• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

slm kızlar dr kontrolümüz vardı sabah..ikili test sonuçlarımızı aldık bi sorun yokmuş allaha şükür

kan tahlilide istemişti onda guatr çıktı detaylı bakılcak o biraz moralimi bozdu..hormonlardanda olabiliyomuş ama dr öle söyledi zaten 3 ay önce hamile olmadan yaptırdıgım kanda normal çıkmıştı..bakalım hayırlısı

bebişimiz çok ii maşallah cinsiyetine bakıcaktık ama göstermedi bizimki taklalar attı ama açmadı bacagını..benim gibi biraz inat galiba:34:

dr amcası bi hafta sonra istersen gel tekrar bi bakalım dedi ama bilmiyorum dayanamzsak gidicez..ocak 25 e istedi normalde kontrole..

bi de folbiol u bıraktık elevite başladı...hiç ilaç içemeyen ben bu koca ilacı nası içcem kara kara düşünüyom:31::31:

aman ne bilim
bi benim patronum muslaman gerisi yalan sanki şu ülkede
ya acemi peri ne pencere silmesi bu karda kışta bırak kalsın ya

aa aa nasıl yaniiii.... zaten her yer tatil. sizi işyerine getirtipte napıcak.. allah allah yaa.... çok ilginç... gidip benim patronu öpesim geldi:)

slm kızlar dr kontrolümüz vardı sabah..ikili test sonuçlarımızı aldık bi sorun yokmuş allaha şükür

kan tahlilide istemişti onda guatr çıktı detaylı bakılcak o biraz moralimi bozdu..hormonlardanda olabiliyomuş ama dr öle söyledi zaten 3 ay önce hamile olmadan yaptırdıgım kanda normal çıkmıştı..bakalım hayırlısı

bebişimiz çok ii maşallah cinsiyetine bakıcaktık ama göstermedi bizimki taklalar attı ama açmadı bacagını..benim gibi biraz inat galiba:34:

dr amcası bi hafta sonra istersen gel tekrar bi bakalım dedi ama bilmiyorum dayanamzsak gidicez..ocak 25 e istedi normalde kontrole..

bi de folbiol u bıraktık elevite başladı...hiç ilaç içemeyen ben bu koca ilacı nası içcem kara kara düşünüyom:31::31:

sorun olmamasına çok sevindim hayatım... guatr için üzülme çok erken. hamilelikte bazı değerler değişebiliyormuş.ilaç konusundada haline şükretmelisin. ben hala. progeston. coraspirin. b12. calsıum. ve magnezyum kullanıyorum. hatta artık tiksindim kalsıyum ve magnezyumdan...

sorun olmamasına çok sevindim hayatım... guatr için üzülme çok erken. hamilelikte bazı değerler değişebiliyormuş.ilaç konusundada haline şükretmelisin. ben hala. progeston. coraspirin. b12. calsıum. ve magnezyum kullanıyorum. hatta artık tiksindim kalsıyum ve magnezyumdan...

tabiki canım allah daha beterinden saklasın..

detaylı tahlilleride yaptırcaz artık bakalım bi şy çıkmaz inşallah..

bi de hastane bütçemizi baya zorluyo ona canım sıkıldı açıkçası her gitmemiz 100 den aşşagı çıkmıyo..eşim tek çalışıyo 500 kira 120 ayddat 600 yakıt zaten masraf çoktu valla kara kara düşünmeye başladım ister istemez..devlete bi gittik ana baba günü mümkün degil sıra gelmesi ultrasona falanda çok gün atıyo mecbur özele gidiyozda bebişimin bissürü ihtiyacı var daha offff offf allah yardımcımız olsun:31::31:

Ama resmi tatil bu neden tatil değilsiniz ki :50: Boswer çok yorma kendini. Ben de mutfağı sildim bayağı haftasonu, bir de rutin temizlik. Sağolsun eşim kendi ütülerini yapmış, ütü derdim yok :nazar: Pencereleri silicem önümüzdeki haftasonu da.

Gerekirse 8 kere git canım. Bazı şeyleri de telefonla sor boşuna yorulma. Çok pimpirikli de olma, daha rahat olmaya çalışırsan gebelik daha iyi geçiyor.

Kızlar nette birkaç yerde gebeyken cinsel ilşkide kondom kullanılması gerekiyor yazıyordu. Doktora soramadım henüz ama kullanmaya da başladım. Korktum biraz. Spermler erken doğum riski oluşturabiliyormuş :37:

Resmi tatil ama küçük işletmelere ne yazar :(

Benim kötü bir özelliğim abartırım temizliği sonra ağrı çekerim..Benimde camlar var..Haftasonu misafirim gelecek.Yarın tatil olsaydı ne güzel silerdim :(

aman ne bilim

Birde bizimkiler müslüman:50:

aman ne bilim
Yağmur yağmazsa annemi çağırıp iç dış silicem. Ama yağmurlu olursa sadece içten camı ve çerçeveleri silicem. Uzun zamandır silmiyorum. Toz bağlamıştır şimdi :37:
Zaten doğuma yakın temizlikçi alıp dip köşe yaptırcam nasip olursa

Yağmur yağmazsa annemi çağırıp iç dış silicem. Ama yağmurlu olursa sadece içten camı ve çerçeveleri silicem. Uzun zamandır silmiyorum. Toz bağlamıştır şimdi :37:
Zaten doğuma yakın temizlikçi alıp dip köşe yaptırcam nasip olursa

evet bende ole düşünüyorum
ama valla çok sıkmıyorum kendimi olduğu kadar herifim yapıyo zaten yaptırmıyo bbana
oda ne kadar yapabilirise ole
napalım
arada kadın gelecek
olacak işte ama sen yinede diikkat et uzuanma fazla

evet bende ole düşünüyorum
ama valla çok sıkmıyorum kendimi olduğu kadar herifim yapıyo zaten yaptırmıyo bbana
oda ne kadar yapabilirise ole
napalım
arada kadın gelecek
olacak işte ama sen yinede diikkat et uzuanma fazla

ben temizlik olayından tamamen elimi çektim.. çok şükür kafama göre kadın buldum. her cuma geliyor baştan aşağı temizliyor. yemeğimi ütümü hepsini yapıyor. ayda bir genel temizliğimi yapıyor. camlarıma halılarıma koltuklarıma kadar siliyor. banada keyfini sürmek kalıyor. burada çok uygun fiyata geliyor birde ayda 200 TL ye hallediyoruz.

ben temizlik olayından tamamen elimi çektim.. çok şükür kafama göre kadın buldum. her cuma geliyor baştan aşağı temizliyor. yemeğimi ütümü hepsini yapıyor. ayda bir genel temizliğimi yapıyor. camlarıma halılarıma koltuklarıma kadar siliyor. banada keyfini sürmek kalıyor. burada çok uygun fiyata geliyor birde ayda 200 TL ye hallediyoruz.

iyiymiş ankarada kadınlar her gelişlerinde 80-100 arası alıyolar kıymetini bil çorumun

badem bıyık:))) yılbaşı sonrası çalışmayı gerektirir:)))))) çok güldüm yavvv.

zaten onun için yazdım

burasıda tek seferde öyle ama. sürekli alınca fiyat böyle düşüyor. zaten çocuk olunca hemen hergün alıcam. o yüzden kadın eve alışsın istedim. . çok ii oldu bizim için.

iyi olur tabi cnm ya ama zannetmiyorum ki ben anneanne babaanne düşürsün kadına

Back
X