• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk defa bu kadar zor durumayim sanirim !

umarim..
asla irtibata gecmeyin bence. bakalim nereye kadar sessiz kalacak. ne yapmaya calisiyor cok enteresan..
ailenizden yardim alabilceginiz biri yok mu?
uzaktalarsa bayram ziyaretine geldim vs diye idare etseniz.

Ayni sehirdeyiz ..
Bayram geliyor rezil oluyoruz etrafa ya .
Kafayi yicem sonunda .

Degil tabi ama birdenbire damdan duser gibi olunca afalladim .
O gun kahve iciyorduk arkadasimla disarda
Bu da geldi yanimiza her sey iyi guzel
12 gibi kalkti hesabi odedi
Bende 1 gibi geldim eve
Sonra aklima takilanlari siraladim
Adam esti gurledi cekti gitti ..
Ne oldugunu anlamadigim icin
Ne yapacagimi da dusunemiyorum ..
Cok sacma her sey
Saçma değil iyi kurgulanmış yoksa bile bişeyleri böyle bir durumda karısını bırakıp giden adamdan hayır gelmez. Yinede boşan derim sanırım çocukta yok aşkındanda ölmüyorsun zaten. Sen neden boşancaktın ilk seferde ??

Konuyu 36. sayfadan okuyunca iki sey geldi aklima..ya bu kadinla bu adamin ilişkisi var,ya da kocan sorumsuz ve korkak..ne acayip seylerin ortasindasin arkadaşim vallahi şok oldum yaa:KK43: hayatin olağan akışına duble ters durumlar görüyorum gerçekten. Bazen bir insanin tek başina iyi olmasi hicbirsey ifade etmiyor. Karşinizi manyagin teki cıkıp tüm hayatinizi alt üst edebiliyor.Sizde 1 degil her yer manyak.Bu adami geriden izlemek lazim ama nasil?

anlatmadiginiz ayrinti mi var? neden bu kadar ofkelendi oturmuyor kafamda.

Yok anlatmadigim bir ayrinti .
Yillar once bu kadini fb ta arattirdigini gormustum .
Ikisini o olaydan sonra bir araya hic getirmedim .
Aynen dedigim gibi oldu evet o zamanlar cok ustune gitmistim .
Inkar etti ,ben bakmadim deme sacmaliklarini bile siraladi .
Bende ona istinaden bu olayi kucumsedigini ima ettim.
Insallah bunun altindan bir sey cikmaz dedim.
Ne demeye calisiyorsun falandan boyle bi sonuca geldi olay

Konuyu 36. sayfadan okuyunca iki sey geldi aklima..ya bu kadinla bu adamin ilişkisi var,ya da kocan sorumsuz ve korkak..ne acayip seylerin ortasindasin arkadaşim vallahi şok oldum yaa:KK43: hayatin olağan akışına duble ters durumlar görüyorum gerçekten. Bazen bir insanin tek başina iyi olmasi hicbirsey ifade etmiyor. Karşinizi manyagin teki cıkıp tüm hayatinizi alt üst edebiliyor.Sizde 1 degil her yer manyak.Bu adami geriden izlemek lazim ama nasil?

Dimi her sey cok anlamsiz gibi
Bazen de diyorum ki bence sen kandiriliyorsun

Saçma değil iyi kurgulanmış yoksa bile bişeyleri böyle bir durumda karısını bırakıp giden adamdan hayır gelmez. Yinede boşan derim sanırım çocukta yok aşkındanda ölmüyorsun zaten. Sen neden boşancaktın ilk seferde ??

Bosandim tekrar evlendik ..

Yok anlatmadigim bir ayrinti .
Yillar once bu kadini fb ta arattirdigini gormustum .
Ikisini o olaydan sonra bir araya hic getirmedim .
Aynen dedigim gibi oldu evet o zamanlar cok ustune gitmistim .
Inkar etti ,ben bakmadim deme sacmaliklarini bile siraladi .
Bende ona istinaden bu olayi kucumsedigini ima ettim.
Insallah bunun altindan bir sey cikmaz dedim.
Ne demeye calisiyorsun falandan boyle bi sonuca geldi olay
"insallah bunun altindan birsey cikmaz"= insallah ikinizin iliskisi yoktur. keske bu topa girmeseydiniz.
olayi pek ciddiye almamistir belki kadinin manyak oldugunu bildigi icin.
valla karisini ortada birakip arkasina bakmadan giden insandan bir halt olmaz. sizde pek sevmiyordunuz sanirim. bosanma davasi acin gitsin.
yeni bir is bulup kafaniz rahat yasar gidersiniz.

"insallah bunun altindan birsey cikmaz"= insallah ikinizin iliskisi yoktur. keske bu topa girmeseydiniz.
olayi pek ciddiye almamistir belki kadinin manyak oldugunu bildigi icin.
valla karisini ortada birakip arkasina bakmadan giden insandan bir halt olmaz. sizde pek sevmiyordunuz sanirim. bosanma davasi acin gitsin.
yeni bir is bulup kafaniz rahat yasar gidersiniz.

Bazen diyorum ikisinin iliskisi olsa ne diye benim yanimda olacak ki bu adam .
Coluk yok cocuk yok .
Karsi taraf bekar
Zaten giderdi .
Ya bilmiyorum
Ama sanki damarina bastim
Yarasini kasidim ..

