- 1 Aralık 2017
- 288
- 330
- 53
- 44
- Konu Sahibi witch hunt
-
Çok garip bir olay. Acaba kadın eşinize birşeyler anlattı, eşinizden yüz buldu, şimdi işler değişince resti çekip gitti mi dersiniz?Valla anlamadim hicbir sey dedigim gibi evi terkedecek herhangi bir sey demedim ,sesim bile yukselmedi ..
Aaaaa bu konunun hiç böyle ilerleyeceğini tahmin etmemiştim bi mantak nelere yol açmış ya. Elinizi hiç anlayamadım neden böyle bişey yaptı size destek olmak yerine
En iyisini yapmışsınız.Arkadaslar tekrar merhaba ..
Bu lanet olasica kadin durmadigi icin ,arkadaslarima mesaj atmaya devam ettigi icin persembe gunu savciliga suc duyurusunda bulundum ..
Tanığımin ifadesi,32 sayfa yazılı delilim ,ve bir ses cd si olmak uzere teslim edildi .
Bunun haricinde bir avukat tuttum .
Onun nasil bir kadin oldugunu gayet yakindan taniyan bir avukat ..
Hala ifade icin cagirilmamis sanirim ses yok henuz ..
Muhtemelen asliye ceza mahkemesine gidecek olay .
Uzlasmayi kesinlikle kabul etmiyorum ..
Uzaklastirma talep ettim .
Butun bunlar sonlaninca tazminat davasi acacagim kendisine artik maddi manevi onlar avukatin bilecegi isler ...
Nasil sonuclanir bilemiyorum .
Emsal dava sonuclarini bilenler varsa yazsin lutfen ...
Son olarak esime tehdit edildigimi ,bu kadinin kafayi bana taktigini anlattim .
Arkadaslarim da gercekten ruh hastasi gibi pesime takilip huzur bozmak istedigini bizzat anlatti .
Bir kac kere Allah Allah niye tehdit ediyoki yeaaaaa deyip ipin ucunu birakti ..
Iki gun once bu konu icin ya tehdit ediliyorum diyoru kılın kipirdamiyor falan dedim
Adam bavulunu toplayip gitti ...
Aynen boyle oldu .
Bu olay bana patliyo dedi ,sana bi yumruk atarim buraya gomerim dedi bu olay nasil buraya geldi anlamadim .
Vurmadi ama donunu,esyalarini ,bavulunu toplayip 5 kurus birakmadan gitti .
Ve o gun isten cikarildigimi da biliyordu .
Kendisini her yerden engelledim
Iki gundur de ses yok ..
Durumlar boyle arkadaslar ...
O salak kadınla bence bir konuşma geçti mutlaka aralarındaBende oyle dusunuyorum ..
Yani benim kardesimi lisede bir ergen kavgasinin icine cektiler .
Gittim o zamanlar iki kızı da dogduguna pisman ettim .
Ben kadin benim huzurumu bozuyo ,iftiralar atiyor bilmem ne diyorum .
Istifini bozmuyor ilginc degil mi ?
Cekip gitmek ne alaka ?
Bana diyo bosanma davasi acmazsan insan degilsin ..
Çok garip bir olay. Acaba kadın eşinize birşeyler anlattı, eşinizden yüz buldu, şimdi işler değişince resti çekip gitti mi dersiniz?
En iyisini yapmışsınız.
Güzel bir ders vereceksiniz ruh hastasına.
Eşinize sizi neden tehdit ettiğini söylediniz mi?
O salak kadınla bence bir konuşma geçti mutlaka aralarında
Yanlış şeyleri aklına sokmak istemem ama eğer anlattığın gibi senin herşeyini kıskanıyorsa eşini de kıskanıp aklını çelmeye çalışmış olabilir
Benim bir arkadaşım öyle yapmıştı çünkü eşimde hemen ilgiyi farkedip şımarmıştı gerçi arkadaşım eşimin ne denli pis bir alkolik olduğunu görünce kaçacak delik aradı o ayrı
Konu ilginç ilerledi.
Eşiniz öfke kontrolü olmayan biri mi, böyle tepkiler verir mi?
Veya arkadaşınız ona ulaşmış olsa renk vermeyecek biri mi?
Hadi kavga çıkar, kapıyı çarp git de(bunlar da ayarsız tepkiler), bavul toplayıp gitmek ne oluyor.
Siz hiç aramayan o şimdi nasılsa parasıda yok bana mecbur diye havalara giriyordur bir kaç oralı olmazsanız paşa paşa döner hatta çare arar bir anda tüm düzeni bırakıp çekip gitmek her babayiğidin harcı değil hele ki durduk yere :)elbet dönecek o zaman gereken tavrı koyarsınız ailenizle ilişkiniz nasıl bilmem ama ailenize anlatmanız bence yararınıza olur anlatmasanız bile onlardan borç alın zaten uzun süre kalamaz bayrama kalmaz döner bence :))Ayni fikirdeyim bence bir seyler oldu benim bilmedigim ,hani birini oksarsin oksarsin yarasina denk geldi mi birden tirmalar ya
Adamda onu hissettim .
Basti gitti saka gibi ...
X arkadaşınız çalışmıyorsa Nasıl geçimini sağlıyor çok tuhaf
Siz hiç aramayan o şimdi nasılsa parasıda yok bana mecbur diye havalara giriyordur bir kaç oralı olmazsanız paşa paşa döner hatta çare arar bir anda tüm düzeni bırakıp çekip gitmek her babayiğidin harcı değil hele ki durduk yere :)elbet dönecek o zaman gereken tavrı koyarsınız ailenizle ilişkiniz nasıl bilmem ama ailenize anlatmanız bence yararınıza olur anlatmasanız bile onlardan borç alın zaten uzun süre kalamaz bayrama kalmaz döner bence :))
Kesinlikle iletişime geçmiş bence eşinizle.Hayir ama iftira atiyor .
Huzur bozuyor falan dedim .
Kesinlikle iletişime geçmiş bence eşinizle.
Yoksa vurmakla tehdit etmesi falan akıl karı değil.
Senin başına gelen evlenmeden benimde başıma geldi.Bende anlamadim .
Bi kac laf soyleyince lanet olsun falan dedi birden gecenin bi vakti giyindi ,bavulunu topladi gitti ..
Hicbir sey anlamadim .
Bende engelledim her yerden .
Bes kurus param yok
Kedinin mamasi yok dedim
Anan var anan bakar dedi gitti !
Hoş.t az ötede havla deseydin keşkeSacma sapan konusuyor musum da canını sıkmışım bi yumruk atarsa beni gomermis oraciga ...
Hoş.t az ötede havla deseydin keşke
Witch tam bir imtihandan geciyorsun. Bosver boylesi daha iyidir belki. Ailene de anlat lutfen cok gec olmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?