• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

Yok anlatmadigim bir ayrinti .
Yillar once bu kadini fb ta arattirdigini gormustum .
Ikisini o olaydan sonra bir araya hic getirmedim .
Aynen dedigim gibi oldu evet o zamanlar cok ustune gitmistim .
Inkar etti ,ben bakmadim deme sacmaliklarini bile siraladi .
Bende ona istinaden bu olayi kucumsedigini ima ettim.
Insallah bunun altindan bir sey cikmaz dedim.
Ne demeye calisiyorsun falandan boyle bi sonuca geldi olay

Şimdi anladım. Siz adama arkadaşınızla bir ilişkisi olduğunu ima etmişsiniz. O da sinirlenip gitmiş. Siz de aynısını yapabilirdiniz.

Belki “Zaten işten çıktı, arkadaşıyla içtiği kahvenin parasını bile ben ödüyorum. O kalkmış beni onu aldatmakla suçluyor. Hem de onun arkadaşıyla. Güya onun arkasından iş çeviriyormuşuz. Yok ya hiç çekemeyeceğim” demiştir.

Şiddetle tehdit etmesi suç, parasız bırakıp gitmesi ise çok yanlış. Sadece gitme motivasyonu bu olabilir diyorum.

Dimi her sey cok anlamsiz gibi
Bazen de diyorum ki bence sen kandiriliyorsun
valla sanki durum o tarz birşeyi gösterir gibi..bunca şeye kocanin susmasi ve ardindanda dava actim deyince cekip gitmesi..Sonra kadinin pervasiz ve kendine aşiri güvenli davranişlari..burnuma pis kokular geliyor sanki:/

Şimdi anladım. Siz adama arkadaşınızla bir ilişkisi olduğunu ima etmişsiniz. O da sinirlenip gitmiş. Siz de aynısını yapabilirdiniz.

Belki “Zaten işten çıktı, arkadaşıyla içtiği kahvenin parasını bile ben ödüyorum. O kalkmış beni onu aldatma suçluyor. Hem de onun arkadaşıyla. Güya onun arkasından iş çeviriyormuşuz. Yok ya hiç çekemeyeceğim” demiştir.

Şiddetle tehdit etmesi suç, parasız bırakıp gitmesi ise çok yanlış. Sadece gitme motivasyonu bu olabilir diyorum.

Gitsin bakalim ..
Onun vergi borclarini da ben oduyordum her ay 4000 lira ama
Ona benim kahve ivir zivir paralarim cok gelmis olabilir .
Her sey stabil ilerlerken horororororo diye alevlenip kosarak evden gitmesi pek mantıklı gelmedi bana

valla sanki durum o tarz birşeyi gösterir gibi..bunca şeye kocanin susmasi ve ardindanda dava actim deyince cekip gitmesi..Sonra kadinin pervasiz ve kendine aşiri güvenli davranişlari..burnuma pis kokular geliyor sanki:/

Umarim savcılık çözer bu isi ...

Dimi her sey cok anlamsiz gibi
Bazen de diyorum ki bence sen kandiriliyorsun
valla sanki durum o tarz birşeyi gösterir gibi..bunca şeye kocanin susmasi ve ardindanda dava actim deyince cekip gitmesi..Sonra kadinin pervasiz ve kendine aşiri güvenli davranişlari..burnuma pis kokular geli
Umarim savcılık çözer bu isi ...
savcilik bòyle bir durumda birseyi cozmek icin degil ceza hak ediliyormu edilmiyormuya bakmak amacli hareket eder diye biliyorum. Bu anlamda bir arastirmaya girilmez.Sizin mevzu bambaşka birsey..yani kendiniz pesinde olmaniz lazim. ancak öyle..

valla sanki durum o tarz birşeyi gösterir gibi..bunca şeye kocanin susmasi ve ardindanda dava actim deyince cekip gitmesi..Sonra kadinin pervasiz ve kendine aşiri güvenli davranişlari..burnuma pis kokular geli

savcilik bòyle bir durumda birseyi cozmek icin degil ceza hak ediliyormu edilmiyormuya bakmak amacli hareket eder diye biliyorum. Bu anlamda bir arastirmaya girilmez.Sizin mevzu bambaşka birsey..yani kendiniz pesinde olmaniz lazim. ancak öyle..

