Ilk çocuğunu düşünenler...

Kızlar bu topice ne olmuş yaa..

Herkes dağılmış. Eskiden hızınıza yetişilmezdi...

Asbolve nerde mesela..

slm kızlar naber?mümkün oldukça bilgisayardan uzak durmaya çalışıyorum o yüzden eskisi kadar giremiyorum..ama ara ara okuyorum sizi..cumartesi randevumuz var bakalım dr ne dicek..umarım her şey yolundadır..kendinize iyi bakın:119::119:

Kızlarrrrrr

Mükemmel bir şey oldu, bebeğim beni tepti

Hurma yemiştim. Bir iki dakika içerisinde kasıklarımın aşağısında vajinama doğru sabit aralıklarla 4-5 tane tekme yedim

Pıt pıt pıt vurdu minnoşum benim

Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurban olsun ona

yaaa ne kadar güzel darısı bize inşallah.....

Anammm ne güzel haber bu...

Bende istiyorum bende

oy oy maşallah kuzuya darısı başıma inş. allah o günleri de göstersin bizlere

yaaa ne kadar güzel darısı bize inşallah.....

Anammm ne güzel haber bu...

Bende istiyorum bende

oy oy maşallah kuzuya darısı başıma inş. allah o günleri de göstersin bizlere
Kızlar tez zamanda yaşarsınız inşallah. O kadar harika bir duygu ki tarif etmem imkansız. Yumuşacık vurdu, ben burdayım anne dedi resmen. İnsan öyle iyi hissediyor ki hiç aklıma başka bir şey olma olasılığı gelmedi, bebeğim olduğunu anladım.

Pıt pıt pıt, yumuşa yumuşak tekmeledi. Heralde ayağıyla vurdu, bayağı aşağıdaydı çünkü

ya n güzel ama ilk başlarda korkarmışım gibi geliyo

O an o kadar seviniyorsun ki başka bir şey gelmiyor aklına. Zaten çok sert vuramaz, mnik henüz. Okkalı tekmeler ileriki aylarda olacak. O zaman gece babasını tepecek benim minnoşum

ya aslında bir an önce hissetmek istiyorum bende
böle iyimi die düşünmekten aklımı alamıyorum
3 haftada bir gidiyoruz doktora o 3 hafta bana 3 asır oluyo valla

ya aslında bir an önce hissetmek istiyorum bende
böle iyimi die düşünmekten aklımı alamıyorum
3 haftada bir gidiyoruz doktora o 3 hafta bana 3 asır oluyo valla
Ben ayda bir gidiyorum. Çok özledim. İyi mi sağlıklı mı diye düşünmeden edemiyorum. Keyfi yerinde ki hem bana manevi destek oluyor hem de "annecim ben iyiyim" diye tekme vuruyor

bide ikili taramaya girecez korkularımda var ondan gelmek bilmedi bu sefer ya zaman
Korkma canım kötü bir şey çıkmaz. Zaten istatistik bir değer. Riskli çıksa bile özürlü olma olasılığı çok çok düşük. Ben ikili testin sonucunu da yarın göstereceğim doktora

evet cok güzel bir şey yaşamışsın canım çok sevindim seninde hissettiğine kızım benim günde 2 3 kere yokluyor beni ben iyiyim diyor inşallah darısı diğer arkadaslarımızın başına . . . ben 2 haftadır bunu hissediyorum ama ilk gunlerıme dondum yemek yıyemıyorum malesef. elimle yokladıgımda bile nerede oldugunu bılıyorum biraz aşagıda meleğimm rabbim korusun onu bakalım doktor onumuzdeki ay ne diyecek

bide ikili taramaya girecez korkularımda var ondan gelmek bilmedi bu sefer ya zaman

Ben de ilk once cok korkmustum ama korkulacak bir sey yok aslında rabbimin bileceği iş herseyden önce zaten onlar istatistiksel risk degerleri kesin bir tanı degıl tarama testi annedeki riski olcuyor bende cok korkmustuk üçlüde korkmadım bile cunku risk düşük de olsa her zaman riskdir sende korkma rabbime güvennn

ya ole kızlar haklısınnz ama çok kusuyorum bi şey yiyiemiyorum falan derken endişlendim yani
3 ay biter de hala kusarsan o zaman sıkıntılı olur. Çünkü 3 ay sonra bebek senin yediklerinden besleniyor direk. O zaman takviye alman gerekebilir. Ama emin ol kusman falan kalmayacak kısa süre sonra

şekerciklerr ben geldimmm ara ara bakıyorum kimse yok çıkıyordum ama bugün ben giremedim yaa bayağı kaynatmışsınız bakıyorum özledim sizi vallaaa
bakıyorum artık bebişler hepten başlamışlar kendilerini hissettirmeye yerim onları bennnnnn

3 ay biter de hala kusarsan o zaman sıkıntılı olur. Çünkü 3 ay sonra bebek senin yediklerinden besleniyor direk. O zaman takviye alman gerekebilir. Ama emin ol kusman falan kalmayacak kısa süre sonra

evet kusman kalmayacak benım tekrar basladı mesela doktora soylıcem bunu cok fena oldum yınee

vala kızlar inş. geçer tek derdim bebeğim zaten yediğim hiç bişeyden beslenemiyo yvrum
bir hafta sonra 3 ay bitecek ne olcak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…