- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.761
Ben bir kilo aldım tulumba yemektenGazım olunca göbeğim bir şişiyor ki sorma
Bir tek topikte değil tüm memlekette erkek patlaması var. Kızlar karaborsa
Biraz yorgunum akşam misafirim vardı 1.30 da gittiler gec uykum var..Elektrikler kesilip duruyor ofiste kombi kapanıyor ayaklarım üşüyünce gaz sorunum artıyor..Ama iyiyim yinede
Kızlar sivilce çıkıyormu sizde..Hamilelikten önce sivilce tek tük çıkardı.Şimdi alnım dolu..
oy kıayamam ya
bebeiş nasıl annesi
yiyieceklerle aran düzüeldimi biraz
ya sürartım tarla gibi oldu resmen ikinci ergenliği yaşıyorum şu an
Kızlar sivilce çıkıyormu sizde..Hamilelikten önce sivilce tek tük çıkardı.Şimdi alnım dolu..
ilk 3 ayımda çok cıktı şimdi cıkmıyor fazla bu arada üştme sakın dikkat et birde sistitle ugrasma misafirlerin ertesi günü iş oldugunu idrar edemıyorlar mı yorgunsun yaa sinir oluyorum boyle seylere
Evet sanırım bu yıl erkek senesi tüm etrafımdakıler erkek bır tek ben ve bı akraba var onunki kız erkekten ziyade bu sene hamile patlaması mı var ne
ilk 3 ayımda çok cıktı şimdi cıkmıyor fazla bu arada üştme sakın dikkat et birde sistitle ugrasma misafirlerin ertesi günü iş oldugunu idrar edemıyorlar mı yorgunsun yaa sinir oluyorum boyle seylere
Evet sanırım bu yıl erkek senesi tüm etrafımdakıler erkek bır tek ben ve bı akraba var onunki kız erkekten ziyade bu sene hamile patlaması mı var ne
Canlar sivilce genelde kız habercisi. Bende ilk zamanlar kabarcık gibi çıkmıştı birkaç tane ama sonra kayboldu. Şimdi cildim çok duru. Herkes güzelleştiğimi söylüyorilk 3 ayımda çok cıktı şimdi cıkmıyor fazla bu arada üştme sakın dikkat et birde sistitle ugrasma misafirlerin ertesi günü iş oldugunu idrar edemıyorlar mı yorgunsun yaa sinir oluyorum boyle seylere
Canım hasta mı oluyorsun sen, üç çorapla üşünecek kadar soğuk mu hava? Hemen nane-limon, c vitamini tüket. Önlemini al. Ben de doktora gidince parol istiycem. Başım çok ağrıyor iki gündür. Stresden de oluyor ama çabucak soğuk alıyorum benMisafirlerin kalmaya niyeti vardıda gittiler..Bunada şükür..
Ayağımda 3 çorap ve çizme var ama yinede üşüyorum.Umarım sistit olmam...
Acaba sivilce kız habercisimi(Herşeyden anlam çıkarıyorum..Şu cinsiyet belli olsun artık )
Misafirlerin kalmaya niyeti vardıda gittiler..Bunada şükür..
Ayağımda 3 çorap ve çizme var ama yinede üşüyorum.Umarım sistit olmam...
Acaba sivilce kız habercisimi(Herşeyden anlam çıkarıyorum..Şu cinsiyet belli olsun artık )
Immmm kalmak mı neyse kötününde iyisi varmış dimi :))
iyi yapmışsın ben oldum ilaç kullandım. benımkı o kadar cok cıkmadı ama cekırdek yemıstım o yuzden cıkıyordu valla bılmıyorum ki acaba kız habercisimi ama benım içimden seninki erkek gibi geçiyor neden bilmiyorum
oğlum olursa pipisine kurdela tanıp fotosunu çekecem
Canlar sivilce genelde kız habercisi. Bende ilk zamanlar kabarcık gibi çıkmıştı birkaç tane ama sonra kayboldu. Şimdi cildim çok duru. Herkes güzelleştiğimi söylüyor
Bu sene de döl mevsimi, ikinci bebeği olanlar da çok ilk bebeği olan da. Her yer hamile dolu
Canım hasta mı oluyorsun sen, üç çorapla üşünecek kadar soğuk mu hava? Hemen nane-limon, c vitamini tüket. Önlemini al. Ben de doktora gidince parol istiycem. Başım çok ağrıyor iki gündür. Stresden de oluyor ama çabucak soğuk alıyorum ben
ya sürartım tarla gibi oldu resmen ikinci ergenliği yaşıyorum şu an
ergenlikte bile hiç sivilce çıkarmamış biri olarak berbat durumdayım(
Herkesin içinden erkek geçiyor bende dahil..Ama gönül işte kız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?