- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
- Konu Sahibi witch hunt
-
Sagolun ama o boyle seyler anlatsaydi
Bence sakin kalmazdi
Firsat bu firsat yine giderdi
Bu iste baska bi seyler var
Aralarında bir şey olsa kadın çoktan anlatırdı abarta abarta.
Bana da imadan dolayı dellenip gitmiş gibi geldi.
Cok ilginç kocanin bu hareketi.
Bence senin korktugun olayı ogrenmiş olsaydi cok cirkinleşirdi eşin.
Bu kadın ne varda tehdit ediyor diye bile sormadi.
Belkide madalyonun birde bilmediğimiz bir yüzü var.
Ilginc. Bence artik onune bak. Guclu ve akilli kadinsin. Zaten hakli sen oldugun icin mutlaka er ya da gec karsina cikaracaktir neler oldugunu... bu sana firsat olsun. Hatirladigim ladariyla kucuk bir sehirde yasiyordun belki buyuk denizde yuzmek icin bir firsat olur senin icin.Cok manasiz degil mi sana gore de ?
Insallah bu konunun altindan bi seyler cikmaz,insallah o dava dosyasinin basina bir seyler gelmez dedim ve adam birden delirdi ..
Yoookkk bide zinadanmı suçlansın fena kadın bu.O da var tabi o karakter yoksunu sirf canimi yakmak icin abarta abarta kocan bana yazdi gibi cumleler kurabilirdi .
Yoookkk bide zinadanmı suçlansın fena kadın bu.
Aradımı senin herif witch ?
O kadar zaman huzurunuz için nelere katlandınız, adamın yaptığına bak. İnşallah eşinizde sizi üzecek bir şey çıkmaz. Altında o kadınla sandığımız gibi bir şey yoksa bile sizin ilişkinizde bu olay haricinde başka yıpranmalarınız var demek... Engeli kaldırın ve bekleyin.
Bence kocanız korkağın teki. Karısına iftira atılıyor kendisi bavulunu toplayıp gidiyor. İnsan karısının arkasında durmaz mı kimmiş o diye esip gürlemez mi? Korktu olaylar karmaşık geldi başım da ağrımasin dedi sizi de zaten sevmiyordu kaçtı. Bunda çok teori üretecek kafa yoracak bir şey yok bence. Neden gitti diye düşünmeyin. Nedense neden kaçtı işte yarıyolda bıraktı.
Ben her şeyde hayır olduğuna inananlardanım. Davayı açmasaydınız hâlâ sizi yarıyolda bırakan bir insanla birlikte olacaktınız, hâlâ o kadını arkadaş diye çekecektiniz.
İkisini de hayatınızdan uzaklaştırın kafanız rahatlasın bir. Maddi durumunuz el veriyorsa da bir tatile çıkın derim ben.
Arkadaş facia. Eş desen eş değil çekmiş gitmiş. Bence butun herşeyi sıfırlayıp baska bir sehirde kendinize yeni bir yaşam kurun eger imkaniniz varsa. Bu iş iyice icinden cikilmaz bir hal almiz cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?