Ilk çocuğunu düşünenler...

vooooovvvvvwwwww süpeeerrrr......sonuç ne zaman çıkıcak peki.
eee yaniii haklısın mutlu olmakta. benim kocişte tam 15 kg verdi hayatım şimdi vücut geliştirme ye ugraşıyo. sağlıklı beslenmeye karar vermesi 2,5 yılımızı kg vermeye karar vermesi 3 yılımızı aldı ama başardı.

1ay sonra canım yaaaa
keşke bizde verebilsek çok iyi olacakkkk 15 kilo verse muhteşem ötesi olur body ye gidiodu bıraktı sonra kilo aldı tabi inşallah tekrar başlayacak karar verdi yaaa şu anda çok iyi benim içinnnnn bu karar bileee harikaaaaaaaa:64::64::64::64::64::64::64::82::82::82::82::82::82:

hakkınızda hayırlısı olsun cnm gel tabi şifa nerden gelecekse sen oraya gideceksin
gel hem iyi olur :1::1::1::1:

kuzum ya çok buanltmışlar ama yine seni

öldüm gülmekten :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ve ben tanıdığım anneminde tanıdığı arkadaşlarımı aradım bugün. annemi arayın geçmiş olsun deyin diye.
arıyolarmış annemde eşek sıpaları deyip tel suratlarına kapatıyomuş. akşama anneme geçmiş olsuna geleekler:)))
tabi neden geldiklerini onlarda bilmiyo:)))çok fenayım yavvv.

kızlar akşam çok güldüm..
sevgili anacığım wc de sigara içmeyi pek sever. yakmış sigarasını girmiş wc ye tam sigarası bitecekken kapı çalmış sevgili annemde sigarayı klozete atıyorum diye iç çamaşırına atıp çekmiş yukarı tabi cooossss diye bir ses....
neyse ben akşam anneme uğradım annem yan oturuyo.. nooldu diyorum yok bişey diyo. soruyorum geçiştiriyo.. en son anlattı ama gülmemem şartıyla. tabi ben dururmuyum. yakmış tüm varlığı anacıımm.. babama dedim anneme geçmiş olsun dedinmi diye...:)) kıyamam doktorada gidememiş utancından.. nasıl yaptın buraya sigarayı nasıl bastın diyecek diye.

Allahım kız ne güldümmmmmm burdaaaaaa:1::1::1::1::1::1::1:

bizde karı koca azmedip kilo versek süper olucak yaaa inş sonuçlar güzel çıkar canım

evet yaaa harika olacak verirse akşamları abur cuburu kestik sağlıklı besleniyoruz artıkkkk:34:

hakkınızda hayırlısı olsun cnm gel tabi şifa nerden gelecekse sen oraya gideceksin
gel hem iyi olur :1::1::1::1:

kuzum ya çok buanltmışlar ama yine seni

öldüm gülmekten :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

evet evet bi bakalım şu karyotip bi çıksın da hayırlısıyla sonra görüşüp gelmeyi planlıyoruz:1::1::1:

evet yaaa harika olacak verirse akşamları abur cuburu kestik sağlıklı besleniyoruz artıkkkk:34:

evet evet bi bakalım şu karyotip bi çıksın da hayırlısıyla sonra görüşüp gelmeyi planlıyoruz:1::1::1:

hayırlısı cnm sen yiede doktorlar sitesinden sor hoca eşinin sonuçlarını

ben nasıl sıktım akşam kendimi. ama tutamadım. bide gülmüycem söz dedim anneme. gülünce çekti terliği ama atamadı hamileyim diye. biriktiriyo şu anda.

Back
X