• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk çocuğunu düşünenler...

bu insanları anlayamıyorum ben yaaa , bebegımın cinsiyetini sorupta kız dediğimde neden direk olsun canım saglıklı olsunda önemli olan o diyorlar peki madem önemli olan oysa saglıgıysa neden saglıgını sormuyorsunda cinsiyetini soruyorsunnnnnn sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinirrr

ne yaparsak yapalım bazı tabuları yıkamıyoruz değilmi.
boşver sen. inan bana ben kızım olsun çok isterim eşimde öyle.

aman ya işte bizde araplarda var ya iğrençler ya

eziyet etme kendine. rapor alıp gidincede işler nooldu diye düşünme bak. kendimden biliyorum diken üstünde dururum. bişeymi oldu ortalık karıştımı. sürekli yer dururum kendimi.
yine diyorum bacım giiittt kafana göre dinlen kendini topla. inan bana biz kurtaramıyoruz elin işini gücünü. bakıyosun sanki sen hiç bişey yapmamışsın gibi davranabiliyorlar.

bu insanları anlayamıyorum ben yaaa , bebegımın cinsiyetini sorupta kız dediğimde neden direk olsun canım saglıklı olsunda önemli olan o diyorlar peki madem önemli olan oysa saglıgıysa neden saglıgını sormuyorsunda cinsiyetini soruyorsunnnnnn sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sinirrr

ayy o olsun lafına gıcık oluyorum yaaa dur i olay anlatayım traji komik :)) ahmet beyin bi oğlu var 2. yi kız istiyorlar onunda kız olduğunu öğreniyorlar tabi biraz üzülüyorlar moral bulmak için ahmet halasını arıyo belli oldu oğlan geliyo hala diyo hala daki tepki; O NE ÖYLE OLDU BEE AMETT :)) gerçek bi olay bu ya ne kadar şaka gibi görünse de :)

Kızlar ben hep ilk cocugumun kız olmasını istedimm rabbım gonlume gore verdı kısmet o yuzden takmıyorum da kızıyorum yınede öyle bir tepki alınca ne yapayım

Ediyorum canım etmez miyim ama her ay bu hüsran zor oluyor ilk günü atlattım mı sıkıntı yok ama ne yapalım oluyor :50:

olmaz demiyorum hayatım bunu dersem çok bencillik etmiş olurum her ay umut her ay sonuç aynı mutlaka oluyordur. ama asla umut keme olurmu. bende dua ediyorum sizin için. en azından sonucunuz biraz ümit verici çıkar inş..gereken yapılır.

Mrb canım herşey yolunda bu hafta cumartesi günü gittim kontrole. 2 hafta sonra ikili taramaya çağırdı. sıpamın kafası kocaman:))
doktorumuz ultrasonda bak koca kafalıya dedi:))

:))sevindim canım allah hep güzel haberler almayı nasip etsin :)

regl mi oldun hayatım. canım sağolsun. üzülme. demekki zamanı var .

hadi yaaa benimkilerde yolda canım bende girdim stresine:14::14:

Ediyorum canım etmez miyim ama her ay bu hüsran zor oluyor ilk günü atlattım mı sıkıntı yok ama ne yapalım oluyor :50:

malesef ne yapalım hayırlısı olsun ne diyelim başka bahara kaldı sevincimiz :(

Amin hayatım çok tşk ederim inan bende çok endişeli gidiyorum her seferinde doktorum çok alıştı artık. bu haftanın en güzel haberi bebeğim pıhtı atma riskinden kurtuldu.ben ilk bebeğimi öyle kaybetmiştim.

hiiç umut kesmek yok çok iyi gidiyosunuz... kontrolleri aksatmayın lütfen. bakın gülümsün ne mücadeleler verdi. ha gayret rabbim gönülden dileyene verecektir. sizler öyle diliyosunuz .