Bazen diyorum ikisinin iliskisi olsa ne diye benim yanimda olacak ki bu adam .
Coluk yok cocuk yok .
Karsi taraf bekar
Zaten giderdi .
Ya bilmiyorum
Ama sanki damarina bastim
Yarasini kasidim ..
kadindan hic ses var mi ? devam ediyor mu rahatsiz etmeye? ikisi ayni anda sessizlige mi gomuldu.

kadindan hic ses var mi ? devam ediyor mu rahatsiz etmeye? ikisi ayni anda sessizlige mi gomuldu.

Kadin suc duyurusundan henuz habersiz .
Yine arkadasima mesaj atmis 2 gun once
Bence ondan uzak dur
Smileyler falan
Yok iste adam satar bilmem ne
Senin hakkinda konustu diye .
Yine bu tanigim olan kiza ..
Muhtemelen yarin cagirirlar savciliga ifade icin

witch eşin hakkinda yanılmanı gönülden dilerim ama anlattiklarindan çikardiğim bu kadinin sana olan baskisi ve tehditlerinin rahatlikla savurmasi birine güveniyor havasi verdi bana ve eşinin mevzuyu biliyor gibi merak etmemesi.Hele ki Senin eşinin zihniyetindeki bir adam neyin tehditiymiş bu diye ortaliği yikmasi lazimdi.İkisiylede davan sonuçlana kadar diyaloga geçme derim ben.Sen yinede ailenin destegini arkana al kardeşin falan varsa paylaş sana iyi gelecektir.

Arkadaşım siz herşeyi kafanıza takıyorsunuz bırakın olacak olsun evi terk edip gitmiş rezil oluruz diyorsun sen rezil olursan kocanda rezil olur. 2 aralarında birşey varsa iki pislik birbirleriyle uğraşsın dursunlar sizde mahkemeye verin boşanma davası birde ikisine tazminat davası açın birlikte sizin psikolojik bozduklarına dair sizde ailenizin yanına yerleşim yeni bir hayata başlayın

witch eşin hakkinda yanılmanı gönülden dilerim ama anlattiklarindan çikardiğim bu kadinin sana olan baskisi ve tehditlerinin rahatlikla savurmasi birine güveniyor havasi verdi bana ve eşinin mevzuyu biliyor gibi merak etmemesi.Hele ki Senin eşinin zihniyetindeki bir adam neyin tehditiymiş bu diye ortaliği yikmasi lazimdi.İkisiylede davan sonuçlana kadar diyaloga geçme derim ben.Sen yinede ailenin destegini arkana al kardeşin falan varsa paylaş sana iyi gelecektir.

Tesekkur ederim ..
Iletisime gecmeyi dusunmuyorum zaten
Ilginc ya gercekten ilginc ..

Arkadaşım siz herşeyi kafanıza takıyorsunuz bırakın olacak olsun evi terk edip gitmiş rezil oluruz diyorsun sen rezil olursan kocanda rezil olur. 2 aralarında birşey varsa iki pislik birbirleriyle uğraşsın dursunlar sizde mahkemeye verin boşanma davası birde ikisine tazminat davası açın birlikte sizin psikolojik bozduklarına dair sizde ailenizin yanına yerleşim yeni bir hayata başlayın

Boyle bir olaydan boyle bir hale gelmesi sasirtti beni acikcasi ..
Yoksa her seyi kafama taktigim falan yok
Kafamda oturtamadigim seyler var ..

Arkadaslar tekrar merhaba ..
Bu lanet olasica kadin durmadigi icin ,arkadaslarima mesaj atmaya devam ettigi icin persembe gunu savciliga suc duyurusunda bulundum ..
Tanığımin ifadesi,32 sayfa yazılı delilim ,ve bir ses cd si olmak uzere teslim edildi .
Bunun haricinde bir avukat tuttum .
Onun nasil bir kadin oldugunu gayet yakindan taniyan bir avukat ..
Hala ifade icin cagirilmamis sanirim ses yok henuz ..
Muhtemelen asliye ceza mahkemesine gidecek olay .
Uzlasmayi kesinlikle kabul etmiyorum ..
Uzaklastirma talep ettim .
Butun bunlar sonlaninca tazminat davasi acacagim kendisine artik maddi manevi onlar avukatin bilecegi isler ...
Nasil sonuclanir bilemiyorum .
Emsal dava sonuclarini bilenler varsa yazsin lutfen ...

Son olarak esime tehdit edildigimi ,bu kadinin kafayi bana taktigini anlattim .
Arkadaslarim da gercekten ruh hastasi gibi pesime takilip huzur bozmak istedigini bizzat anlatti .
Bir kac kere Allah Allah niye tehdit ediyoki yeaaaaa deyip ipin ucunu birakti ..
Iki gun once bu konu icin ya tehdit ediliyorum diyoru kılın kipirdamiyor falan dedim
Adam bavulunu toplayip gitti ...
Aynen boyle oldu .
Bu olay bana patliyo dedi ,sana bi yumruk atarim buraya gomerim dedi bu olay nasil buraya geldi anlamadim .
Vurmadi ama donunu,esyalarini ,bavulunu toplayip 5 kurus birakmadan gitti .
Ve o gun isten cikarildigimi da biliyordu .
Kendisini her yerden engelledim
Iki gundur de ses yok ..
Durumlar boyle arkadaslar ...
nasıl ya konu nereye gelmiş

Back