Benim düşüncem, şuan siz eşinizin gözünde başka bir adamla görüşmüş hatta aldatmış ve bunu gizlemek içinde saçma çabalar içersinde olan dava falan dahi açmış bir eşsiniz. Yani bir düşünün siz değilde eşiniz tehdit ediliyorum diye dava açıyor, siz sormazmısınız ne oluyor diye hatta dünyayı ayağa kaldırmazmısınız!? Ama eşiniz sanki herşeyin farkında ve böyle birşeyi zaten bekliyormuşçasına sakin bir tavır içersinde geçip gitmiş.
Adam belki hey Allah'ım karım yüzüme baka baka ne dolaplar çeviriyor modunda idi. Zira o kadın Allah bilir neler anlattı eşinize.
Dediğim gibi bence o kadın eşinizle konuştu. Sonuçta anlattığı gerçek temellere dayanan bir olay olduğu için ikna etmeside zor olmadı. Bir olayada bin kattı tabi. Böyle söylemek istemezdim ama bu şekilde bir ruh hastası olan bir insan sadece görüştüler değil ötesinde şeylerde oldu şeklinde anlatmış dahi olabilir.
Sizin burada aklınızı karıştıran şey eşinizin sakin kalması. Siz büyük bir tepki bekliyordunuz ama sakin kaldığı için başka ihtimallere yöneldiniz. Muhtemelen şuan siz eşinizin nazarında yalancı ve hain bir insansınız ve tepkiye şiddete vs dahi değmezsiniz. Çünkü o kadın bu şekilde anlattı sizi.
Bence olay bu şekilde.
İnşaallah herşey yoluna girer. Allah yardımcınız olsun.