• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Kahve parasını dert etmesi haklı demedim zaten. Motivasyonu “Beni aldatmakla suçlayan kadına bir de bakmak istemiyorum” olabilir. Motivasyonunda haklı demiyorum.

Yalnız, size de eşiniz böyle bir şey ima etse, siz de evden gidebilirdiniz. Aldatmadıysa böyle bir ima ağır gelmiştir. Onun dışındaki her konuda %100 hatalı.
Beni facede birini aratırken yakaladıktan sonraki imada haklı derim gitmem.

Ben aralarında birşey olduğunu düşünmüyorum..bence o kadınla konuştu ve iftiralarına inandı.sonrada bu yaşananlardan dolayı bunaldı,sizinde o kızla olan imanıza çok sinirlendi ve ardına bakmadan terk etmek istedi.bilemiyorum witch yani o dengesiz kadınla aralarında birşey olsa kadın bukadar üzerine gelmezdi sanki.baska yol izlemezlermiydi? Çok saçma degilmi ya.birde zaten kocanizin engeli yokmuski ilk bosandiginizda zaten onu secmezmiydi? Bide bukadar dengesiz psikopat bir kadınla olabilecek bir yapidami eşin? Kadın aklibasinda değilki..sarkıntı..tuhaf bi yaratık.

Okurken benim sinirlerim bozuldu.
Tolstoy ne demiş,kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar.
Ben ne yapardım bu durumda.Eşimi karşıma alır konuşurdum,buraya yazdığınız gibi anlatırdım inceldiği yerden kopardı.O kadınla da mesajlaşma yolu ile konuşur tehdit mesajlarını kaydedip savcılığa giderdim.Böyle iğrenç insanlar midemi bulandırıyor,yüzsüz ve arsız oluyor böyle tipler

Okurken benim sinirlerim bozuldu.
Tolstoy ne demiş,kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azarlar.
Ben ne yapardım bu durumda.Eşimi karşıma alır konuşurdum,buraya yazdığınız gibi anlatırdım inceldiği yerden kopardı.O kadınla da mesajlaşma yolu ile konuşur tehdit mesajlarını kaydedip savcılığa giderdim.Böyle iğrenç insanlar midemi bulandırıyor,yüzsüz ve arsız oluyor böyle tipler

Butun mesajlarini ses kayitlarini falan savciliga delil olarak sundum .
Ifadesi alinacak .
Ama tanigim bile var yani inkar edemez .
Esim konusunda da defalarca sordum
Iyi kotu her sekilde
Yok adam kacamak cevaplar veriyo

Ben kadin benim huzurumu bozuyo ,iftiralar atiyor bilmem ne diyorum .
Istifini bozmuyor ilginc degil mi ?
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Fakat ilginç değil. Besbelliki o ruh hastası kadın eşinize herşeyi anlatmış, yazışmaları göstermiş. hemde bire bin katarak anlatmış. Eşinizde şuan muhtemelen sizin onu aldattığınızı falan sanıyor.
Ama belliydi, bugün yarın yada 35 yıl sonra olsada o kadın eşinize anlatacaktı. En başından o psikopata fırsat vermeden böyle böyle diye herşeyi siz anlatacaktınız eşinize. Kabul ederse eder etmezse yine çeker giderdi. En azından kafası o kadın tarafından bu şekilde zehirlenmiş olmazdı.
Allah yardımcın olsun.

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Fakat ilginç değil. Besbelliki o ruh hastası kadın eşinize herşeyi anlatmış, yazışmaları göstermiş. hemde bire bin katarak anlatmış. Eşinizde şuan muhtemelen sizin onu aldattığınızı falan sanıyor.
Ama belliydi, bugün yarın yada 35 yıl sonra olsada o kadın eşinize anlatacaktı. En başından o psikopata fırsat vermeden böyle böyle diye herşeyi siz anlatacaktınız eşinize. Kabul ederse eder etmezse yine çeker giderdi. En azından kafası o kadın tarafından bu şekilde zehirlenmiş olmazdı.
Allah yardımcın olsun.

Sagolun ama o boyle seyler anlatsaydi
Bence sakin kalmazdi
Firsat bu firsat yine giderdi
Bu iste baska bi seyler var

Sagolun ama o boyle seyler anlatsaydi
Bence sakin kalmazdi
Firsat bu firsat yine giderdi
Bu iste baska bi seyler var
Benim düşüncem, şuan siz eşinizin gözünde başka bir adamla görüşmüş hatta aldatmış ve bunu gizlemek içinde saçma çabalar içersinde olan dava falan dahi açmış bir eşsiniz. Yani bir düşünün siz değilde eşiniz tehdit ediliyorum diye dava açıyor, siz sormazmısınız ne oluyor diye hatta dünyayı ayağa kaldırmazmısınız!? Ama eşiniz sanki herşeyin farkında ve böyle birşeyi zaten bekliyormuşçasına sakin bir tavır içersinde geçip gitmiş.
Adam belki hey Allah'ım karım yüzüme baka baka ne dolaplar çeviriyor modunda idi. Zira o kadın Allah bilir neler anlattı eşinize.
Dediğim gibi bence o kadın eşinizle konuştu. Sonuçta anlattığı gerçek temellere dayanan bir olay olduğu için ikna etmeside zor olmadı. Bir olayada bin kattı tabi. Böyle söylemek istemezdim ama bu şekilde bir ruh hastası olan bir insan sadece görüştüler değil ötesinde şeylerde oldu şeklinde anlatmış dahi olabilir.
Sizin burada aklınızı karıştıran şey eşinizin sakin kalması. Siz büyük bir tepki bekliyordunuz ama sakin kaldığı için başka ihtimallere yöneldiniz. Muhtemelen şuan siz eşinizin nazarında yalancı ve hain bir insansınız ve tepkiye şiddete vs dahi değmezsiniz. Çünkü o kadın bu şekilde anlattı sizi.
Bence olay bu şekilde.
İnşaallah herşey yoluna girer. Allah yardımcınız olsun.

