- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.181
Merhaba arkadaşlar benim adetim 7 gün geçikti test yapıyorum sürekli negatif çıkıyor iki kere kan tahlili yaptırdım adetim gecikmeden onda da bişey çıkmamıştı bugun kahverengi leke ve parça gibi bişey gelmeye başladı ve belik çok ağrıyor sizce ne olabilir ? ? ?
Bu ay çocuk yapmaya karar verdim hanımlar. çok heyecanlı ve mutluyum. Ve tabiki korkuyorum da. çocuk sevgisi korkumun önüne geçti; ama yine de...
regl olacaksin canim sikma canini hamile olsaydin testlerden cikar di uzulme
bende 3 aydır gebelik planlıyorum biliyorum daha cok erken ama neden olmuyor hiçbi sorun olmadıgı halde zaman gectikçe korkuyorum. Stress yaıyorum ve bu ay yine umutla beklerken 10 gün erken adet oldum( ne yapmalıyımm
merhaba herkese ,
bgn ben size güzel haber getirdim...
hamileyimm...:)
gamzeeee inanamıyorum halaa şaşkınlık böyle bişi demek ki:)4 gün gecikince bile çıkmamıştı 8 gün gecikmede silik belli oldu kan testinde onaylandı:):)
darısı tüüüm isteyenlerin başına.
Tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsinmerhaba herkese ,
gamzeeee inanamıyorum halaa şaşkınlık böyle bişi demek ki:)4 gün gecikince bile çıkmamıştı 8 gün gecikmede silik belli oldu kan testinde onaylandı:):)
merhaba herkese ,
Merhaba arkadaşlar benim adetim 7 gün geçikti test yapıyorum sürekli negatif çıkıyor iki kere kan tahlili yaptırdım adetim gecikmeden onda da bişey çıkmamıştı bugun kahverengi leke ve parça gibi bişey gelmeye başladı ve belik çok ağrıyor sizce ne olabilir ? ? ?
bende 3 aydır gebelik planlıyorum biliyorum daha cok erken ama neden olmuyor hiçbi sorun olmadıgı halde zaman gectikçe korkuyorum. stress yaıyorum ve bu ay yine umutla beklerken 10 gün erken adet oldum( ne yapmalıyımm
Ooo çok güzel haberler. Yarın tatil olmasına ben de çok seviniyorum. Bebeğimi çok sonra ocağın sonunda görebileceğim ama sorun değil. Kıpırtılarla belli ediyor kendini.Senin taramaların güzel çıkar inşallahgünaydın kızlaaar:))) bugün pazartesi ama ben çok enerjik geldim işe:))))
yarın tatil:)) çarşamba bebişimi görcem inşallah. 2 li tarama var:))) ooohhh süper bir hafta... sonraki gün yeni elemanım işe başlıycak. yokluğumda beni idare edicek olan kişi:))) değmeyin keyfime... çok rahatlıycam:))
Tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin
Kızlar K.pa marketlerde F&F Baby diye bir marka var. Ürünleri kaliteli ve desenleri çok güzel. %50 indirime girmiş birçok ürün. Dün bebeğime birkaç zıbın aldım oradan filli, zürafalı
Ooo çok güzel haberler. Yarın tatil olmasına ben de çok seviniyorum. Bebeğimi çok sonra ocağın sonunda görebileceğim ama sorun değil. Kıpırtılarla belli ediyor kendini.Senin taramaların güzel çıkar inşallah
günaydın kızlaaar:))) bugün pazartesi ama ben çok enerjik geldim işe:))))
yarın tatil:)) çarşamba bebişimi görcem inşallah. 2 li tarama var:))) ooohhh süper bir hafta... sonraki gün yeni elemanım işe başlıycak. yokluğumda beni idare edicek olan kişi:))) değmeyin keyfime... çok rahatlıycam:))
Ooo çok güzel haberler. Yarın tatil olmasına ben de çok seviniyorum. Bebeğimi çok sonra ocağın sonunda görebileceğim ama sorun değil. Kıpırtılarla belli ediyor kendini.Senin taramaların güzel çıkar inşallah
mrb canım. başka bir sorun olabilir. doktoruna görün bence.
Günaydın kızlar...
Haftasonu temizliğin dibine vurdum..Şimdi heryerim ağrıyor...
Yarın bizede tatil değil büyük bir ihtimalle
inş. iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım
bana tatil değil ühü
neymiş efendinm yılbaşı ertesi pazarda olsa ofisi açarmış müslanmışız biz ne alakaysa artık
Ama resmi tatil bu neden tatil değilsiniz kiGünaydın kızlar...
Haftasonu temizliğin dibine vurdum..Şimdi heryerim ağrıyor...
Yarın bizede tatil değil büyük bir ihtimalle
Gerekirse 8 kere git canım. Bazı şeyleri de telefonla sor boşuna yorulma. Çok pimpirikli de olma, daha rahat olmaya çalışırsan gebelik daha iyi geçiyor.bu ay 3 kere gittim doktora artık çekiniyorum ne kadar zormuş kadın olmak
Ama resmi tatil bu neden tatil değilsiniz kiBoswer çok yorma kendini. Ben de mutfağı sildim bayağı haftasonu, bir de rutin temizlik. Sağolsun eşim kendi ütülerini yapmış, ütü derdim yok Pencereleri silicem önümüzdeki haftasonu da.
Gerekirse 8 kere git canım. Bazı şeyleri de telefonla sor boşuna yorulma. Çok pimpirikli de olma, daha rahat olmaya çalışırsan gebelik daha iyi geçiyor.
Kızlar nette birkaç yerde gebeyken cinsel ilşkide kondom kullanılması gerekiyor yazıyordu. Doktora soramadım henüz ama kullanmaya da başladım. Korktum biraz. Spermler erken doğum riski oluşturabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?