- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.781
kızlarrrrrr
Mükemmel bir şey oldu, bebeğim beni tepti
Hurma yemiştim. Bir iki dakika içerisinde kasıklarımın aşağısında vajinama doğru sabit aralıklarla 4-5 tane tekme yedim
Pıt pıt pıt vurdu minnoşum benim
çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurbanolsun ona
Kızlarrrrrr
Hurma yemiştim. Bir iki dakika içerisinde kasıklarımın aşağısında vajinama doğru sabit aralıklarla 4-5 tane tekme yedim
Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurbanolsun ona
Kızlarrrrrr
Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurbanolsun ona
yaaa ne kadar güzel darısı bize inşallah.....
Anammm ne güzel haber bu...
Bende istiyorum bende
Kızlar tez zamanda yaşarsınız inşallah. O kadar harika bir duygu ki tarif etmem imkansız. Yumuşacık vurdu, ben burdayım anne dedi resmen. İnsan öyle iyi hissediyor ki hiç aklıma başka bir şey olma olasılığı gelmedi, bebeğim olduğunu anladım.oy oy maşallah kuzuya darısı başıma inş. allah o günleri de göstersin bizlere
Kızlar tez zamanda yaşarsınız inşallah. O kadar harika bir duygu ki tarif etmem imkansız. Yumuşacık vurdu, ben burdayım anne dedi resmen. İnsan öyle iyi hissediyor ki hiç aklıma başka bir şey olma olasılığı gelmedi, bebeğim olduğunu anladım.
Pıt pıt pıt, yumuşa yumuşak tekmeledi. Heralde ayağıyla vurdu, bayağı aşağıdaydı çünkü
O an o kadar seviniyorsun ki başka bir şey gelmiyor aklına. Zaten çok sert vuramaz, mnik henüz. Okkalı tekmeler ileriki aylarda olacak. O zaman gece babasını tepecek benim minnoşumya n güzel ama ilk başlarda korkarmışım gibi geliyo
O an o kadar seviniyorsun ki başka bir şey gelmiyor aklına. Zaten çok sert vuramaz, mnik henüz. Okkalı tekmeler ileriki aylarda olacak. O zaman gece babasını tepecek benim minnoşum
Ben ayda bir gidiyorum. Çok özledim. İyi mi sağlıklı mı diye düşünmeden edemiyorum. Keyfi yerinde ki hem bana manevi destek oluyor hem de "annecim ben iyiyim" diye tekme vuruyorya aslında bir an önce hissetmek istiyorum bende
böle iyimi die düşünmekten aklımı alamıyorum
3 haftada bir gidiyoruz doktora o 3 hafta bana 3 asır oluyo valla
Ben ayda bir gidiyorum. Çok özledim. İyi mi sağlıklı mı diye düşünmeden edemiyorum. Keyfi yerinde ki hem bana manevi destek oluyor hem de "annecim ben iyiyim" diye tekme vuruyor
Korkma canım kötü bir şey çıkmaz. Zaten istatistik bir değer. Riskli çıksa bile özürlü olma olasılığı çok çok düşük. Ben ikili testin sonucunu da yarın göstereceğim doktorabide ikili taramaya girecez korkularımda var ondan gelmek bilmedi bu sefer ya zaman
Kızlarrrrrr
bide ikili taramaya girecez korkularımda var ondan gelmek bilmedi bu sefer ya zaman
3 ay biter de hala kusarsan o zaman sıkıntılı olur. Çünkü 3 ay sonra bebek senin yediklerinden besleniyor direk. O zaman takviye alman gerekebilir. Ama emin ol kusman falan kalmayacak kısa süre sonraya ole kızlar haklısınnz ama çok kusuyorum bi şey yiyiemiyorum falan derken endişlendim yani
ya ole kızlar haklısınnz ama çok kusuyorum bi şey yiyiemiyorum falan derken endişlendim yani
3 ay biter de hala kusarsan o zaman sıkıntılı olur. Çünkü 3 ay sonra bebek senin yediklerinden besleniyor direk. O zaman takviye alman gerekebilir. Ama emin ol kusman falan kalmayacak kısa süre sonra
evet kusman kalmayacak benım tekrar basladı mesela doktora soylıcem bunu cok fena oldum yınee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?