inşallah canım ya bizde tez vakitte mutlu sona ulaşırız

bak mesela benim içim asbelove. sen. sunbal, simaybade konusunda çok rahat. niye bilmiyorum. bu endişeler çok manasız geliyor konuşurken. acayip bir ferahlık var nedendir bilmem. ben pek böyle olmam ama var işte ne bileyim. çok sürmeyecek gibi.

olmaz demiyorum hayatım bunu dersem çok bencillik etmiş olurum her ay umut her ay sonuç aynı mutlaka oluyordur. ama asla umut keme olurmu. bende dua ediyorum sizin için. en azından sonucunuz biraz ümit verici çıkar inş..gereken yapılır.

Amin canım aminnnn zaten sonuçlar iyi çıkmazsa direk tüp bebek olacak o da farklı bir uygulamayla yapılıyormuş ama inşallah iyi çıkar da bir umut olur bana bugün yine kötüyüm sizide bu sıkıntılarımla geriyorum kusuruma bakmayın nolurrr ama kimseyle paylaşamıyorum dün akşam kuzenimin çocuğunu sevmeye gittik kv.'si ordan hemen sende yap sende yap demeye başladı zor kapattık konuyu yoksa başlayacaktım ağlamaya asla isyan etmiyorum Allahım herşeyin en doğrusunu en iyisini bilir verir bizlere ama bu bat dönemlerinde böyle oluyorum napıyımmmmm:14::14::14::14:

İnşallah canım inşallah bulur bebişlerimiz bizleriiiiii hayırlısıyla sağlıklaaa:14::14:

bak mesela benim içim asbelove. sen. sunbal, simaybade konusunda çok rahat. niye bilmiyorum. bu endişeler çok manasız geliyor konuşurken. acayip bir ferahlık var nedendir bilmem. ben pek böyle olmam ama var işte ne bileyim. çok sürmeyecek gibi.

ağzın bal yesin emi inşallah canımmm aminnnnnnn:)

Amin canım aminnnn zaten sonuçlar iyi çıkmazsa direk tüp bebek olacak o da farklı bir uygulamayla yapılıyormuş ama inşallah iyi çıkar da bir umut olur bana bugün yine kötüyüm sizide bu sıkıntılarımla geriyorum kusuruma bakmayın nolurrr ama kimseyle paylaşamıyorum dün akşam kuzenimin çocuğunu sevmeye gittik kv.'si ordan hemen sende yap sende yap demeye başladı zor kapattık konuyu yoksa başlayacaktım ağlamaya asla isyan etmiyorum Allahım herşeyin en doğrusunu en iyisini bilir verir bizlere ama bu bat dönemlerinde böyle oluyorum napıyımmmmm:14::14::14::14:

İnşallah canım inşallah bulur bebişlerimiz bizleriiiiii hayırlısıyla sağlıklaaa:14::14:

canımmm yaaa. bende yaşadım onları. tüp bebek merkezlerinin numarasını verdiler .. ben kanser tedavisi görüyorum dememe rağmen. canımın derdine düşmüşüm. ha bire çocuk derdindelerdi. ama napıcan işte anlamasını bekleme kimsenin seni. boşver ve Rabbim sana neler nasip edecek bekle. hayırlısını iste.

İnşallah canım inşallahhhhhhhh
Allahım nasip eder inşallah bizlere de o cennet kokulu melekleri kucaklarımıza almayııııı:16:

Günaydın kızlar

Ben yine hafif soğuk almışım.Ne olack bu halim ya çok fazla hasta olmaya başladım.
Onların tahtaları eksik canım. Ben de çok kızarım bu tepkiyi verenlere. Hele bayanlar yapmıyor mu uyuz oluyorum. "annen seni doğuracağı zaman da böyle dediler heralde" diyesim geliyor. Ben kız isterim, istiyorum da. İlk bebeğin kız olması anne için büyük avantajmış. Allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin gerisi boş

Back
X