inanmıyorum aynı cevap :)Kahvaltı yapmadan markete giderseniz olacağı bu.
Bende ilk zamanlr oyle kuser alınırdım ama baktım bız bır basımızayız kımse yok yanımızda bırbırımzdan baska oyuzden bırsktım o huyu. Aradan ne kadr zaman gecmıs en ufak olayda boule oldu ve ben o huyumu bıraltıgım halde hala öyle davranıyormusum gıbı annesıne dıyor herseye kusuyor herseye alınıyor. Yahu o küsmeler evlılıgın ılk aylarında oldu bodaha olmadı ne alaka gecmısı anlatıp haklı cıkmaya calsıjyorsun.oyle oyle bumlar oldu. Neyse sımdılık bsklıyorum bakalm. Bugunde calısıyor zsten yogundur telefons bakamaz yofunluk yuzunden emınım yıne agresıflesır olaylsr buyur yarın evde bı yarın konusmayı denıycdm
Aynen oyle 2 hafta oldu yenı gorevi ve daha dogru duzgun calısmadan bunalıma girdi pişmanmıs vs. Topla git demek kovmak degılmı. Babama demıskı ben kovmadım baba zaten baldızlar cagıryodu hepımız toplandık sende gel dıyr brnde tartısınca hadı annene gıt hem kafanı dınle kızlarla bırlıkte dedım dıyo. Tamam ben zatem aramadan yazmadsn gitmem de engellı oldugu ıcın kızgınım dıye dusnyor oda adım atmıyor. Kaldıraym o halde bakalm nolucakyok artık ya bu ergen tavırları yapan eşiniz emniyette müdür öylemi. pek garip geldi. hemen anneni arayayım anlatayim ne demek ya....evcilik oynamıyorsunuz evlilik yaşadığınız. tamam çok saçma birseyden tartışma çıkmış ama eşinizin sizi evden kovması yutulur birşey değil. alttan almayın aramayın sormayin .engeli kaldırın aramak isterse ulaşsın ama arayıp soran siz olmayın
:)inanmıyorum aynı cevap :)
İkiniz de çocuk gibisiniz. Bir de annesine ağlıyormuş falan diyorsun kendine inandırmışsın anlaşılan ama ağladığı falan yok tabiki annesi aranızı yapmak için senin vicdanını kullanıyor o kadar.İyide neyden dolayı, diyorum ya hergun mutluyuz 1 gun tartısınca sankı ben kotu kadınmısımda kendısı magdurnerkekmıs gıbı olayı anlatıyor aılesıne. Madem huzur veremısım memlketteyım sımdı ne ben omdam ne o benden habersız. Anneıde arayınca aglıyormus ben napacam dıye. Inanın bu ılk defa bukadr buyuk bı kavga oldu gitmiycegmı dusundu oyle gıt gıt dedı ama cok zoruma gıttı.
inanmıyorum aynı cevap :)
Ya cunku esım gercekten iyi bırı sıcsktan deliye donmusuz olayları buraya getırdık ailemde ınanmıyor. Hanı suankı durumum nasol bılıyormusun boyle herkes gulerek karsılıyor ben babama x senı ararsa tavsanımı sor bakayım bakıyormu dıyorm babam guluyor kocan deglmı kaldır adamın engelını sor dıyor. Esım babama baba merak rtmesın cok guzel bakıyorm tavsana hatta evı bıle temızlıyorum geldiginde pis demesin diye kırletmıyorum gıbısinden alaycı alaycı ortalıkAilen neredeyse zorla goturup bırakacak senı evine. İlginçler.
annemı aradı telden dınledım oglunhn sınırını bıldıgı ıcın kadında ınanamıyor ve benm aıleme mahcup dustugunu dusunuyor hanı oglumuz kadının kızını kapıya koymus bız ne dıycrk o aıleye bızı kızın aıkesıne rezıl ettın gıbı ogullarını sucluyolar zaten. Ben hıc konusmadım kynvalıdemlerle. Cunku oglu anne sız onun annesı babsı degılsınız vs dıue kadına bagıryor bende esım oyle dıyınce aramadım hıc anndsı gılı.İkiniz de çocuk gibisiniz. Bir de annesine ağlıyormuş falan diyorsun kendine inandırmışsın anlaşılan ama ağladığı falan yok tabiki annesi aranızı yapmak için senin vicdanını kullanıyor o kadar.
