- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.721
günaydın canım akşam gerçekten kötü olmuş çok sinir bozucu kimse bişrey söylemesede ben yinede ağlardım yani kocaları boşver onların yontulmamış yanı çok maalesef ne kadar ii olsalarda arada yapıolar yani bebişini yerim kuzu ya bak annişini şimdiden düşünüyooGünaydın kızlar
Bugün pozitif enerji yaymak isterdim ama hiçç keyfim yok. Kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Akşam kabus gibiydi. Güzelce yemeğimizi yedik, güldük eğlendik. Sonra ben ağda yapacaktım. O kartuş sir ağda var ya, kartuşun kapağı elimde kaldı ve içindeki sıcak ağda banyoya doldu. Klozet, fayanslar, lavabo, paspaslarım, kirli sepetim, eşofmanım hepsi mahvoldu
Nasıl bu kadar yeri kirletti anlamadım. Sanki patlar gibi dağıldı. Üstüne eşim bana kızdı, bir sürü söylendi o manzarayı görünce. Bir yandan oraları temizledik, bir yandan ağladımSaatlerce ovdum çıksın diye. Sonra da belime ve kalçama ağrı girdi.
Düşüncesiz eşim üç dört dakika sonra ne halt yemekte olduğunu kavrayıp "aşkım, canım" diye pervane oldu ama kalbim kırıldı bir kere
Bebeğim üzüldüğümü hissetmiş de destek olmak istermiş gibi sağ yanımda sürekli kıpırdandı. Tekme mi atıyordu elini mi oynatıyordu bilmiyorum ama ben elimi koyduğumda bile kıpırdandı uzun süre. Annesinin birtanesi o
Günaydın kızlar
Bugün pozitif enerji yaymak isterdim ama hiçç keyfim yok. Kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Akşam kabus gibiydi. Güzelce yemeğimizi yedik, güldük eğlendik. Sonra ben ağda yapacaktım. O kartuş sir ağda var ya, kartuşun kapağı elimde kaldı ve içindeki sıcak ağda banyoya doldu. Klozet, fayanslar, lavabo, paspaslarım, kirli sepetim, eşofmanım hepsi mahvoldu
Nasıl bu kadar yeri kirletti anlamadım. Sanki patlar gibi dağıldı. Üstüne eşim bana kızdı, bir sürü söylendi o manzarayı görünce. Bir yandan oraları temizledik, bir yandan ağladımSaatlerce ovdum çıksın diye. Sonra da belime ve kalçama ağrı girdi.
Düşüncesiz eşim üç dört dakika sonra ne halt yemekte olduğunu kavrayıp "aşkım, canım" diye pervane oldu ama kalbim kırıldı bir kere
Bebeğim üzüldüğümü hissetmiş de destek olmak istermiş gibi sağ yanımda sürekli kıpırdandı. Tekme mi atıyordu elini mi oynatıyordu bilmiyorum ama ben elimi koyduğumda bile kıpırdandı uzun süre. Annesinin birtanesi o
Günaydın kızlar
günaydın canım akşam gerçekten kötü olmuş çok sinir bozucu kimse bişrey söylemesede ben yinede ağlardım yani kocaları boşver onların yontulmamış yanı çok maalesef ne kadar ii olsalarda arada yapıolar yani bebişini yerim kuzu ya bak annişini şimdiden düşünüyoo
Günaydın kızlaarrr... aaaa topik bomboooşşş.... az kaldı işlerimi toparlayım gelicem.
sunbal nasıl gidiyor şekerim hamilelik. belirti varmı. bulantı falan
offf kötü olmuş
aman kocayı boşver onlarda böle olabiliyo idrak etmeleri zor oluyo biraz
bebeğini yerim ben az kaldı cinsiyeti öğrenmeye
nasılsin taze hamiş nasıl gidiyo
inş. hiç bulantın olmaz cnm
valla iki günüdr kimseler yok
yıl sonu ay sonu derken hesapların içinde boğuldular galiba
evet hayatım hiç sorma. tüm personeli tam gaz çalıştırıyorum. bide mesai saatleri değişti bizim. kış sezonu kısa çalışıyoruz.
sabah 9 akşam 16 çalışıyoruz. stajerler beni çıldırtıyo tabi . önce abla bizde öğrenmek istiyoruz deyip işi verincede allak bullak ediyorlar. bu nedenle hep başlarında durmam gerekiyor. az kaldı 1 ocak itibariyle yeni elemanım gelecek. asistanımda var. doğuma kadar toparlarım ve işi öğretirim inş.
