Ilk çocuğunu düşünenler...

kızlar:) ben çıkıyorum. kociş almaya geldi. akşama k.v ve annem birlikte yemek hazırlıyorlarmış... ne güzel bütün ailemle olucam yılbaşı gecesi:))) çok mutlu olduumm.. ben çıkıyorum şimdi..
hepinize eeeenn güzel yıllar... bütün dilekleriniz kabul olsun....kocaman öpücükler:)))

bencede çok ii olur. bakalım. onay aşamasındaymış.. eklenilenilen 8 haftayı devlet karşılıycakmış. işverene yükü olmayacakmış

tabi ya valla inan deli gibi onu düşünüyodum
acaba gebe olarak ne kadar devam edebilirim işe die
çünkü izinin büyük kısmını bebeğimle geçirmek istiyorum

gamzecimm çok teşekkür ederim canım benim yaaa:) allah sağ salim kucağımıza aldırmayı nasip etsin..
doktor şimdilik uçuşa devam et dedi çok yeni die:) bu gece 00.20 de nöbetim var yeni yıla havaalanında gircez :)
gerçekten şoktayım gamzee inanılmaz bişi bu yaa:)öpüorum herkesi ii seneler bebişlerimizle güzel haberlerle herkese uğur getirsin 2013:)

evet ya aynen ole ben saat 8,30 da burdaydım normal mesai yani bi değişiklik yok
koca otobiste bi ben bide bi adam vardı düşün yolda da otobüs ve minübüslerden aşka hiç bişey yokktu

kızlar size tatil değil miydi herkese tatilll üzüldüm yaa sabah zar zor kalktım ben Allahdan eşimede tatildi

Günaydın kızlar

İnşallah hepiniz iyisinizdir. Biz bebeğimle iyiyiz. Tontonum iyice hareketlendi. Annesi de onla bol bol konuşuyor. Bu ayın sonunda ayrıntılı olarak göreceğim inşallah

Günaydın kızlar

İnşallah hepiniz iyisinizdir. Biz bebeğimle iyiyiz. Tontonum iyice hareketlendi. Annesi de onla bol bol konuşuyor. Bu ayın sonunda ayrıntılı olarak göreceğim inşallah

bende istiyorum artık hareketlensin..Cinsiyeti kesinleşsinde istiyorum...

Doktora 16. haftam bitince gideyimde kesin bişey söylesin doktor diye...2 hafta daha sabredecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…