- Konu Sahibi meleksimam
-
- #18.061
çok şükür bizlerde bir aksilik yok canım. sende iyisin anlaşılan.
bekliyoruz sonuçları hayatım Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.
iyiyim tatlım çok şükür senin yumurcak nasıl üzüyo dimi annesini? yerim ben onları ya :))
asya nerelerde ben siteye girmedim bayadır ama ara ara girip okudum sizi asyaya pek rastlamadım ama iyidir inşallah?
bebiş artık eskisi gibi üzmüyor teyzesi. en riskli dönem atlatıldı şükür. şimdi tadını çıkarma aşamasındayız:) darısı başına
asya hala çok yoğun. işlerden bir türlü giremiyor siteye. biz arada mesajlaşıyoruz ama tabi buradaki gibi olmuyor. dün doğum günüydü.
amin canım aminnnn hayırlısıyla iyi sonuçlar alıp dr.a gidebilseydik çok iyi olacak içim rahatlayacak vallaaa
sevindim canım ne diycem bakın bol bol kitap okuyun ha bebek bakımıyla eğitimiyle ilgili falan valla tadını çıkarın hamileliğin. asyanın yoğunluğu zaten ben bildim bileli vardı ama daha da yoğun demek ki hayırlısı olsun hakkında ama zor onun da işi yaa. geçmiş doğum günü de kutlu olsun :))
tabikide iyi çıkacak hayatım. :))) hiiiçç telaş etme. kavuşmanıza saatler kaldı
Kolay mı canımmmm
Çok şanslı bir köfte geliyorrr
misafir dediğinde kimin evinde olduğunu bilecek arkadaş:))))
niye yordunki kendini hayatım. azıcık kalkıp yardım edecek senin evine gelen.
tatlım eşinin tahlilleri için bekliyodun sen değil mi? inşllah iyi çıkacak canım içinizi ferah tutun siz senle beraber daha gebelik takvimimizi yapıcaz :)
ay yer onu anası yer
evet canım bi çıkarsa hayırlısıyla çok rahatlayacağım valla
Ağzından bal damlıyor balllllll inşallah tez zamanda yaparız canikommmmm
teyzelerine de bırak birazzz
evet canım bi çıkarsa hayırlısıyla çok rahatlayacağım valla
Ağzından bal damlıyor balllllll inşallah tez zamanda yaparız canikommmmm
inşallah tatlım. ben de kara kara bu fitili nasıl kullanacam onu düşünüyorum gece yatmadan önceymiş ilk muayenemi oldum korkumu yendim temiz çıktı çok şükür ama çok akıntın var allerjik olabilir dedi fitil+antibiyotik. yani bu ay çalışma yok anlayacağın. ya da bilemedim kullanmasam mı ilaçları ya?
teyzelerine de bırak birazzz
bekleyin teyzelerimiz eğer iyi haberler verirse hocamız yarın fotomuzu paylaşırız
bekleyin teyzelerimiz eğer iyi haberler verirse hocamız yarın fotomuzu paylaşırız
ay inş. pipi kuku farketmez iyi olsunda tek
geçen sefer elini çenesine koyup bacak bacak üstüne attı
doktor seni köfte seni keyfe bak ya
keyif adamı geliyo dedi
hayırlısı bakalım
canım yaa allah bize de göstersin o anları yaşamayı. rüya gibi yaa sağ salim kucağınıza alın hepiniz inşallah hamileyken de bol bol dua edin bizim için de mümkünse
kızlar burdaki doktor bora beye sordum şimdi tedavi süresince korun dedi. bugün gittiğim doktora da durumumu anlatmıştım hani kimyasal gebelik olayını tüpler kapalı olsa olur muydu öyle dedim olabilir dedi dış gebelik bile oluyomuş tüpler tıkalıyken. bora bey de akıntı tedavinizi olun ondan sonra denemeye devam edin 1 yıl içinde hamile kalmazsanız ondan sonra rahim filmi çektirin dedi. benim bebiş bu ay da yalan oldu
hayırlısı canım yaa akıntılar vs.ler bitsinde sonra sağlıkla gelecek bebeğin inşallah canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?