Ilk çocuğunu düşünenler...

aaa canımm yaaa... geçmiş olsun..bende cumartesi günü bulantılar için ilaç verdi dr dicektim sana. bende rahatladım ama sadece çorba içebiliyorum..

Çok şükür canım o işi de hallettin sağsalimmmm
Nasılsın dinlenebildin mi bakem

Günaydın tatlımmm

sayılır cnm ama yatsam yatarım yani

kocişim dün testini verdiiii
korkmuş olsa gerek ki kilo vermeye karar verdi beslenme şeklini değiştirdi dün bizim için milattır kızlarrrrrr:119::119::119::119::119::119:

hadi hayırlısı inş. bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir

korkmuş olsa gerek ki kilo vermeye karar verdi beslenme şeklini değiştirdi dün bizim için milattır kızlarrrrrr:119::119::119::119::119::119:

vooooovvvvvwwwww süpeeerrrr......sonuç ne zaman çıkıcak peki.
eee yaniii haklısın mutlu olmakta. benim kocişte tam 15 kg verdi hayatım şimdi vücut geliştirme ye ugraşıyo. sağlıklı beslenmeye karar vermesi 2,5 yılımızı kg vermeye karar vermesi 3 yılımızı aldı ama başardı.

aaa canımm yaaa... geçmiş olsun..bende cumartesi günü bulantılar için ilaç verdi dr dicektim sana. bende rahatladım ama sadece çorba içebiliyorum..

cnm ne verdi bana bi şurup verdi adını hatırlayamıyorum bide nexium die bi hap verdi bide benexol mudur nedir ole bi vitamin verdi

gülümsün hayırlısı olsun. huzurla oturun inşallah canım.

saol cnm valla yeni evimi çok sefiyom freah ayrdınlık ve bol güneşli

geçmiş olsun canım. inşallah ilaç rahatlatır seni.

sayılır cnm ama yatsam yatarım yani

hadi hayırlısı inş. bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir

az kaldı bebişimmm sabırrrr biracccııcccık daha
evet canım yaa gerekirse ankaraya kaan hocaya gideceğiz valla
bir kere gittikten sonra mail yoluyla gönderebiliyormuşsun testleri kocişte artık hazmetti galiba tamam dio herşeye
anlatsam gülersin evde küçük bir aktar kurduk

tabi hayatım daha çok yeni. zamanla oturacaktır düzene. daha da rahatlatır inş. seni.
sen nasılsın bakalım. keyfin nasıl.

şükür canım. yoğunuz herzamanki gibi. ay sonu evrak işleri birikti nasıl hangi ara yapacam şaşırdım bende.

öyle şaşkın şaşkın geçiniyorum :))) siz ne alemdesiniz bakim bebeişleee??

kızlar akşam çok güldüm..
sevgili anacığım wc de sigara içmeyi pek sever. yakmış sigarasını girmiş wc ye tam sigarası bitecekken kapı çalmış sevgili annemde sigarayı klozete atıyorum diye iç çamaşırına atıp çekmiş yukarı tabi cooossss diye bir ses....
neyse ben akşam anneme uğradım annem yan oturuyo.. nooldu diyorum yok bişey diyo. soruyorum geçiştiriyo.. en son anlattı ama gülmemem şartıyla. tabi ben dururmuyum. yakmış tüm varlığı anacıımm.. babama dedim anneme geçmiş olsun dedinmi diye...:)) kıyamam doktorada gidememiş utancından.. nasıl yaptın buraya sigarayı nasıl bastın diyecek diye.

bizde karı koca azmedip kilo versek süper olucak yaaa inş sonuçlar güzel çıkar canım

hakkınızda hayırlısı olsun cnm gel tabi şifa nerden gelecekse sen oraya gideceksin
gel hem iyi olur

şükür canım. yoğunuz herzamanki gibi. ay sonu evrak işleri birikti nasıl hangi ara yapacam şaşırdım bende.

kuzum ya çok buanltmışlar ama yine seni

öldüm gülmekten

:)

Sigaranın zararlarından birini daha öğrendik :)

iyiyiz hayatım. susamımı babası sevip duruyo. pek hoşuma gidiyo. çocuk doğsun şöyle yaparız böyle yaparız hayal kurup duruyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…