Yok savcılık kadının hakkindan gelir anlaminda soyledim o sozu .
Zaten baska ne yapabilirim ki ordan da sonuc cikmazsa ..

Bence kadın eşiniz ile konuşmuş, yoksa hangi koca iş adliyeye intikal ettikten sonra neden tehdit ettiğini öğrenmeden durabilir ki?

Muhtemel o yaşadığınız flörtü ve daha başka abuk sabuk şeylerden bahsetmiştir.

Belki “Zaten işten çıktı, arkadaşıyla içtiği kahvenin parasını bile ben ödüyorum. O kalkmış beni onu aldatmakla suçluyor. Hem de onun arkadaşıyla. Güya onun arkasından iş çeviriyormuşuz. Yok ya hiç çekemeyeceğim” demiştir.

Tabiiki ödeyecek koca o medeni ksnuna göre koca eve bakmakla yükümlü kişi karısının ihtiyaçlarını karşılması onun görevi
Bundan gocunup defolup gittiyse zaten bir halta yaramaz biridir

Tabiiki ödeyecek koca o medeni ksnuna göre koca eve bakmakla yükümlü kişi karısının ihtiyaçlarını karşılması onun görevi

Bundan gocunup gitmedi ya
Eski olaylari karistirmami bahane etti ..

Eşin birseyleri ogrenmeden ziyade
Birseylerden korkmuş gibi geldi bana
Cok ilginc ya....

Insallah tam da benim dusundugum gibi degildir dedigimde
Ne demek istiyorsun
Yok ben ne desem bos
Hay ben senin gibi insanla nerden evlendim
Vah bana vahlar bana modunda esyalarini topladi ..

Ne demek istiyorsun
Yok ben ne desem bos
keşke tekrar evlenmeseydin kocana aşık olduğunu düşünmüyorum üstelik zamanında evlilik kurumunu ve ilişkinizi kendisi zedeledi. Alışkanlığı mı bırakamıyorsun böyle bir okuzu boşamak neden zor? yavaş indirsin o yumruğu :sopa:

Gitsin bakalim ..
Onun vergi borclarini da ben oduyordum her ay 4000 lira ama
Ona benim kahve ivir zivir paralarim cok gelmis olabilir .
Her sey stabil ilerlerken horororororo diye alevlenip kosarak evden gitmesi pek mantıklı gelmedi bana

Kahve parasını dert etmesi haklı demedim zaten. Motivasyonu “Beni aldatmakla suçlayan kadına bir de bakmak istemiyorum” olabilir. Motivasyonunda haklı demiyorum.

Yalnız, size de eşiniz böyle bir şey ima etse, siz de evden gidebilirdiniz. Aldatmadıysa böyle bir ima ağır gelmiştir. Onun dışındaki her konuda %100 hatalı.

Ne demek istiyorsun
Yok ben ne desem bos
Sen bu kadini savciliga verdikten sonraa boyle oldu dimi...acaba kadinin o hirsla birseyleri otmesinden mi korkuyor

Sen bu kadini savciliga verdikten sonraa boyle oldu dimi...acaba kadinin o hirsla birseyleri otmesinden mi korkuyor

Aynen savciliktan sonra boyle oldu .
Aslinda savciliga gidecegimi biliyordu .
Ben savciliktayken naptin nasil gitti falan diye sordu .
Yok gitme falan demedi .
Avukat tutmama biraz sinir oldu.
Neymis o avukati sevmiyormus ?!?!?!?

Back