
Bence birşeyler anlattı
Bunu yanına bırakma
Savciliga suc duyurusunda bulundum baska ne yapabilirim ki
Uyku yok ,yemek yok
Boyle takiliyorum ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bir başbelası pisliğin Teki bu kadın
Bence birşeyler anlattı
Bunu yanına bırakma
eşinin bu kadından bir çekincesi varsa, kadın da senin ona dava açtığını öğrenip eşine baskı yaptıysa davayı geri çekmen için, benim artık onla bir alakam yok deyip sıvışmayamı çalıştı acaba aklıma direk bu geldi witch hunt
Allah’ından bulsunSavciliga suc duyurusunda bulundum baska ne yapabilirim ki
Uyku yok ,yemek yok
Boyle takiliyorum ...
Açın öyleyse. Ne halleri varsa görsünlerDava acmazsam serefsizmisim
Bir insanı engelleyince ulaşamaz.Napıyor kapınıza mı geliyor.Görüşmek istemediğim insanla görüşem.Öyle zart diye de keserim ilişkimi.Beni rahatsız ediyorsa kapıma dayanıyorsa bu tacize döner.Savcıya da zart diye veririm dilekçeyi.Oyle zart diye engelleyince susuyor mu saniyorsun ?
Niye dramatize haline getiricem kadinin duru duragi yok .
Kendi kendime senaryo yazmiyorum takdir edersiniz ki ?!?!
Eşine ne oluyor ki?Arkadaslar tekrar merhaba ..
Bu lanet olasica kadin durmadigi icin ,arkadaslarima mesaj atmaya devam ettigi icin persembe gunu savciliga suc duyurusunda bulundum ..
Tanığımin ifadesi,32 sayfa yazılı delilim ,ve bir ses cd si olmak uzere teslim edildi .
Bunun haricinde bir avukat tuttum .
Onun nasil bir kadin oldugunu gayet yakindan taniyan bir avukat ..
Hala ifade icin cagirilmamis sanirim ses yok henuz ..
Muhtemelen asliye ceza mahkemesine gidecek olay .
Uzlasmayi kesinlikle kabul etmiyorum ..
Uzaklastirma talep ettim .
Butun bunlar sonlaninca tazminat davasi acacagim kendisine artik maddi manevi onlar avukatin bilecegi isler ...
Nasil sonuclanir bilemiyorum .
Emsal dava sonuclarini bilenler varsa yazsin lutfen ...
Son olarak esime tehdit edildigimi ,bu kadinin kafayi bana taktigini anlattim .
Arkadaslarim da gercekten ruh hastasi gibi pesime takilip huzur bozmak istedigini bizzat anlatti .
Bir kac kere Allah Allah niye tehdit ediyoki yeaaaaa deyip ipin ucunu birakti ..
Iki gun once bu konu icin ya tehdit ediliyorum diyoru kılın kipirdamiyor falan dedim
Adam bavulunu toplayip gitti ...
Aynen boyle oldu .
Bu olay bana patliyo dedi ,sana bi yumruk atarim buraya gomerim dedi bu olay nasil buraya geldi anlamadim .
Vurmadi ama donunu,esyalarini ,bavulunu toplayip 5 kurus birakmadan gitti .
Ve o gun isten cikarildigimi da biliyordu .
Kendisini her yerden engelledim
Iki gundur de ses yok ..
Durumlar boyle arkadaslar ...
Eşine ne oluyor ki?
Ne patlayacakmış ona?
Bence iki seçenek var ya kadın eşinle konuşup anlattı, yada eşin kendine bahane yarattı gitmek için,uğraşmak istemedi bu konularla. İnsan sebepsiz neden gider ki evlilikten,çok tuhaf geldi bana.
Nereye gitti peki biliyor musun?
Sanki planlamış gibi bunu daha önceden.
Eşin neden bunun ucu bana dokunuyor dedi ki? Bence o kadınla aralarında bir şey var gibime geldi. Yoksa bu tepkileri çok anlamsız..
Witch esine inanamiyorum , sessiz sakin takip ediyordum konunuBu olayda bana patladi ya ,yine ben suclu oldum ya gibi bi seyler soyledi ..
ben kocanızla o kadının bir ilişkisi olduğunu düşünmüyorum öyle olsaydı sizin flört olayınızı direkt yetiştirirdi kocanıza kocanızın bi alakası yok bence kadınlaBu olayda bana patladi ya ,yine ben suclu oldum ya gibi bi seyler soyledi ..
witch hunt son durum nedir?
Witch esine inanamiyorum , sessiz sakin takip ediyordum konunu
Son guncellemeni simdi okudum dumur oldum
Adamin gidesi varmis ama karisini da bu durumda birakir gider mi yahu bir adam
Geri gelmek isterse alma allah askina deli midir nedir
Witch yeni okudum son durumu.bu piskopat kadın eşine bişeyler yalan yanlış anlatmış olabilirmi.ruh hastası ya.hayır yani esin ögrenmesin hızurun bozulmasın diye okadar yorumlar yaptık.beyfendi sebep arıyormuş bavul toplayıp gitmeye.cok zor zamanlardan geciyorsun arkadasım allah yardımcın olsun