Ilk çocuğunu düşünenler...

çok şükür bizlerde bir aksilik yok canım. sende iyisin anlaşılan.

iyiyim tatlım çok şükür senin yumurcak nasıl üzüyo dimi annesini? yerim ben onları ya :))

asya nerelerde ben siteye girmedim bayadır ama ara ara girip okudum sizi asyaya pek rastlamadım ama iyidir inşallah?

iyiyim tatlım çok şükür senin yumurcak nasıl üzüyo dimi annesini? yerim ben onları ya :))

asya nerelerde ben siteye girmedim bayadır ama ara ara girip okudum sizi asyaya pek rastlamadım ama iyidir inşallah?

bebiş artık eskisi gibi üzmüyor teyzesi. en riskli dönem atlatıldı şükür. şimdi tadını çıkarma aşamasındayız:) darısı başına
asya hala çok yoğun. işlerden bir türlü giremiyor siteye. biz arada mesajlaşıyoruz ama tabi buradaki gibi olmuyor. dün doğum günüydü.

sevindim canım ne diycem bakın bol bol kitap okuyun ha bebek bakımıyla eğitimiyle ilgili falan valla tadını çıkarın hamileliğin. asyanın yoğunluğu zaten ben bildim bileli vardı ama daha da yoğun demek ki hayırlısı olsun hakkında ama zor onun da işi yaa. geçmiş doğum günü de kutlu olsun :))

amin canım aminnnn hayırlısıyla iyi sonuçlar alıp dr.a gidebilseydik çok iyi olacak içim rahatlayacak vallaaa

tatlım eşinin tahlilleri için bekliyodun sen değil mi? inşllah iyi çıkacak canım içinizi ferah tutun siz senle beraber daha gebelik takvimimizi yapıcaz :)

annem ve k.v şimdiden internetten hatmettiler:)
sanki hiç bebek büyütmemişler gibi:) bişey dicek oluyorum. hemen cevap yapıştırıyolar:)))
asya ya söylerim ilk görüşmemizde canım:)

misafir dediğinde kimin evinde olduğunu bilecek arkadaş:))))
niye yordunki kendini hayatım. azıcık kalkıp yardım edecek senin evine gelen.

saolsun serviste yardım etti arkadaşım ama işte önceki hazırlıklar yordu biraz..

çok söyledi niye zahmet ettin hamile halinle falan diyede işte olmuyo biz hep onlara gidiyoduk e çekindim artık..

burda yapıcak çok aktivitede yok ev gezmeleri falan yapıyoruz..

drumda sosyalleş diye tembih etti..sinema yok tiyatro yok konser yok bi tane alışveriş merkezi bile yok bizde böle sosyalleşiyoruz artık

tatlım eşinin tahlilleri için bekliyodun sen değil mi? inşllah iyi çıkacak canım içinizi ferah tutun siz senle beraber daha gebelik takvimimizi yapıcaz :)

evet canım bi çıkarsa hayırlısıyla çok rahatlayacağım valla
Ağzından bal damlıyor balllllll inşallah tez zamanda yaparız canikommmmm

ay yer onu anası yer

teyzelerine de bırak birazzz

mrb hanımlar bende ilk çocuğum için hazırlanıyorum ancak 8 aydır denememe rağmen olmadı 2 kez klomende kullandım ama hala bişey yok Allah isteyen herkese versin bende sabırla bekliyorum

bekleyin teyzelerimiz eğer iyi haberler verirse hocamız yarın fotomuzu paylaşırız

allahımmm fotoğrraf da çekilirmiş. el sallasın annesine içerden çabucak da göstersin pipisi varsa pipisini yoksa da kukusunu :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
ay inş. pipi kuku farketmez iyi olsunda tek
geçen sefer elini çenesine koyup bacak bacak üstüne attı
doktor seni köfte seni keyfe bak ya
keyif adamı geliyo dedi
hayırlısı bakalım

kızlar burdaki doktor bora beye sordum şimdi tedavi süresince korun dedi. bugün gittiğim doktora da durumumu anlatmıştım hani kimyasal gebelik olayını tüpler kapalı olsa olur muydu öyle dedim olabilir dedi dış gebelik bile oluyomuş tüpler tıkalıyken. bora bey de akıntı tedavinizi olun ondan sonra denemeye devam edin 1 yıl içinde hamile kalmazsanız ondan sonra rahim filmi çektirin dedi. benim bebiş bu ay da yalan oldu

ay inş. pipi kuku farketmez iyi olsunda tek
geçen sefer elini çenesine koyup bacak bacak üstüne attı
doktor seni köfte seni keyfe bak ya
keyif adamı geliyo dedi
hayırlısı bakalım

canım yaa allah bize de göstersin o anları yaşamayı. rüya gibi yaa sağ salim kucağınıza alın hepiniz inşallah hamileyken de bol bol dua edin bizim için de mümkünse

hayırlısı canım yaa akıntılar vs.ler bitsinde sonra sağlıkla gelecek bebeğin inşallah canımmmm

hayırlısı canım yaa akıntılar vs.ler bitsinde sonra sağlıkla gelecek bebeğin inşallah canımmmm

inşallah tatlım senin de inşallah allah ikimizi de çok fazla bekletmesin hayırlısıyla versin bebeklerimizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…