- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.501
günaydın şekercim
noldu yine? ama böyle pes etmek olmaz kiiiiii
cnm cumartesi o kadar çok kustum ki en son boğazımın tahrişinden kan geldi
hemen hocayı aradım anlattım böle böle die
ilaç söledi içiyorum bulantılarıma iyi geldi yoksa nasıl ev taşıyıp yerleşttirecektim
bide vitamın söledi ikisini içiyorum şimdi
yine var ama en azından yiyorum ve yediğim çıkmıyo
günaydınlar şekerler
Çok şükür canım o işi de hallettin sağsalimmmm
Nasılsın dinlenebildin mi bakem
Günaydın tatlımmm
kocişim dün testini verdiiii
korkmuş olsa gerek ki kilo vermeye karar verdi beslenme şeklini değiştirdi dün bizim için milattır kızlarrrrrr:119::119::119::119::119::119:
servis devreye girdi canım. ama telefonlar aynı... bilen bizi biliyor. sabırr sabır diyorum şu en azıdan ocak geçse biraz rayına oturur
servisin katkısı var tabi. eve 1 saat daha erken gidiyoruz :))
özledim seniiiii....:)))
korkmuş olsa gerek ki kilo vermeye karar verdi beslenme şeklini değiştirdi dün bizim için milattır kızlarrrrrr:119::119::119::119::119::119:
aaa canımm yaaa... geçmiş olsun..bende cumartesi günü bulantılar için ilaç verdi dr dicektim sana. bende rahatladım ama sadece çorba içebiliyorum..
gülümsün hayırlısı olsun. huzurla oturun inşallah canım.
cnm cumartesi o kadar çok kustum ki en son boğazımın tahrişinden kan geldi
hemen hocayı aradım anlattım böle böle die
ilaç söledi içiyorum bulantılarıma iyi geldi yoksa nasıl ev taşıyıp yerleşttirecektim
bide vitamın söledi ikisini içiyorum şimdi
yine var ama en azından yiyorum ve yediğim çıkmıyo
sayılır cnm ama yatsam yatarım yani
hadi hayırlısı inş. bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir
tabi hayatım daha çok yeni. zamanla oturacaktır düzene. daha da rahatlatır inş. seni.
sen nasılsın bakalım. keyfin nasıl.
geçmiş olsun canım. inşallah ilaç rahatlatır seni.
yok şuan sabır çekiyorum :)))
cnm ne verdi bana bi şurup verdi adını hatırlayamıyorum bide nexium die bi hap verdi bide benexol mudur nedir ole bi vitamin verdi
saol cnm valla yeni evimi çok sefiyom freah ayrdınlık ve bol güneşli
az kaldı bebişimmm sabırrrr biracccııcccık daha
evet canım yaa gerekirse ankaraya kaan hocaya gideceğiz valla
bir kere gittikten sonra mail yoluyla gönderebiliyormuşsun testleri kocişte artık hazmetti galiba tamam dio herşeye
anlatsam gülersin evde küçük bir aktar kurduk
şükür canım. yoğunuz herzamanki gibi. ay sonu evrak işleri birikti nasıl hangi ara yapacam şaşırdım bende.
öyle şaşkın şaşkın geçiniyorum :))) siz ne alemdesiniz bakim bebeişleee??
kızlar akşam çok güldüm..
sevgili anacığım wc de sigara içmeyi pek sever. yakmış sigarasını girmiş wc ye tam sigarası bitecekken kapı çalmış sevgili annemde sigarayı klozete atıyorum diye iç çamaşırına atıp çekmiş yukarı tabi cooossss diye bir ses....
neyse ben akşam anneme uğradım annem yan oturuyo.. nooldu diyorum yok bişey diyo. soruyorum geçiştiriyo.. en son anlattı ama gülmemem şartıyla. tabi ben dururmuyum. yakmış tüm varlığı anacıımm.. babama dedim anneme geçmiş olsun dedinmi diye...:)) kıyamam doktorada gidememiş utancından.. nasıl yaptın buraya sigarayı nasıl bastın diyecek diye.
kızlar akşam çok güldüm..
sevgili anacığım wc de sigara içmeyi pek sever. yakmış sigarasını girmiş wc ye tam sigarası bitecekken kapı çalmış sevgili annemde sigarayı klozete atıyorum diye iç çamaşırına atıp çekmiş yukarı tabi cooossss diye bir ses....
neyse ben akşam anneme uğradım annem yan oturuyo.. nooldu diyorum yok bişey diyo. soruyorum geçiştiriyo.. en son anlattı ama gülmemem şartıyla. tabi ben dururmuyum. yakmış tüm varlığı anacıımm.. babama dedim anneme geçmiş olsun dedinmi diye...:)) kıyamam doktorada gidememiş utancından.. nasıl yaptın buraya sigarayı nasıl bastın diyecek diye.
şükür canım. yoğunuz herzamanki gibi. ay sonu evrak işleri birikti nasıl hangi ara yapacam şaşırdım bende.
öyle şaşkın şaşkın geçiniyorum :))) siz ne alemdesiniz bakim bebeişleee??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?