İlk defa ayrı kaldık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar okudum bari yazayım. Aşırı saçma bir tartışma ve kötü son.
Olan olmuş. Sizden özür dilemeden gitmeyin derim.
Bu süreci de aklı başında büyükler yönetse akıbetiniz için iyi olur.

Upuzun paragrafsız hatalarla dolu ergen yazısı gibi zaten konunuzda ergen konusu gibi

Çok gereksiz bir tartışma olmuş malesef Gül gibi günlerinizi zehir edip gereksiz kaos çıkarmışsınız.Azıcık daha olgun olmalı azıcık daha lafınızı esirgeyip karşılıklı olarak saçma dahi görseniz birbirinizi dinlemelisiniz.
8 yıldır evliyim ilk yıllarım benimde alınganlıklarla geçti bu süreci normal buluyorum neticede iki farklı insan hem birbirini tanıyıp hemde alışmaya çalışıyor.Ama bu geri dönülmez hatalar yapmaya sözler söylemeye gerekçe olamaz.
Vakti çok uzatmamak şartıyla eşinizden bir adım bekleyin ve bundan sonra da aranızdaki sıkıntıları 3.kişilere anlatmayın.Para konusunda da eşiniz al diyorsa alın o şekilde alışın alıştırın sonra yaptığınız gereksiz tasarruf ilerde asli ihtiyaçların dahi alınırken laf söz olmasına sebebiyet verebilir.

O kadar okudum bari yazayım. Aşırı saçma bir tartışma ve kötü son.
Olan olmuş. Sizden özür dilemeden gitmeyin derim.
Bu süreci de aklı başında büyükler yönetse akıbetiniz için iyi olur.
Aynen oyle sacma bır konu buraya geldı. Bende ozur dolemesını beklıyorum ama ses yok oda benden beklıyor. Evı bırakıp gıtmısım dıye

bence sız annesıne evlılığımın bıtmesıne ıçım razı degıl fakat oğlunuz ne arıyor ne soruyor sıızn kızınız olsa gonderır mısınız dıye soyle... sonuçta kovmuş sızı hemde basıt bır sebepten kvnıze onu sevdıgınızı onunla ılgılı bır problemınızın olmadığını ama oğlunun bu tavrıyla evlılığın surmeyecegını anlatmanız gerek.

İyi yapmışsın gidip de! Boşver. Burnu sürtsün. 1 ay aramasa, 1ay gitme. Öyle öyle değerli olunuyor. Mutlaka gelecek

Herkesin hayati farkli, bizde cok tartisiriz ama erkek ve kadin birbirine sahip cikmiyorsa bir yere kadar anca gider bu evlilik. Esim bana defol git diyecek ustelik birde arayip cozume ulasmayacak, bende gerisini dusunmem. Ama 10 aylik bi evlilikte kestirip atmissiniz. Fazla gurur g..e vurur diye bisey var. O sizin esiniz en azindan siz arayin sorun. ne olacak bu durum gercek niyetin nedir diye. Ikinizde cocuk degilsiniz. Hatta ben sizin yerinizde olsam tekrar yanina giderim biteceksede yuzyuze bitsin uzaktan soguyarak degil. Konusutum kavga ederim cozume ulasmaya calisirim o da insan sonucta. Biz kadinlar kolayca agzimizdan hersey cikabilir sinirle. Bazi erkeklerde boyle demekki. Olmuyosa da kendiniz deneyip gormus olursunuz. Bebek fikrini de uzunca bir sure erteleseniz iyi olur. Sorunlari cozmeden daha da ipleri dolastirir

Cok tesekkur ederım gercekten guzel yorum. Ya bıde asırı sıcak var terlemısım bana hala poset almıyorsun dıye laf edıyor o sıcakta catlamısız sus artk dıyorum daha dıyorkı hayvan olsa senden ıyı anlat oylemı tek gel ozamn dedım. Sonra buyude buyudu aynen ondan ozur beklıyorm

yok artık ya bu ergen tavırları yapan eşiniz emniyette müdür öylemi. pek garip geldi. hemen anneni arayayım anlatayim ne demek ya....evcilik oynamıyorsunuz evlilik yaşadığınız. tamam çok saçma birseyden tartışma çıkmış ama eşinizin sizi evden kovması yutulur birşey değil. alttan almayın aramayın sormayin .engeli kaldırın aramak isterse ulaşsın ama arayıp soran siz olmayın

Allah'im ya daha evliliginiz oturmadan çocuk düşünmeyin gözünüzü seveyim. Siz iki güne barisirsiniz ama evlilik içerisinse mahremiyet konusunda ikinizin de daha çok öğreneceği var.asla sizi kırmak veya küçük düşürmek için yazmıyorum. İletişim şekliniz daha oturmamış evlilikte. Fazla naz iki tarafı da gün gelir bitirir usandırır. Aile büyükleri de katmanız acayip kötü olmuş.

