Ilk çocuğunu düşünenler...

regl olacaksin canim sikma canini hamile olsaydin testlerden cikar di uzulme

bende 3 aydır gebelik planlıyorum biliyorum daha cok erken ama neden olmuyor hiçbi sorun olmadıgı halde zaman gectikçe korkuyorum. stress yaıyorum ve bu ay yine umutla beklerken 10 gün erken adet oldum ( ne yapmalıyımm

Bu ay çocuk yapmaya karar verdim hanımlar. çok heyecanlı ve mutluyum. Ve tabiki korkuyorum da. çocuk sevgisi korkumun önüne geçti; ama yine de...

cocuk yamayi düsünüyorsan cok güzel yeni evliysen düsünme sosyal hayatini herseyini etkiliyor hehede yardim eden birileri olmazsa resmen kendi hayatindan vazgeciyorsun cok stresli bir is bir bebek yapmak hamilelik dönemi lohusalik esinle aranida cok etkiliyor cunku cocuktan herseyi erkteliyorsun sen bilirsin yeni evliysen esinle sevginizin tadini cikarin.bebek herhangibi bir zamanda planlarsiniz ve hayirliysa neden olmasin dimi

gözün aydın çok sevindim senin adına

Tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsin

Kızlar K.pa marketlerde F&F Baby diye bir marka var. Ürünleri kaliteli ve desenleri çok güzel. %50 indirime girmiş birçok ürün. Dün bebeğime birkaç zıbın aldım oradan filli, zürafalı

canıııımmm beniiiiimmmm :))) bende seni çok merak ediyordum. Allah sana bağışlasın meleğini. çok mutlu oldum hayatım:)))) yeni yıla güzel bir haberle giriyorum:)))
nasıl sevindim anlatamam. çok dikkat et kendine olurmu. çok basınçta kalma... ayyyyyy süperrrrr yaaa:))))

mrb canım. başka bir sorun olabilir. doktoruna görün bence.

bende 3 aydır gebelik planlıyorum biliyorum daha cok erken ama neden olmuyor hiçbi sorun olmadıgı halde zaman gectikçe korkuyorum. stress yaıyorum ve bu ay yine umutla beklerken 10 gün erken adet oldum ( ne yapmalıyımm

Mrb . öncelikle stresi kesinlikle uzaklaştır kendinden. adetin düzenliyse. yumurtlama takibine başla. bu ay 10 gün önce olması senin stresten olabilir. korkmanada gerek yok. 1 yıla kadar olmaması çok doğal.

günaydın kızlaaar:))) bugün pazartesi ama ben çok enerjik geldim işe:))))
yarın tatil:)) çarşamba bebişimi görcem inşallah. 2 li tarama var:))) ooohhh süper bir hafta... sonraki gün yeni elemanım işe başlıycak. yokluğumda beni idare edicek olan kişi:))) değmeyin keyfime... çok rahatlıycam:))

Ooo çok güzel haberler. Yarın tatil olmasına ben de çok seviniyorum. Bebeğimi çok sonra ocağın sonunda görebileceğim ama sorun değil. Kıpırtılarla belli ediyor kendini.Senin taramaların güzel çıkar inşallah

ay ben b,liyorum onu ya çok güzel oluyo onlar
bende bakayım o zaman
saol cnm

inş. iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım

bana tatil değil ühü
neymiş efendinm yılbaşı ertesi pazarda olsa ofisi açarmış müslanmışız biz ne alakaysa artık

Günaydın kızlar...

Haftasonu temizliğin dibine vurdum..Şimdi heryerim ağrıyor...

Yarın bizede tatil değil büyük bir ihtimalle

inş. iyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım

bana tatil değil ühü
neymiş efendinm yılbaşı ertesi pazarda olsa ofisi açarmış müslanmışız biz ne alakaysa artık

Günaydın kızlar...

Haftasonu temizliğin dibine vurdum..Şimdi heryerim ağrıyor...

Yarın bizede tatil değil büyük bir ihtimalle
Ama resmi tatil bu neden tatil değilsiniz ki Boswer çok yorma kendini. Ben de mutfağı sildim bayağı haftasonu, bir de rutin temizlik. Sağolsun eşim kendi ütülerini yapmış, ütü derdim yok Pencereleri silicem önümüzdeki haftasonu da.
bu ay 3 kere gittim doktora artık çekiniyorum ne kadar zormuş kadın olmak
Gerekirse 8 kere git canım. Bazı şeyleri de telefonla sor boşuna yorulma. Çok pimpirikli de olma, daha rahat olmaya çalışırsan gebelik daha iyi geçiyor.

Kızlar nette birkaç yerde gebeyken cinsel ilşkide kondom kullanılması gerekiyor yazıyordu. Doktora soramadım henüz ama kullanmaya da başladım. Korktum biraz. Spermler erken doğum riski oluşturabiliyormuş

aman ne bilim
bi benim patronum muslaman gerisi yalan sanki şu ülkede
ya acemi peri ne pencere silmesi bu karda kışta bırak kalsın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…