- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.701
nasılsınız kızlar , ben hastayımmmmmmmm(
Evet boşvere katılıyorum insanın eli bir şeye gitmiyor gerçekten sorduklarında artık cinsiyeti şu demek istiyor insan ama sabır öğreniceksiniz.
Bende cumartesi doktora kontrole gittim ilaç verdi iltihap cokmuş ouff ne yapcam bilmiyorum ilaç verdı ama yan etkılerı fena yaptı benı içmedim tekrar doktora gidicem verdiğini kullanamadıgımı söylıcem . Dünden beri kendimde değilim
Benim cimcimenin cinsiyetine tekrar bakalım yanlıslık olmasın dedik eşşek bacaklarını karnına cekmiş göstermedi ya . Elini yanagına koyuyor bişiler yapıyor bir görseniz varya ağzını bişi emiyormuş gibi yapıyormuş kardeşim taklidini yapıyordu heheheh
ya evet kızlar için özellikle çok cici şeyler var
bakalım hayırlısı sağlıkla doğsunlarda
daisy dikkat et kendine
kızınada maşallah
Evet caım iyi değil ama ilacı içemedim tm yan etkılerı olustu bende dun ıcmedım bugun biraz daha iyiyim düşün . tekrar gıdıcem yan etkı yaptı ıcemıyorum dicem bu ilacı ne yapayım
Gözüm hep kız cicilerinde zaten..Bakalım mavimi alacaz pembemi :))
Dikkat et kendine canım iltihap iyi değilmiş hamilelikte
En önemlisi sağlıklı olmaları zaten
valla daisy en çok özlediğim şey kana kana su içmek valla
midemi kaldıryo beni deli ediyo ya
İnşallah öğrenirim.Çatlıycam yoksa. Soruyorlar durmadan. Yok kimi aylıkken öğrenmiş, kimi 12 haftalıkken öğrenmiş, daral geldi.ya valla cinsiyetini öğrenirsin inş.
ben çok merak ediyorum valla
Oh çok şükürKızlar ben geldim..
Net sorunumuz halloldu...
Geçmiş olsun canım. Sistit tekrarlıyor galiba. Çok dikkat et. İlaçlarını sakın ihmal etmenasılsınız kızlar , ben hastayımmmmmmmm(
Evet boşvere katılıyorum insanın eli bir şeye gitmiyor gerçekten sorduklarında artık cinsiyeti şu demek istiyor insan ama sabır öğreniceksiniz.
Bende cumartesi doktora kontrole gittim ilaç verdi iltihap cokmuş ouff ne yapcam bilmiyorum ilaç verdı ama yan etkılerı fena yaptı benı içmedim tekrar doktora gidicem verdiğini kullanamadıgımı söylıcem . Dünden beri kendimde değilim
Benim cimcimenin cinsiyetine tekrar bakalım yanlıslık olmasın dedik eşşek bacaklarını karnına cekmiş göstermedi ya . Elini yanagına koyuyor bişiler yapıyor bir görseniz varya ağzını bişi emiyormuş gibi yapıyormuş kardeşim taklidini yapıyordu heheheh
Su içmekten bir hal oldum ben de. Sürekli susuyorum. Sonra da wc ye koş. Gece kalkıyorum, gündüz içiyorum bol bol. Allahtan çok faydalı da sıkıntı yapmıyorumvalla daisy en çok özlediğim şey kana kana su içmek valla
midemi kaldıryo beni deli ediyo ya
İnşallah öğrenirim.Çatlıycam yoksa. Soruyorlar durmadan. Yok kimi aylıkken öğrenmiş, kimi 12 haftalıkken öğrenmiş, daral geldi.
Oh çok şükür
Geçmiş olsun canım. Sistit tekrarlıyor galiba. Çok dikkat et. İlaçlarını sakın ihmal etme
Yan etkisi varsa değiştir tabi ki. Stresten uzak kalman lazım. Keşke ben de kalabilsem. Ben kendi derdimdeyim, kayınpeder de gelin beni aramıyor diye darılmış. HAlbuki her hafta gidip ziyaret ediyoruz. Yaşlandıkça garipleşiyor bu insanlarbenımkı bekarlıgımdan beri tekrarlıyor bıktım bu hastalıktannnn ilacı degıstırıcem doktora soyleyıp cunku cok yan etkısı var içmiyorum bır kere ıctım 2si kaldı
Yan etkisi varsa değiştir tabi ki. Stresten uzak kalman lazım. Keşke ben de kalabilsem. Ben kendi derdimdeyim, kayınpeder de gelin beni aramıyor diye darılmış. HAlbuki her hafta gidip ziyaret ediyoruz. Yaşlandıkça garipleşiyor bu insanlar
Hep karşı taraftan bekliyorlar canım. KV öksürse bile aramamızı pışpışlamamızı bekliyor.aman boşver
bir hafta rapor aldım annemde yattımda kv bir kere aramadı ya
Hep karşı taraftan bekliyorlar canım. KV öksürse bile aramamızı pışpışlamamızı bekliyor.
Oğlu arıyor zaten. Ben de kv ve görümcemi ararım. Ama KP ile ne konuşacağım arayıp? Yanına gidince bile nasılsın, iyiyimden başka muhabbetimiz yok.
İyi işte yanında olmaması daha iyi. Çünkü gerçekten en güzeli kendi annenin doğumunda yanında olması. Değişik bir haleti ruhiye içinde oluyor insan.Sen eltine gidip de sana gelmiyor, sanki karşılaştırma yapıyor diye üzülüyorsun sanırım ama boşver.artık takılmıyorum cnm
ne yaparsa yapsın
eltiyle aramızda 15 gün var doğum için bana dio ki eee ne yapacaksın ben onların yanına gidecem ank olmayacam yani kendini
hazırla dio
bende git anne senle bi işim yok ki dedim
sen hasta bi kadınsın sanki bana bakabilecen
ama can sıkmak değil mi amaç
hepsi mi böle olur ya
İyi işte yanında olmaması daha iyi. Çünkü gerçekten en güzeli kendi annenin doğumunda yanında olması. Değişik bir haleti ruhiye içinde oluyor insan.Sen eltine gidip de sana gelmiyor, sanki karşılaştırma yapıyor diye üzülüyorsun sanırım ama boşver.
Bebek olduktan sonra sorunlarımız artacak gibi geliyor, tırsmıyorum değil :18:
Yan etkisi varsa değiştir tabi ki. Stresten uzak kalman lazım. Keşke ben de kalabilsem. Ben kendi derdimdeyim, kayınpeder de gelin beni aramıyor diye darılmış. HAlbuki her hafta gidip ziyaret ediyoruz. Yaşlandıkça garipleşiyor bu insanlar
günaydın bayanlar
evet canım yerleşmeden de olabilir..
bende de olmuştu galiba adet olucam falan diyodum ama hamileymişim..
tabi dr a gitmen daha iyi için rahatlar belirsizlikten kurtulursun..
haber ver bizede..umarım sorun yoktur[/QU
Gittim doktora hiç bişey çıkmadı anlam veremiyorum olanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?