Ilk çocuğunu düşünenler...

cinsiyetide belli olur inş. :))) bende çok istiyorum bir an önce hissetmeyi.

benimde dediğin gibi alt için bişeyler almam lazım
üstte problem yok
saol cnm fikir oldu banada bende çok paralar vermek istemiyorum zaten
Verilecek gibi değil ki canım. Normal bir gömlek, hatta modaydı ya robalılar, onlar hamile mağazasında satılında 90 tl oluveriyor Kazıklıyorlar insanı resmen. Bir pantolon, üstüne hırkalarla çok rahat idare edilir. Tecrübeliler ne gerek var diye birşey almamazlık etmeyin diyorlar bir de. İçinde kalıyormuş insanın.

valla cnm doktorum bu günlerde bulantılarımın bitmiş olamsı gerektiğini düşünüyo ama tam gaz devam
dün sinirimden oturdum ağladım valla

ayy kıyamam. annenin dediği gibi olmaz umarım. benim geçti çok hafif hissettiğim zamanlar oluyor. ama hemen ekşi yada tuzlu birşeyler atıştırıp geçiriyorum.
son kan testimde plt 439 a düşmüştü çok mutlu olduk. B12 ise 1266 tam 2 katı kadardı. :)

valla cnm mecbur alacaz
benim karnım hafiften çıktı
ki ben daha kilo almadım düşün
bazı pantolarımın düğmesi açık dolaşıyorum
ee zaten iriydim şimidi üstünede koayacaz ben mecbur alacam yani dolabımdakiler mümkün değil idare etmez beni

cnm ya darısı başıma inş. annemin dediği gibi olmaz
çıldırırım o zaman
ya sorma çok kaygıyılım
şimdiye kadar kanadan beslendi eyvallah ee artık yemem lazım
artık yediklerimden alacak ama ben hala yiyiemiyorum
tek iyi olan şey artık günde 10 kere değil bi kaça kere kusuyorum

ben geçenlerde fırsat sitelerinden birinden 1 hamile taytı 1 pantolon 2 gömlek 1 tshirt e inanmazsın ama sadece 96 TL ödedim.

biraz zaman alacak sanırım ama azaldığına göre geçecek inş hayatım. böyle endişelenme. 9 ay kusanlarda var . tabi elinden geldiğince yemeye çalış ama sonra kendine eziyet edersen tadını çıkaramazsın hamileliğin.

Ben bir kilo aldım tulumba yemekten Gazım olunca göbeğim bir şişiyor ki sorma
:))) bende öyle hissediyorum. kız derse uçarım sanırım havalara:)

kızlar hepimiz mi erkek hissediyoruz ya
bi erkek patlaması olacak sanırım topikte
Bir tek topikte değil tüm memlekette erkek patlaması var. Kızlar karaborsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…