Benim düşüncem, şuan siz eşinizin gözünde başka bir adamla görüşmüş hatta aldatmış ve bunu gizlemek içinde saçma çabalar içersinde olan dava falan dahi açmış bir eşsiniz. Yani bir düşünün siz değilde eşiniz tehdit ediliyorum diye dava açıyor, siz sormazmısınız ne oluyor diye hatta dünyayı ayağa kaldırmazmısınız!? Ama eşiniz sanki herşeyin farkında ve böyle birşeyi zaten bekliyormuşçasına sakin bir tavır içersinde geçip gitmiş.
Adam belki hey Allah'ım karım yüzüme baka baka ne dolaplar çeviriyor modunda idi. Zira o kadın Allah bilir neler anlattı eşinize.
Dediğim gibi bence o kadın eşinizle konuştu. Sonuçta anlattığı gerçek temellere dayanan bir olay olduğu için ikna etmeside zor olmadı. Bir olayada bin kattı tabi. Böyle söylemek istemezdim ama bu şekilde bir ruh hastası olan bir insan sadece görüştüler değil ötesinde şeylerde oldu şeklinde anlatmış dahi olabilir.
Sizin burada aklınızı karıştıran şey eşinizin sakin kalması. Siz büyük bir tepki bekliyordunuz ama sakin kaldığı için başka ihtimallere yöneldiniz. Muhtemelen şuan siz eşinizin nazarında yalancı ve hain bir insansınız ve tepkiye şiddete vs dahi değmezsiniz. Çünkü o kadın bu şekilde anlattı sizi.
Bence olay bu şekilde.
İnşaallah herşey yoluna girer. Allah yardımcınız olsun.

Tesekkur ederim ..

Witch sen vajinismustun değil mi?

Yani benim aklıma gelen o kadının aklı senin kocandaydı. Tehdit ediyosu seni yıldırmaya çalışıp kocana anlattırmaya çalışıp ayrılmanızı sağlayacaktı aklınca. Olabilir mi?

Belki de son zamanlarda aralarında birşeyler bile olabilir. Adam konu savcılığa gidince onun yanında yer almak istemiş olabilir.

Ya fazla yeşilçamvari olabilir ama bahsettiğiniz tip her şeyi yapabilecek gibi geldiği için soruyorum: Eşinizle aralarında bir şey olabilir mi? Ne bileyim hırs yapıp eşinizle ilgilenmeye başlamış olma ihtimali var mi?

Witch sen vajinismustun değil mi?

Yani benim aklıma gelen o kadının aklı senin kocandaydı. Tehdit ediyosu seni yıldırmaya çalışıp kocana anlattırmaya çalışıp ayrılmanızı sağlayacaktı aklınca. Olabilir mi?

Belki de son zamanlarda aralarında birşeyler bile olabilir. Adam konu savcılığa gidince onun yanında yer almak istemiş olabilir.

Vajinismus u atlattik baya oluyor aslinda .
Kadinin benim kocamda gozu oldugunu dusunmuyorum en ufak bir ibare bile yakalayamadim simdiye kadar onun tarafindan .
Hatta kocami sevmez bile .
Ancak hirs icin yapabilir boyle bir seyi .

Ya fazla yeşilçamvari olabilir ama bahsettiğiniz tip her şeyi yapabilecek gibi geldiği için soruyorum: Eşinizle aralarında bir şey olabilir mi? Ne bileyim hırs yapıp eşinizle ilgilenmeye başlamış olma ihtimali var mi?

Karsi tarafin boyle bir hissi yok bundan eminim .
Ben kendi kocamdan emin degilim maalesef .
Itiraf etmedigi surece de olmayacagim .
Bu suphelerle yasanmaz tabi .
Allah bir kapi acsin bir isik gostersin tek temennim bu yonde

Karsi tarafin boyle bir hissi yok bundan eminim .
Ben kendi kocamdan emin degilim maalesef .
Itiraf etmedigi surece de olmayacagim .
Bu suphelerle yasanmaz tabi .
Allah bir kapi acsin bir isik gostersin tek temennim bu yonde
Inşallah, daha önce yaşadıklarınız da şımdikiler de kolay şeyler değil. Fakat eminim atlatacaksınız.
Benim söylemek istediğim histen ziyade bir tür intikam duygusuyla yakınlaşmaya çalışmış olma ihtimali.

En yakınlarımız en büyük düşmanlarımız aynı zamanda,tüm sırlarımız onlarda.Kime güveneceğiz şu hayatta bilmem.
Umarım o ruh hastasından kurtulursunuz bir an evvel,eşiniz konusuna gelince artık dönse de affetmeyin.Emin olun dönse de en ufak şeyde yine gidecek yine gidecek.

Back