Ilk çocuğunu düşünenler...

günaydın canım akşam gerçekten kötü olmuş çok sinir bozucu kimse bişrey söylemesede ben yinede ağlardım yani kocaları boşver onların yontulmamış yanı çok maalesef ne kadar ii olsalarda arada yapıolar yani bebişini yerim kuzu ya bak annişini şimdiden düşünüyoo

günaydın hayatım. sıkma canını. boşver atılacaksada atılacak yani o kıyafetler. olacağı varmış deyin geçin. hem erkeklere biraz geç dank ediyor hayatım. sonunda aklına gelmiş ya önemli olan o.

Günaydın kızlaarrr... aaaa topik bomboooşşş.... az kaldı işlerimi toparlayım gelicem.
sunbal nasıl gidiyor şekerim hamilelik. belirti varmı. bulantı falan

offf kötü olmuş
aman kocayı boşver onlarda böle olabiliyo idrak etmeleri zor oluyo biraz
bebeğini yerim ben az kaldı cinsiyeti öğrenmeye

nasılsin taze hamiş nasıl gidiyo
inş. hiç bulantın olmaz cnm

Günaydın kızlaarrr... aaaa topik bomboooşşş.... az kaldı işlerimi toparlayım gelicem.

valla iki günüdr kimseler yok
yıl sonu ay sonu derken hesapların içinde boğuldular galiba

evet hayatım hiç sorma. tüm personeli tam gaz çalıştırıyorum. bide mesai saatleri değişti bizim. kış sezonu kısa çalışıyoruz.
sabah 9 akşam 16 çalışıyoruz. stajerler beni çıldırtıyo tabi . önce abla bizde öğrenmek istiyoruz deyip işi verincede allak bullak ediyorlar. bu nedenle hep başlarında durmam gerekiyor. az kaldı 1 ocak itibariyle yeni elemanım gelecek. asistanımda var. doğuma kadar toparlarım ve işi öğretirim inş.

inş. cnm ya
nasıl oldun bulantılar falan bitti her halde sende
2li ye girdinmi cnm haftaya salı giriyorum ben

iiyim kızlar iştahsızlık var ve içim kalkıyo bi garip yani bizim ağustos topiğine ısınamadım yahu sizin temmuz toğinde geziniyom çirkin ördek yavrusu gibi

iiyim kızlar iştahsızlık var ve içim kalkıyo bi garip yani bizim ağustos topiğine ısınamadım yahu sizin temmuz toğinde geziniyom çirkin ördek yavrusu gibi

hadi hayırlısı ama bulantılar mı geliyo yoksa
inş. gelmez valla
ben mahvoldum
gel bacım bizim topik iyi çakma temmuz annesi olursun sende

hadi hayırlısı ama bulantılar mı geliyo yoksa
inş. gelmez valla
ben mahvoldum
gel bacım bizim topik iyi çakma temmuz annesi olursun sende

gelirim valla tecrübelerinizden yaralanırım daha ii olur benim için irmeganlada diğer topicten tanışıoz nede olsa torpilli sayılırım

offf kötü olmuş
aman kocayı boşver onlarda böle olabiliyo idrak etmeleri zor oluyo biraz
bebeğini yerim ben az kaldı cinsiyeti öğrenmeye
Paspası falan kurtardım ama eşofman gitti. Napalım sağlık olsun. Cidden kabus gibi bir görüntüydü. Öyle bakakaldım.

Eşim de anladı ama geç oldu işte. Benden çok o temizledi zaten.

Bebeğimle resmen iletişim kurduk. Her şer gibi görünende bir hayır varmış işte Yarın göreceğim tontonumu inşallah

boşver yapsın bırak umrunda bile olmasın bebişinin cinsiyeti belli oldumu canım

ayyy çok heyecanlandım
bak öğrenirsen hemen yaz kızmı erkek mi

Henüz belli olmadı. Yarın inşallah belli olur. Ben de hemen size haber veririm.

bakalım ne geliyo beyaz atlı prens mi yoksa prensesmi
topiğin ikinci cinsiyeti belli olan bebişi olacak
oy yerim ben onu annesi

cnm hamiş kıyafti aldın mı
hiç ankarada bi cepadaki gebe magazini biliyorum başka var mı bildiğin
zaten tombik hamiş kaldım kıyafet bulamayacam gibi geliyo ya

Henüz almadım. Bluzlarım bol zaten, onlarla 6.aya kadar idare edebilirim. Bir tane bluzum var hatta hamile gibi durudum diye giymemiştim. Elbisem var 3-4 tane, onlar da hem çok rahat hem çok kullanışlı.

Ama etek ve pantolon almam lazım. Etek için sakaryada bir pasajda iki tane hamile mağazası varmış onlara bakıcam. Fiyatlar daha makulmüş. Pantolonu da ya ordan ya da LCW'den alacağım. Birkaç tane de Atatürk Bulvarında var ama fiyatlar fazla sanırım.

Biraz daha göbeğim büyüsün netten bakacağım ben. Bluzdu, tayttı ordan alırım. Ciddi indirim oluyor fırsat sitelerinde

benimde dediğin gibi alt için bişeyler almam lazım
üstte problem yok
saol cnm fikir oldu banada bende çok paralar vermek istemiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…