Ben de dedm beni bındırırken gozlerı doldu madem oyle engel ol gıtmeyim demı. Sonra eve gecmod annesını aramıs anne ben napim sımdı soz soyleyın dıye aglamıs. Annesıde anneme onı dıyor xı arıyorum aglıyor anne ben naptım ben napım dıyor, kızı arasam ne dıycrgmı bılmıyorum oglum evden kovmus vs dıye anlatıyor. Hangısıne ınanayım hangısıne konusayım napım bılmıyorm dedı en ıyısı hiç aramayalm ıkısınıde kendılerı dusundun dıye annemle larar aldılar. Dogru ayrıca canı ısterse tatılı bıtınce gelsın demıs. Ne arama nr yazma.Bir sure ayri kalin. Esinizin yaptigi hic hos degil. Iki taraf da kafasini bi toplasin. Ayrica kv demis ya oglum agladi diye emin ol yalan. Aglayan insan seni neden aramamis?
Sen bence barışacaksın hiç boşuna uzatma o yüzden, direk ara kendisini konuş.annemı aradı telden dınledım oglunhn sınırını bıldıgı ıcın kadında ınanamıyor ve benm aıleme mahcup dustugunu dusunuyor hanı oglumuz kadının kızını kapıya koymus bız ne dıycrk o aıleye bızı kızın aıkesıne rezıl ettın gıbı ogullarını sucluyolar zaten. Ben hıc konusmadım kynvalıdemlerle. Cunku oglu anne sız onun annesı babsı degılsınız vs dıue kadına bagıryor bende esım oyle dıyınce aramadım hıc anndsı gılı.
Bence kolay kolay affetme biraz süründür ki sonradan git diyemesin gerçekten kaybetme korkusu olmalı erkeklerde malesef bunu yaşamalılar yoksa kıymet bilmiyorlar.Dpgru canım her evde oldgumda film secer acar mısırı patlatır keyif yaparız yada cıkarır gezdırır benı gayet mutlu bıkere kavga edınce annesıne dıyor tanne bı poset al dedım bana cımrı bıle dedı dıyor halbukı arada hakaret var , almayı bılıyosun ama dedıgı var. Onlsrı hıc soylemeden ben durduk yere buyutmusum gıbı konustu. Gelip goturme durmu olmaz ama en azından bı arayabılırdı yada uazabılır
Gereksiz yere hem siz hem eşiniz lafı uzatıp,kavgaya dönüştürmüşsünüz.Eşinize koyduğunuz engeli kaldırın ve konuşun.Hayvan olsa anlardı cümlesi bir hakaret.Bunun için özür dilemesi gerekir.Onun dışında tartışmanın uzamasına sizin tavrınız sebep olmuş.O kısımlarda da siz hatalısınız.Evden kovma öyle olmaz.Evden kovulanlar bilir nasıl olduğunu.Bir erkek evden kovduğu kadına paran var mı?Arabayla bırakayım mı? diye sormaz.Abarttıkça abartmışsınız ikinizde.Eşinizde sizde aslında birbirinizi seviyor ve merak ediyorsunuz anladığım kadarıyla.Konuşun.Konuşarak anlaşıp sorununuzu kendiniz çözün.Aranızdaki ilişkiye,aileleri katıp karıştırmaktanda vazgeçin.
O ozur dilemeden gitme. Evden kovan o sonucta, kendin gitmemissin kiBen de dedm beni bındırırken gozlerı doldu madem oyle engel ol gıtmeyim demı. Sonra eve gecmod annesını aramıs anne ben napim sımdı soz soyleyın dıye aglamıs. Annesıde anneme onı dıyor xı arıyorum aglıyor anne ben naptım ben napım dıyor, kızı arasam ne dıycrgmı bılmıyorum oglum evden kovmus vs dıye anlatıyor. Hangısıne ınanayım hangısıne konusayım napım bılmıyorm dedı en ıyısı hiç aramayalm ıkısınıde kendılerı dusundun dıye annemle larar aldılar. Dogru ayrıca canı ısterse tatılı bıtınce gelsın demıs. Ne arama nr yazma.
Heöen barısmak degıl nıyetım en azından nerrye varıcak bı konusulsun ıstıyorum duzeleceksede zaten hemen donmem. Anlamadımkı zaten hala reglım bı duyhusallık bı sersemlık var uzerımde bıyandan kaldır engrlı konus duzelın dıyor boyandan burnu surtsun onunda dıyor ne bilimSen bence barışacaksın hiç boşuna uzatma o yüzden, direk ara kendisini konuş.
Bende o yuzden bir hayvan demesıne bu kadr buyuttum tepkı verdım gıttım. Yoksa ilrrde zatem ne desem alıstı dıye hep yapar. Ende sımdılık engelı kaldırıp yazmasını bekloycem duzelsek bıle hrmrn donmycem ve hemen eskısı gıbı ılımlı davranmoycamBence kolay kolay affetme biraz süründür ki sonradan git diyemesin gerçekten kaybetme korkusu olmalı erkeklerde malesef bunu yaşamalılar yoksa kıymet bilmiyorlar.