• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

gamze1923 ben regli olmayacağım demedim ki tabiki olacağım olmazsam sağlıksızım demektir.Allaha şükür bu yaşıma kadar hiç ilaç almadan regli oldum taki kistimin olduğunu öğrendiğime kadar(onunda sebebi var) ve yeni eskisi gibiyim

Bu teselli ve umut verici olması amaçlıydı. yanlış değerlendirdin sanırım. neyse çok önemli değil.

valla biz kesin olarak 8aydır istiyoruz tam olarak öncesinde hani illa istiyoruz demiyorduk ama tam anlamıyla 8ay oluyor Allahımın izniyle....

Sağol canımmm bende cumadan sonra başlarım ama bu aya daha rahat bırakacağım ateş takibi falan yapmayacağım Allaha bırakacağım inşallahhh

güllümsün rapor aldı mı gamzeeee ne yaptııııı:53:

ben de rahata bırakacağım ateşi takip etmiyorum zaten ovilasyonu takip etmeyeceğim kendi halinde ilerlesin bu ayda
güllümsün ve gamzeden haberim yok gamze bir ara burdaymış ama ben geldiğimde yoktu
daha sonra görüşürüz evde işim var öptüm kib

Son düzenleme:
ben de rahata bırakacağım ateşi takip etmiyorum zaten ovilasyonu takip etmeyeceğim kendi halinde ilerlesin bu ayda
güllümsün ve gamzeden haberim yok gamze bir ara burdaymış ama ben geldiğimde yoktu
daha sonra görüşürüz evde işim var öptüm kib

Evet canım aynen öyle kasınca zora giriyor çünkü hakkımızda hayırlısı kolay gelsin canım öptümmm

ben iyiyim biraz yoğunluk var işte hayatım. bende özledim valla. hele asya mızla didişmeyi.. sizi güldürmeyi nasıl özledim..

evet canım evet dün msj attım izmirin sel haberini duyunca korktum Allah korusun iyiymiş çok şükür rahatladım valla...
İnşallah hayırlısıyla döner aramızada yine eskisi gibi doyasıya sohbetler ederiz.....

evet canım evet dün msj attım izmirin sel haberini duyunca korktum Allah korusun iyiymiş çok şükür rahatladım valla...
İnşallah hayırlısıyla döner aramızada yine eskisi gibi doyasıya sohbetler ederiz.....

gülümsünle mesajlaştık. iyi sayılırım dinleniyorum diyor.:)) köfte iyi:))

Tam bir cimcime olucak bu :)

Dün gece yatarken gaz sandım bir anda bişi hissettim ama bugün anladım ki gaz değil kızım bu çok şaşkınımm kızlarr umarım sizlerde hissedersiniz çok güzel bir şekilde :16:

kaç gün olduğunu sormadım canım. daha fazla rahatsızlık vermeyim diye.. köfte iyiymiş:)))

maaşallah maaşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşallah bizde görürüz:nazar:

Dün gece yatarken gaz sandım bir anda bişi hissettim ama bugün anladım ki gaz değil kızım bu çok şaşkınımm kızlarr umarım sizlerde hissedersiniz çok güzel bir şekilde :16:

Canımmm ne güzel duygular bunlarrr göslerim dolduuuu Allahım bu saatten sonra yokluklarını göstermesin canımmmm:16::16::16::16::16::5::5::5::5:

bak seeeen cimcimeye:))) bende en çok onu nasıl hissedeceğimi merak ediyorum hayatım. sabırsızlıkla bekliyorum.

bak seeeen cimcimeye:))) bende en çok onu nasıl hissedeceğimi merak ediyorum hayatım. sabırsızlıkla bekliyorum.
canım nasıl anlatsam diyorum da anlatılmaz gerçekten çok yumuşak bişiydi çok heycanlandımmmmmmmmmmmmmm inşallah sizde hissedeceksinizzz inşşş
maaşallah maaşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız inşallah bizde görürüz:nazar:

Canımmm ne güzel duygular bunlarrr göslerim dolduuuu Allahım bu saatten sonra yokluklarını göstermesin canımmmm:16::16::16::16::16::5::5::5::5:

aminnnnnn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnnn hamile olduğumu ben bugün tam anlamıyla anladım

Back
X