İlk defa ayrı kaldık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayı siz büyütmüşsünüz ,ne demek eski oynaşların vs onları eve oturtsaymışın
Olgunlaşın,eşinde çok güzel çamura yatıyor o başka tabi ,iş stresinden çekemiyordur özeldeki sorunları

aslında engellemek baştan hata. devam edecekseniz de ayrılacaksanız da illaki konuşmanız gerekmiyor mu? bu açıdan ben olsam baştan engellemezdim.
engeli kaldırır yazmasını beklerdim heralde.
Aynen ozaman kaldırıyorum engeli en azımdan bıraz yumusar belkı ortalık bı konusmaua meyillenir ben kendımı haklı gordugum ıcın adım atmak ıstemedım. Ve evden taksıye bındırmesı cok zoruma gıttı dusmanı gıbı gordu. kızgınlıgımı ve hıc konusmak nıle ıstemefıgmı gorsun dıye engelledım. Bır konusmaua calısalm baklm ınsallah en azımdam hatasunu oda anlarda cozume ulastırır

Napım cok agrıma gıttı hakaret etmesı bend e onun gecmısını acınca sınır oldugu ıcın onu kullandım keske demeseydım omdam dahja da buyudu

Ben iki veya üç seçenek görüyorum.
1. Madem büyükler ortaya atıldı, herkes kendi çocuğu ile konuşsun. Kim ne istiyor. Barışmak istiyorsanız aracı olurlar.
2. Ikinizden birisi gururunu kenara bırakıp ilk adımı atacak. Ya ayrilacaksin, yada ileri isin böyle durumlari nasıl engelleriz diye beraber kafa yorup barisacaksin. İkinizin de birbirinizden özür dilemelisiniz.o hakareti ve evden gönderme için, ama sizde ağır konuştuğunuz için (eski sevgililerin kavgalarinizda işi yok. Esiniz size karşı öyle cümleler kullansa sizinde hoşunuza gitmez)
3. Iki taraf ta böyle devam edecek belirsizlik içinde

(Şahsen 2. Numarayı tercih ederdim. Hem hakkımı savunurdum, hemde durumu başkasının eline ve vicdanına birakmam)

Calısıyordum zaten evlenmeden once cokta guzel kaancım vardı dugunumuzu kendımız yaptık ne anne ne babadan para almadım bı kurus. Evlenınce baska sehıre yerlestık esımın gorev yaprıgı yere oralarıda bılmıyorum esımde tam ogrenene kadr ızın vermedi calısmama. Zaten kendi bransımda iş yoktu. Agız diş saglıgı asıtanıym bıkac yere cv bırsktım ses cıkmadı esımde bosve rhem tam ogren sonra alısınca calısırsın dedı. Kpssye girdim malesef puanım yeterlı oldugu halde alım yok. Annemden para ısterım dedım, onu zedelemek için. Hanı senın parana ıhtoyacım yok dedım oda zoruns gıtsın dıye ıste. Ayrıca aılemde par aısteme verme olayları kesınlıklıkle sorun degıl neden utanalım gerektıgınde ben verdım ablam verdı onlar verdı vs nızde para mevzusu dert degıldır. Sadece dugunumu yaparken hıc para ısteöedım ondad benden 1 ay once ablam evlendı o calısmıyordu ona destek cıktılar dıye bende yuk olmayaym dedm. Oyuzden utanacak bıseu yok 7 kat yabancım degıl soncta

Tesekkur ederım güzel tavsıyelerınz ıcın.böyle mantıklı dusunene kadar iş işten gecmıs oluyor cunku cok fevrı davranıyoruz gercekten cok sagolun

Erkekler genel olarak böyle sanırım birgün tartışma olsa yılın geri kalan 365 günüde öyleymiş gibi konuşurlar.Ama asıl sıkıntı eşinizin yalancı olması olayı çarpıtıp kendini masum sizi suçlu göstermesi umursamayın keyfinize bakın tatil yapın derim ben o pişman olup özür dilemedikçe gelip sizi götürmedikçe ve yalan söylemeyi bırakmadıkça hiç oralardan olmayın.

Bir posetten konu nasil eski oynaslara,para meselesine, ev terketmelere geldi?
Her seyi bu kadar hizli mi yasarsiniz.
Yok malesef hersey cok guzeldı ilk defa bukadr buyudu ve koptu. Sıcak vurmus basımıza bırde dırdır edıyor ben laf soyleyncede evden gonderıyor. Sok olduö cok sasırdım.

