Ilk çocuğunu düşünenler...

Merhaba daisyb ovulasyon seti ve gebelik setini netten almışsın ben de almak istiyorum acaba hangi siteden almıştın?

cnm morfololoji bilgisi yok ama değerlerin normalın ötesinde hız falan süper yani
eşin maşşallah taş gibi taş

günaydın kızlar nasılsınız?
kızlar pazar evimi taşısdım çok şükür
pazar nerdeyse yerleştirdik ama ben hiç bişey yapmadığım halde yoruldum
ne çok sevenimiz varmış çok mutlu oldum
büyük kaynım eltim ünv. arkadaşlarımız eşleriyle birlikte
büyük eltimin abisi annem kardeşim kp hepsi el birliğyle evimi düzdüler
evi taşıyan firmanın elemanları bile
buncayıldır bole kalabalık taşınma görmedim ne çok sevniniz varmış dedi :))))))))))))))
gebe olduğum için elimi hiç bi şeye sürdürmediler
diyeceksinizki nasıl yoruldun herkez iş yapraken beni çağırıyo nasıl koyalım bunu nereye falan die arada mekik dökümaktan yorulduumn
dünde cnm anneciğim geldi evimi sildi süpürdü ütümü yaptı yemeğimi yaptı
oh mis bende yattım dinlendim bugün iyi gibiyim bakalım
ama özeldim sizi

günaydın bebeğim:))) bende seni özledim. ohh güle güle otur gülüm. bulantıların nasıl.

idare eder diyim gamzecim ya bi kasık agrım var bilmiyorum üşütmüşte olabilirim gece baya soguk oluyo ama takılmadan edemiyo insan..

sen nasılsın

iyiyim hayatım. çok şükür. kasık ağrısı sönem dönem oluyo özellikle regl dönemlerinde daha hissedilir oluyo . dikkat et sakın üşütme.
benimde batmalar var şu ara..burasıda sabah bütün camlar donmuştu. kış çok fena geldi

Günaydın kızlar

Güle güle otur yeni evinde canım.

evim hiç güneş almıyo malesefkaloriferde merkezi onlar ne zaman yakarsa o zaman ısınıyoruz..giyindim kalın kalın battanenin altında oturuyorum

ayyy şu 1 ayıda bi atlatsaydım daha rahatlicam sanki vakit dahada yavaş geçmeye başladı

aaa o çok kötüymüş işte. hasta olursun ahyatım öyle. çok dikkat et. zaman yavaşlıyo evet:) ama geçecek işte bir şekilde. hepsi geçip gidecek hayırlısıyla.

bir kaç gündür daha iyi gibi canım. işte sadece çorba yiyebiliyorum salatayla. çok acıkıyorum sofraya oturunca miğdem bulanmaya başlıyor. sen nasılsın. yok dimi bulantı

benim bulantım ara ara oluyo canım..ama hep gece yatarken..herkesin sabah falan bulanır ben biraz tersim galiba

benim bulantım ara ara oluyo canım..ama hep gece yatarken..herkesin sabah falan bulanır ben biraz tersim galiba

progestan yapıyor bulantı hayatım. sen bırakmıştın dimi kullanmıyorsun artık.
geceleri benimde oluyor ama uyku ağır basıyor. bende sabahları çok olmuyor. kahvaltı yapabiliyorum.

progestan yapıyor bulantı hayatım. sen bırakmıştın dimi kullanmıyorsun artık.
geceleri benimde oluyor ama uyku ağır basıyor. bende sabahları çok olmuyor. kahvaltı yapabiliyorum.

evet cnm dr bıraktırdı bi de ben alttan kullanıyodum o zaman yan etkileri daha az oluyomuş diye..benimde akşam 9 da uykum geliyo erkenden yatıyorum

evet cnm dr bıraktırdı bi de ben alttan kullanıyodum o zaman yan etkileri daha az oluyomuş diye..benimde akşam 9 da uykum geliyo erkenden yatıyorum

ben hala kullanıyorum doktorum devam dedi. ben alttan değil yalnız ağızdan alıyorum. ve bulantıya en büyük etkiyi o yapıyor zaten. hiç sorma y şu uyku işini ne hallere düşüyorum. çalışıyorum ya birde.çok zor oluyor.

evet ya çalışanlar için hamilelik çok yorucu ben gene evdeyimde yorulunca bi uzanıorum falan..herkeste farklı zamanda başliyabiliyomuş bulantı benimde artarmı daha bilmiyorum..bulantı çok zor ya insanı acayip halsiz bırakıyo

evet canım. şanslısın evdesin. toplantının ortasında kasık ağrısı oluyo bazen gık çıkartamıyorum. müşteri geliyo. uyudum uyuycam nasıl direniyorum anlatamam. çok zor yani. bulantıyı artık geçiyorum elimde galeta yada krakerle dolaşıyorum. 5 dk uzanabilmek için neler verirdim.

bende evde sıkılıyorum diye söyleniyodum seni duyunca bi an şükredesim geldi..valla allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…