- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.741
bulantılar geçti acayip obur bir tip oldum:)))
bu cumartesi giricez inş ikili taramaya. sen nasılsın hayatım
Paspası falan kurtardım ama eşofman gitti. Napalım sağlık olsun. Cidden kabus gibi bir görüntüydü. Öyle bakakaldım.
Eşim de anladı ama geç oldu işte. Benden çok o temizledi zaten.
Bebeğimle resmen iletişim kurduk. Her şer gibi görünende bir hayır varmış işteYarın göreceğim tontonumu inşallah
Verilecek gibi değil ki canım. Normal bir gömlek, hatta modaydı ya robalılar, onlar hamile mağazasında satılında 90 tl oluveriyorbenimde dediğin gibi alt için bişeyler almam lazım
üstte problem yok
saol cnm fikir oldu banada bende çok paralar vermek istemiyorum zaten
valla cnm doktorum bu günlerde bulantılarımın bitmiş olamsı gerektiğini düşünüyo ama tam gaz devam
dün sinirimden oturdum ağladım valla
Cinsiyeti hep erkek gibi geliyor, kız derse çok şaşıracağım. Tabi deli gibi de sevineceğimcinsiyetide belli olur inş. :))) bende çok istiyorum bir an önce hissetmeyi.
Verilecek gibi değil ki canım. Normal bir gömlek, hatta modaydı ya robalılar, onlar hamile mağazasında satılında 90 tl oluveriyorKazıklıyorlar insanı resmen. Bir pantolon, üstüne hırkalarla çok rahat idare edilir. Tecrübeliler ne gerek var diye birşey almamazlık etmeyin diyorlar bir de. İçinde kalıyormuş insanın.
Cinsiyeti hep erkek gibi geliyor, kız derse çok şaşıracağım. Tabi deli gibi de sevineceğim
ayy kıyamam. annenin dediği gibi olmaz umarım. benim geçti çok hafif hissettiğim zamanlar oluyor. ama hemen ekşi yada tuzlu birşeyler atıştırıp geçiriyorum.
son kan testimde plt 439 a düşmüştü çok mutlu olduk. B12 ise 1266 tam 2 katı kadardı. :)
Cinsiyeti hep erkek gibi geliyor, kız derse çok şaşıracağım. Tabi deli gibi de sevineceğim
:))) bende öyle hissediyorum. kız derse uçarım sanırım havalara:)
valla cnm mecbur alacaz
benim karnım hafiften çıktı
ki ben daha kilo almadım düşün
bazı pantolarımın düğmesi açık dolaşıyorum
ee zaten iriydim şimidi üstünede koayacaz ben mecbur alacam yani dolabımdakiler mümkün değil idare etmez beni
kızlar hepimiz mi erkek hissediyoruz ya
bi erkek patlaması olacak sanırım topikte
cnm ya darısı başıma inş. annemin dediği gibi olmaz
çıldırırım o zaman
ya sorma çok kaygıyılım
şimdiye kadar kanadan beslendi eyvallah ee artık yemem lazım
artık yediklerimden alacak ama ben hala yiyiemiyorum
tek iyi olan şey artık günde 10 kere değil bi kaça kere kusuyorum
ben geçenlerde fırsat sitelerinden birinden 1 hamile taytı 1 pantolon 2 gömlek 1 tshirt e inanmazsın ama sadece 96 TL ödedim.
biraz zaman alacak sanırım ama azaldığına göre geçecek inş hayatım. böyle endişelenme. 9 ay kusanlarda var . tabi elinden geldiğince yemeye çalış ama sonra kendine eziyet edersen tadını çıkaramazsın hamileliğin.
Nasılsınız kızlar
Ben bir kilo aldım tulumba yemektenvalla cnm mecbur alacaz
benim karnım hafiften çıktı
ki ben daha kilo almadım düşün
bazı pantolarımın düğmesi açık dolaşıyorum
ee zaten iriydim şimidi üstünede koayacaz ben mecbur alacam yani dolabımdakiler mümkün değil idare etmez beni
:))) bende öyle hissediyorum. kız derse uçarım sanırım havalara:)
Bir tek topikte değil tüm memlekette erkek patlaması var. Kızlar karaborsakızlar hepimiz mi erkek hissediyoruz ya
bi erkek patlaması olacak sanırım topikte
hoşgeldin sen nasılsın nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?