Tesekkur ederım güzel tavsıyelerınz ıcın.böyle mantıklı dusunene kadar iş işten gecmıs oluyor cunku cok fevrı davranıyoruz gercekten cok sagolun

Insallah toparlarsiniz. Evliliğin ilk seneleri alışma sürecidir bana göre. Insan bazen kendi karekterini ve hareketlerini de tekrar gözden geçirmeli. Bende mesela başlarda bazen çabuk küserdim. Eskiden kalma kötü bir huy işte. Onu mesela kendi kendime düzelttim, çünkü biz sadece kendi hareketlerimizi değiştirebiliriz. Aynısı esiniz içinde geçerli. Derdi neyse düzgün bir şekilde ifade etmesini öğrenmesi lazım. Hal ve hareketlerimizi bir günde değiştiremeyiz belki, ama elimizden geldiği kadar denememiz lazım evliliği yürütmek adına. Dediğim gibi inşallah barışır ve bu saatden sonra aynı hatalara iki taraf da düşmez

Eşinin sana söylediği cümleler çok ağır canım. Belki sinirle ağzından çıkmıştır, eminim pişmandır ama özür dilemesi lazım. İlk baştan engellemeseydin keşke ama engellemişsin artık. Engeli açsan yazacak mı? Normal mesaj da atabilirdi sonuçta ama atmamış... Biraz inatçı sanırım. Zor bir durum. Arayıp özür dilemesini beklemeden de eve dönülmez, beklesen adam inatçı, arayacağı da kesin değil...

Madem herkes öğrendi sorunu büyükler çözsün.

Ama bir daha kavgalarınızda birbirinizin annelerini babalarını aramayın. Bu gerçekten çok saçma. Tam tersi evde bir anlık sinirle kıyametler kopsa, günlerce küs kalsanız bile annelerinizi üzmemek için belli etmemeniz lazım. B

ir de sen seviyorsun kocanı, aşıksın ve affeder unutursun. Ama seni seven insanlar seni üzüyor diye düşünüp senin kadar kolay affedemiyor eşini haberin olsun.

Dpgru canım her evde oldgumda film secer acar mısırı patlatır keyif yaparız yada cıkarır gezdırır benı gayet mutlu bıkere kavga edınce annesıne dıyor tanne bı poset al dedım bana cımrı bıle dedı dıyor halbukı arada hakaret var , almayı bılıyosun ama dedıgı var. Onlsrı hıc soylemeden ben durduk yere buyutmusum gıbı konustu. Gelip goturme durmu olmaz ama en azından bı arayabılırdı yada uazabılır

Yaziklarinizi okurken kendi yasadiklarim aklima geldi istemsiz agladim benimde evliligimin 4. Ayinda esim ayni sizin gibi bi market alisverisi sirasinda tartistik babam asla boyle yapmazdi dedim git o zaman babanin evine dedi. Dunyanin en gurursuzu benim ki cikip gidemedim. Giderdim aslinda ama babam kalp hastasi annem de rahatsiz birine bisey olmasindan korktum. Sonra bi kere kovuldm gtmedim ya simdi her tartismanin sonu o zaman cek git e baglaniyor.gunun birinde bende sizin gibi onurumla cekip gtmeyi istiyorum. Cesaretinize hayran kaldim kalbinizi kucakliyorum. Bence sahsi fikrim saglam bir ozur gelene kadar konusmayin. Belki sonra herkes sakinkesince yolunu bulursunuz.

Sizin önceki profil resmi adlı konunuzda böylesine saçmaydı. İlkokul çocuğu musunuz işin içine aileleri karistirmissiniz? Ayrıca siz niye evden gidiyorsunuz eşinize karşı cikamadiniz mi sen kimsin ki beni kovuyorsun sen defol diye. Böyle boyun egerseniz daha çok kovulursunuz

Bende ilk zamanlr oyle kuser alınırdım ama baktım bız bır basımızayız kımse yok yanımızda bırbırımzdan baska oyuzden bırsktım o huyu. Aradan ne kadr zaman gecmıs en ufak olayda boule oldu ve ben o huyumu bıraltıgım halde hala öyle davranıyormusum gıbı annesıne dıyor herseye kusuyor herseye alınıyor. Yahu o küsmeler evlılıgın ılk aylarında oldu bodaha olmadı ne alaka gecmısı anlatıp haklı cıkmaya calsıjyorsun.oyle oyle bumlar oldu. Neyse sımdılık bsklıyorum bakalm. Bugunde calısıyor zsten yogundur telefons bakamaz yofunluk yuzunden emınım yıne agresıflesır olaylsr buyur yarın evde bı yarın konusmayı denıycdm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…