- Konu Sahibi meleksimam
- #18.201
bu ay 3 kere gittim doktora artık çekiniyorum ne kadar zormuş kadın olmak![]()
küçük sorunları atlarsak eğer ilerde daha büyük sorun olarak çıkar karşımıza. şimdiden halletmen gerekiyor canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay 3 kere gittim doktora artık çekiniyorum ne kadar zormuş kadın olmak![]()
aman ne bilim
bi benim patronum muslaman gerisi yalan sanki şu ülkede
ya acemi peri ne pencere silmesi bu karda kışta bırak kalsın ya
slm kızlar dr kontrolümüz vardı sabah..ikili test sonuçlarımızı aldık bi sorun yokmuş allaha şükür
kan tahlilide istemişti onda guatr çıktı detaylı bakılcak o biraz moralimi bozdu..hormonlardanda olabiliyomuş ama dr öle söyledi zaten 3 ay önce hamile olmadan yaptırdıgım kanda normal çıkmıştı..bakalım hayırlısı
bebişimiz çok ii maşallah cinsiyetine bakıcaktık ama göstermedi bizimki taklalar attı ama açmadı bacagını..benim gibi biraz inat galiba
dr amcası bi hafta sonra istersen gel tekrar bi bakalım dedi ama bilmiyorum dayanamzsak gidicez..ocak 25 e istedi normalde kontrole..
bi de folbiol u bıraktık elevite başladı...hiç ilaç içemeyen ben bu koca ilacı nası içcem kara kara düşünüyom![]()
sorun olmamasına çok sevindim hayatım... guatr için üzülme çok erken. hamilelikte bazı değerler değişebiliyormuş.ilaç konusundada haline şükretmelisin. ben hala. progeston. coraspirin. b12. calsıum. ve magnezyum kullanıyorum. hatta artık tiksindim kalsıyum ve magnezyumdan...
Ama resmi tatil bu neden tatil değilsiniz kiBoswer çok yorma kendini. Ben de mutfağı sildim bayağı haftasonu, bir de rutin temizlik. Sağolsun eşim kendi ütülerini yapmış, ütü derdim yok
Pencereleri silicem önümüzdeki haftasonu da.
Gerekirse 8 kere git canım. Bazı şeyleri de telefonla sor boşuna yorulma. Çok pimpirikli de olma, daha rahat olmaya çalışırsan gebelik daha iyi geçiyor.
Kızlar nette birkaç yerde gebeyken cinsel ilşkide kondom kullanılması gerekiyor yazıyordu. Doktora soramadım henüz ama kullanmaya da başladım. Korktum biraz. Spermler erken doğum riski oluşturabiliyormuş![]()
aman ne bilim
Yağmur yağmazsa annemi çağırıp iç dış silicem. Ama yağmurlu olursa sadece içten camı ve çerçeveleri silicem. Uzun zamandır silmiyorum. Toz bağlamıştır şimdiaman ne bilim
küçük sorunları atlarsak eğer ilerde daha büyük sorun olarak çıkar karşımıza. şimdiden halletmen gerekiyor canım.[/QU
evet doğru söylüyorsunuz bugunu atlatıp yarın gideyim...
aa aa nasıl yaniiii.... zaten her yer tatil. sizi işyerine getirtipte napıcak.. allah allah yaa.... çok ilginç... gidip benim patronu öpesim geldi:)
Resmi tatil ama küçük işletmelere ne yazar
Benim kötü bir özelliğim abartırım temizliği sonra ağrı çekerim..Benimde camlar var..Haftasonu misafirim gelecek.Yarın tatil olsaydı ne güzel silerdim
Birde bizimkiler müslüman![]()
Yağmur yağmazsa annemi çağırıp iç dış silicem. Ama yağmurlu olursa sadece içten camı ve çerçeveleri silicem. Uzun zamandır silmiyorum. Toz bağlamıştır şimdi
Zaten doğuma yakın temizlikçi alıp dip köşe yaptırcam nasip olursa
evet bende ole düşünüyorum
ama valla çok sıkmıyorum kendimi olduğu kadar herifim yapıyo zaten yaptırmıyo bbana
oda ne kadar yapabilirise ole
napalım
arada kadın gelecek
olacak işte ama sen yinede diikkat et uzuanma fazla
gerizekalı benim patronum kuşum anlamış olman lazım![]()
ben temizlik olayından tamamen elimi çektim.. çok şükür kafama göre kadın buldum. her cuma geliyor baştan aşağı temizliyor. yemeğimi ütümü hepsini yapıyor. ayda bir genel temizliğimi yapıyor. camlarıma halılarıma koltuklarıma kadar siliyor. banada keyfini sürmek kalıyor. burada çok uygun fiyata geliyor birde ayda 200 TL ye hallediyoruz.
senin patron gözümün önünde kel kısa boylu göbekli ve sonradan görme bir tip olarak beliriyor:))))
ayy niye bilemedim:))
iyiymiş ankarada kadınlar her gelişlerinde 80-100 arası alıyolar kıymetini bil çorumun
tam tersi cnm uzun boylu inanılmaz kısa ve seyrek saçlı
evet gövekli kalın dudaklı ve badem bıyıklı
esmer bi adam
badem bıyık:))) yılbaşı sonrası çalışmayı gerektirir:)))))) çok güldüm yavvv.
burasıda tek seferde öyle ama. sürekli alınca fiyat böyle düşüyor. zaten çocuk olunca hemen hergün alıcam. o yüzden kadın eve alışsın istedim. . çok ii oldu bizim için.
zaten onun için yazdım
iyi olur tabi cnm ya ama zannetmiyorum ki ben anneanne babaanne düşürsün kadına
doğru bizimkiler düşürmezlerde. bende evime gidince çocuğumla rahat ilgilenirim. kadın evi toparlayıp çamaşır ütü hallederse. çok iyi olur bana zaman kalır