Aynen oyle sacma bır konu buraya geldı. Bende ozur dolemesını beklıyorum ama ses yok oda benden beklıyor. Evı bırakıp gıtmısım dıye
Kovmuş seni ya işte, ciddiyim bile demiş. Kovulunca gitmene bir şey demiyorum ama özür dilemeden gitme. Sonra nasıl olsa hep buralarda bir yerde diyecektir.
Böyle bir konuda düşünmeden hareket etmemesi gerektiğini öğrenmeli. Dönüşü yok bunların.

Çocukluklarınızla hasta kadını üzmüşsünüz, aferin ikinize de!
Bende okadr uzgunum kı normalde tarıtsınca benm annemınarayıp gulerek anlatır ama soncta annemı uzuyor. Ben ılk defa annesını aradım kı bu sefer cok buyık ve cıddı tartıstık sımdı aklım kadında. Ama annesıne telde dıyorkı bu sızın kızınız degıl artk anne sıxe anne baba demesın dedı. Benı konusturmadı kendısı haksız cıkacak dıye. Bende kadını arayamıyorum halada aramadım. Oda aramıyor oglu hatalı dıye yuzu yokmus sımdı arayıp konularıntekrar acmakta ıstemıyorum hıcbısey olmamıs gıbı konussammı esım benm pişman oldgmu dusunuo oyuzden aradı dıycek napsam bılmıyorum ınanın kayınvalıdemı cok sevıyorum cok uzuluyorm sımdı

Hayvan demesi çok çirkin
İnsan karsına nasıl hayvan der ya?
Onun dışında sende hiç olgun değilsin
Siz barışırsınız da yüz göz olmuşsunuz
Senin durup dururken attığın tripler adamı bunaltmış
Bence o dolmuş

Hem anneleri aramak çok yanlış
Hiç olgunca değil
32 yaşında bir adam bu ya
Anneni aramamalı her tartışmada
Bu ne ya

Azmettim okudum, madalyamı rica edeyim.

Hep derim evlilik ehliyetle olmalı. Evlilik olgunluğuna erişememiş insanlar evlenince böyle oluyor, bir de üstüne çocuk yapacaksınız.

Ayrıca çalışmadan, ayakşarınız üzerinde durmadan evlenirseniz bir taksi parasını bile annenizden istemek zorunda kalırsınız. Annemi arayıp taksi parası, otobüs parası istesem yerin dibine girerim ben. Hiç mi utanmadınız? Çalışmanıza izin vermeyen adamlarla evlenirseniz bu duruma düşersiniz işte. Yazık...

Bebek ıcın oyle askıya alıcam zaten ama arasam bu sefer pilman oldu dıycek yada niyetin ne desem gurur yapıp ya cok istıyorsan bosanalım derse bende gurur yapıp olur derım valla dahada cıkmaza gıderız aynen bazen aklıma gelmıor bazen durduk yere gozlerım doluyor dusunuyorum. Iyı bır yol gosterdınz tesekkur ederım. Arayamazsam bıle yazarım belkı

aslında engellemek baştan hata. devam edecekseniz de ayrılacaksanız da illaki konuşmanız gerekmiyor mu? bu açıdan ben olsam baştan engellemezdim.
engeli kaldırır yazmasını beklerdim heralde.

Malesef oyle, esım bırden sınırlenıp yumusar o halıne alıstım ama işindekş sıkmtıyı eve getırınce benıde bunaltıyor bu sefer bırnırmıze patlayacak bahaneler arıyoruz sanırım ve boyle ufak seylerle patlıyoruz ilk defa bukadr buyudu. Sımdı nasıl bı yol ızlesem bılmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…