Günaydın kızlaarrr... aaaa topik bomboooşşş.... az kaldı işlerimi toparlayım gelicem.
sunbal nasıl gidiyor şekerim hamilelik. belirti varmı. bulantı falan
offf kötü olmuş
nasılsin taze hamiş nasıl gidiyo
inş. hiç bulantın olmaz cnm
valla iki günüdr kimseler yok
yıl sonu ay sonu derken hesapların içinde boğuldular galiba
iiyim kızlar iştahsızlık var ve içim kalkıyo bi garip yani bizim ağustos topiğine ısınamadım yahu sizin temmuz toğinde geziniyom çirkin ördek yavrusu gibi
hadi hayırlısı ama bulantılar mı geliyo yoksa
inş. gelmez valla
ben mahvoldum
gel bacım bizim topik iyi çakma temmuz annesi olursun sende
günaydın canım akşam gerçekten kötü olmuş çok sinir bozucu kimse bişrey söylemesede ben yinede ağlardım yani kocaları boşver onların yontulmamış yanı çok maalesef ne kadar ii olsalarda arada yapıolar yani bebişini yerim kuzu ya bak annişini şimdiden düşünüyoo
günaydın hayatım. sıkma canını. boşver atılacaksada atılacak yani o kıyafetler. olacağı varmış deyin geçin. hem erkeklere biraz geç dank ediyor hayatım. sonunda aklına gelmiş ya önemli olan o.
Paspası falan kurtardım ama eşofman gitti. Napalım sağlık olsun. Cidden kabus gibi bir görüntüydü. Öyle bakakaldım.offf kötü olmuş
Paspası falan kurtardım ama eşofman gitti. Napalım sağlık olsun. Cidden kabus gibi bir görüntüydü. Öyle bakakaldım.
Eşim de anladı ama geç oldu işte. Benden çok o temizledi zaten.
Bebeğimle resmen iletişim kurduk. Her şer gibi görünende bir hayır varmış işteYarın göreceğim tontonumu inşallah
gelirim valla tecrübelerinizden yaralanırım daha ii olur benim için irmeganlada diğer topicten tanışıoz nede olsa torpilli sayılırım
Paspası falan kurtardım ama eşofman gitti. Napalım sağlık olsun. Cidden kabus gibi bir görüntüydü. Öyle bakakaldım.
Eşim de anladı ama geç oldu işte. Benden çok o temizledi zaten.
Bebeğimle resmen iletişim kurduk. Her şer gibi görünende bir hayır varmış işteYarın göreceğim tontonumu inşallah
burdanda benden torpillsin hadi bakalım çifte torpil desene
boşver yapsın bırak umrunda bile olmasın bebişinin cinsiyeti belli oldumu canım
ayyy çok heyecanlandım
bak öğrenirsen hemen yaz kızmı erkek mi
Senin hamileliğin nasıl gidiyor tatlım?sizin toğiğe girmeyi garantiledimm
Henüz belli olmadı. Yarın inşallah belli olur. Ben de hemen size haber veririm.
Henüz almadım. Bluzlarım bol zaten, onlarla 6.aya kadar idare edebilirim. Bir tane bluzum var hatta hamile gibi durudum diye giymemiştim. Elbisem var 3-4 tane, onlar da hem çok rahat hem çok kullanışlı.bakalım ne geliyo beyaz atlı prens mi yoksa prensesmi
topiğin ikinci cinsiyeti belli olan bebişi olacak
oy yerim ben onu annesi
cnm hamiş kıyafti aldın mı
hiç ankarada bi cepadaki gebe magazini biliyorum başka var mı bildiğin
zaten tombik hamiş kaldım kıyafet bulamayacam gibi geliyo ya
inş. cnm ya
nasıl oldun bulantılar falan bitti her halde sende
2li ye girdinmi cnm haftaya salı giriyorum ben
Henüz almadım. Bluzlarım bol zaten, onlarla 6.aya kadar idare edebilirim. Bir tane bluzum var hatta hamile gibi durudum diye giymemiştim. Elbisem var 3-4 tane, onlar da hem çok rahat hem çok kullanışlı.
Ama etek ve pantolon almam lazım. Etek için sakaryada bir pasajda iki tane hamile mağazası varmış onlara bakıcam. Fiyatlar daha makulmüş. Pantolonu da ya ordan ya da LCW'den alacağım. Birkaç tane de Atatürk Bulvarında var ama fiyatlar fazla sanırım.
Biraz daha göbeğim büyüsün netten bakacağım ben. Bluzdu, tayttı ordan alırım. Ciddi indirim oluyor fırsat sitelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?