- Konu Sahibi meleksimam
- #18.161
sen doğum iznine ayrılınca napıcaklar hayatım. olduğu kadar. yazıkmı değil canına. kıymet bilmezlerki işte
aman ne bilem ya gebersinler valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen doğum iznine ayrılınca napıcaklar hayatım. olduğu kadar. yazıkmı değil canına. kıymet bilmezlerki işte
kızlaaarrr... utanıyorum kendimden şu an... yemeğe çıktım. etli nohut. bulgur pilavı soğan söğüş ve yoğurt vardı.
2 tabak nohut. 1 tabak pilav. 1 tabak soğan..1 kase yoğurt ve yaklaşık yarım ekmek yedim...((( Allahım biri beni durdursuuunnn... çok kilo alıcam böyle giderse. kendimi durduramıyoruum
((
Ohh yarasın kuzuyakızlaaarrr... utanıyorum kendimden şu an... yemeğe çıktım. etli nohut. bulgur pilavı soğan söğüş ve yoğurt vardı.
2 tabak nohut. 1 tabak pilav. 1 tabak soğan..1 kase yoğurt ve yaklaşık yarım ekmek yedim...((( Allahım biri beni durdursuuunnn... çok kilo alıcam böyle giderse. kendimi durduramıyoruum
((
Ohh yarasın kuzuyaYemek yiyemiyordun şimdi de çok yiyorum diyosun. İhtiyacı var bünyenin. Hep böyle yemezsin zaten, dengeli gidersin
maşallh kuzuma yiycen tabi
ay senin bemek ondan ole tombik demmekki
şaka bi tarafa veririsin cnm ya bebek iyi olsunda
bende öyle umuyorum. böyle yemeye devam edersem.....:))))) vinç le giderim doğuma.:)))
:)) hiç aklıma gelmemişti bebeğime yaradığı:))) ben hala kg alıyorum sanıyorum:))). yavv akşamları süt şişesini alıyorum yanıma. kaç bardak içiyorum bilmiyorum. en az 2-3 bardak süt içiyorum.
ya ne güzel çok özendim valla süt içebilmen çok güzel
doğru diyosun hayatım. bende çok mutlu oluyorum canım istedikçe.
eşim baş ucuma koyuyor sürahiyle sütü. sabaha kadar su niyetine içiyorum. önceden ağzıma koymazdım. çok şükür bebeğimin şansına.
Ücretli izin 6 ay olursa bayram edeceğim. Fevkaladenin fevkinde olurKızlar doğum izninin 6 ay olması için kurulmuş bir sayfa..Sayı artarsa belki sesimizi duyururuz diyorlar...Bir bakın isterseniz..
https://www.facebook.com/dogumizni6ayolsun
Ücretli izin 6 ay olursa bayram edeceğim. Fevkaladenin fevkinde olur![]()
Ücretli izin 6 ay olursa bayram edeceğim. Fevkaladenin fevkinde olur![]()
merhaba herkese ,
bgn ben size güzel haber getirdim...
hamileyimm...:)
gamzeeee inanamıyorum halaa şaşkınlık böyle bişi demek ki:)4 gün gecikince bile çıkmamıştı 8 gün gecikmede silik belli oldu kan testinde onaylandı:):)
darısı tüüüm isteyenlerin başına.