Ilk çocuğunu düşünenler...

Gözüm hep kız cicilerinde zaten..Bakalım mavimi alacaz pembemi :))

Dikkat et kendine canım iltihap iyi değilmiş hamilelikte

ya evet kızlar için özellikle çok cici şeyler var
bakalım hayırlısı sağlıkla doğsunlarda
daisy dikkat et kendine
kızınada maşallah

En önemlisi sağlıklı olmaları zaten

Gözüm hep kız cicilerinde zaten..Bakalım mavimi alacaz pembemi :))

Dikkat et kendine canım iltihap iyi değilmiş hamilelikte

En önemlisi sağlıklı olmaları zaten
Evet caım iyi değil ama ilacı içemedim tm yan etkılerı olustu bende dun ıcmedım bugun biraz daha iyiyim düşün . tekrar gıdıcem yan etkı yaptı ıcemıyorum dicem bu ilacı ne yapayım

bol bol su içicem birde artık midem bulana bulana yapcak bişi yok.

valla daisy en çok özlediğim şey kana kana su içmek valla
midemi kaldıryo beni deli ediyo ya

Ben normalde de içemiyordum zaten şimdi içmek mecburiyetindeyim anlayacağın midem bulana bulana içicem benim bebişim artık kendını cok hissettiriyor bakalım nasıl olcak 22.haftamızı iple çekiyorummmmm

ya valla cinsiyetini öğrenirsin inş.
ben çok merak ediyorum valla
İnşallah öğrenirim.Çatlıycam yoksa. Soruyorlar durmadan. Yok kimi aylıkken öğrenmiş, kimi 12 haftalıkken öğrenmiş, daral geldi.
Kızlar ben geldim..
Net sorunumuz halloldu...

Oh çok şükür
Geçmiş olsun canım. Sistit tekrarlıyor galiba. Çok dikkat et. İlaçlarını sakın ihmal etme

valla daisy en çok özlediğim şey kana kana su içmek valla
midemi kaldıryo beni deli ediyo ya
Su içmekten bir hal oldum ben de. Sürekli susuyorum. Sonra da wc ye koş. Gece kalkıyorum, gündüz içiyorum bol bol. Allahtan çok faydalı da sıkıntı yapmıyorum

benımkı bekarlıgımdan beri tekrarlıyor bıktım bu hastalıktannnn ilacı degıstırıcem doktora soyleyıp cunku cok yan etkısı var içmiyorum bır kere ıctım 2si kaldı

benımkı bekarlıgımdan beri tekrarlıyor bıktım bu hastalıktannnn ilacı degıstırıcem doktora soyleyıp cunku cok yan etkısı var içmiyorum bır kere ıctım 2si kaldı
Yan etkisi varsa değiştir tabi ki. Stresten uzak kalman lazım. Keşke ben de kalabilsem. Ben kendi derdimdeyim, kayınpeder de gelin beni aramıyor diye darılmış. HAlbuki her hafta gidip ziyaret ediyoruz. Yaşlandıkça garipleşiyor bu insanlar

aman boşver
bir hafta rapor aldım annemde yattımda kv bir kere aramadı ya

aman boşver
bir hafta rapor aldım annemde yattımda kv bir kere aramadı ya
Hep karşı taraftan bekliyorlar canım. KV öksürse bile aramamızı pışpışlamamızı bekliyor.

Oğlu arıyor zaten. Ben de kv ve görümcemi ararım. Ama KP ile ne konuşacağım arayıp? Yanına gidince bile nasılsın, iyiyimden başka muhabbetimiz yok.

artık takılmıyorum cnm
ne yaparsa yapsın
eltiyle aramızda 15 gün var doğum için bana dio ki eee ne yapacaksın ben onların yanına gidecem ank olmayacam yani kendini
hazırla dio
bende git anne senle bi işim yok ki dedim
sen hasta bi kadınsın sanki bana bakabilecen
ama can sıkmak değil mi amaç
hepsi mi böle olur ya

İyi işte yanında olmaması daha iyi. Çünkü gerçekten en güzeli kendi annenin doğumunda yanında olması. Değişik bir haleti ruhiye içinde oluyor insan.Sen eltine gidip de sana gelmiyor, sanki karşılaştırma yapıyor diye üzülüyorsun sanırım ama boşver.

Bebek olduktan sonra sorunlarımız artacak gibi geliyor, tırsmıyorum değil :18:

yok valla şimdi biz bunun yanından batıkente taşındık ya
kendince beni cezalandırıyo
umurumda değil
valla nereye isterse oraya gitsin yolu da açık olsun

hadi yaa , yok bizde öyle şeyler de benımde kayınvalıdemde kalmamı istiyor işten de ayrıldım o yüzden daha çok istiyor kalmamı ama ben kendı annemde bıle kalmak istemiyorum evımı istiyorum ne yapayımmmm

Selam kızlarbende yarn hormon te stımı ypttrcm ne zormus bebegın ıstendınde olmaması allahım bana ve ısteyen hrkeze wer

selam hanımlar bu topikte herkes hamile galiba ne güzel yaa:) ben yeni katıldım aranıza bu ay itibariyle korunmayı bırakıyorum adetim biter bitmez çalışmalara başlıyoruz :) bat 16 ocak:)) düşünmüyodum bu aya kadar ama arkadaşlarım arka arkaya hamile kalınca heveslendim içten içe galiba. umarım hayırlısı olur ve ok beklemem. bi yandan da korkuyorum olmazsa diye ama olur inşallah..

Günaydın kızlar

Bugün pozitif enerji yaymak isterdim ama hiçç keyfim yok. Kendimi toparlamaya çalışıyorum.

Akşam kabus gibiydi. Güzelce yemeğimizi yedik, güldük eğlendik. Sonra ben ağda yapacaktım. O kartuş sir ağda var ya, kartuşun kapağı elimde kaldı ve içindeki sıcak ağda banyoya doldu. Klozet, fayanslar, lavabo, paspaslarım, kirli sepetim, eşofmanım hepsi mahvoldu

Nasıl bu kadar yeri kirletti anlamadım. Sanki patlar gibi dağıldı. Üstüne eşim bana kızdı, bir sürü söylendi o manzarayı görünce. Bir yandan oraları temizledik, bir yandan ağladım Saatlerce ovdum çıksın diye. Sonra da belime ve kalçama ağrı girdi.

Düşüncesiz eşim üç dört dakika sonra ne halt yemekte olduğunu kavrayıp "aşkım, canım" diye pervane oldu ama kalbim kırıldı bir kere

Bebeğim üzüldüğümü hissetmiş de destek olmak istermiş gibi sağ yanımda sürekli kıpırdandı. Tekme mi atıyordu elini mi oynatıyordu bilmiyorum ama ben elimi koyduğumda bile kıpırdandı uzun süre. Annesinin birtanesi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…