- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.461
canım bence kendini filan hiç dinleme.o olaylar acayip psikolojik baskıyla gercekleşebiliyor çünkü.burda söylemişmiydim bilmiyorum ama ben ilk denememde hemen olur zannetim ilk yaptıgımız ay çalışmıyordum birde tüm gün kendimi dinliyordm.ama nasıl bir görsen bende tüm hamilelik belirtileri oluşuyor.kasıklarda ağrı,fazlasıyla gaz,hafif mide bulantıları,hatta aşermeye filan da başlamıstım durduk yere canım bişey istiyor,ve tam 9 gün adetim gecikti.dedim ben kesin hamileyim biliyordum zaten ilk denememde hamile kalacagımı filan diyorum kendi kendime de.sonra o gece saat 12 filan tutturdum test alalım yapalım diye eşime,çok umutluydum.neyse 1 saat filan aradık nöbetci eczane bulduk sonra geldim eve bir hız yaptım testi.ben hüsrana ugradım.şok oldum test negatif.diyorum nasıl olur bütün belirtiler var.kesin test bozuk.neyse bi de sabah yaparım dedim.ama gece hasta olmusum sabah bi kalktım :2: yani öyle işte.insan beyni cok acayip bişey.
ay anlattıgına da cok duygulandım maşallah o kadına da.inş. sağlıkla kucagına alır yawrusunu.Rabbim kimseye aratmasın.inş. gebelik testini yapmak nasip olur canım.inş. bir an önce hepimiz hamiş oluruz.hayat o kadar kısa ki.annelik gibi bir duyguyu yaşamadan ölüp gitmekten korkuyorum ben galiba.
bence en iyisini yaparsın bende bu ay öyle yapıcam inş. çünkü gercekten sorf bebek için yapmak hem bende hem eşimde bi baskı yaratıyor.hiç zevkli olmuyor eşimde sanki robotmuş gibi oluyor.rahat davranmak en güzeli olacak sanırım
günaydın hanımlarrrr
cuma günü sperm sonucumuzu aldık
haftasonuda öğretmenler günü yemeğine gittik misafir geldi hiç fırsat olmadı
değerlerimi yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim
test edilen sperm 82.600.000 ml deki sper sayısı 82.600.000 totel sperm sayısı 330.400.000
klas a (hızlı düz hatta hareket) 58
klas b(yavaş düz hatta hareket) 28
kklas c (hareket var ama düz hatta değil ) 4
klas d (hareketsiz) 10
ph:7.6
likefikasyon durumu:normal
karsılarında olması gereken değerleri de yazmışlar onlara göre normal görünüyo ama bide sizlere sormak istedim
günaydın kızlar nasılsınız?
kızlar pazar evimi taşısdım çok şükür
pazar nerdeyse yerleştirdik ama ben hiç bişey yapmadığım halde yoruldum
ne çok sevenimiz varmış çok mutlu oldum
büyük kaynım eltim ünv. arkadaşlarımız eşleriyle birlikte
büyük eltimin abisi annem kardeşim kp hepsi el birliğyle evimi düzdüler
evi taşıyan firmanın elemanları bile
buncayıldır bole kalabalık taşınma görmedim ne çok sevniniz varmış dedi :))))))))))))))
gebe olduğum için elimi hiç bi şeye sürdürmediler
diyeceksinizki nasıl yoruldun herkez iş yapraken beni çağırıyo nasıl koyalım bunu nereye falan die arada mekik dökümaktan yorulduumn
dünde cnm anneciğim geldi evimi sildi süpürdü ütümü yaptı yemeğimi yaptı
oh mis bende yattım dinlendim bugün iyi gibiyim bakalım
ama özeldim sizi
günaydınnnn kızlar
günaydın canım.. nasılsın.
idare eder diyim gamzecim ya bi kasık agrım var bilmiyorum üşütmüşte olabilirim gece baya soguk oluyo ama takılmadan edemiyo insan..
sen nasılsın
Güle güle otur yeni evinde canım.günaydın kızlar nasılsınız?
kızlar pazar evimi taşısdım çok şükür
pazar nerdeyse yerleştirdik ama ben hiç bişey yapmadığım halde yoruldum
ne çok sevenimiz varmış çok mutlu oldum
büyük kaynım eltim ünv. arkadaşlarımız eşleriyle birlikte
büyük eltimin abisi annem kardeşim kp hepsi el birliğyle evimi düzdüler
evi taşıyan firmanın elemanları bile
buncayıldır bole kalabalık taşınma görmedim ne çok sevniniz varmış dedi :))))))))))))))
gebe olduğum için elimi hiç bi şeye sürdürmediler
diyeceksinizki nasıl yoruldun herkez iş yapraken beni çağırıyo nasıl koyalım bunu nereye falan die arada mekik dökümaktan yorulduumn
dünde cnm anneciğim geldi evimi sildi süpürdü ütümü yaptı yemeğimi yaptı
oh mis bende yattım dinlendim bugün iyi gibiyim bakalım
ama özeldim sizi
iyiyim hayatım. çok şükür. kasık ağrısı sönem dönem oluyo özellikle regl dönemlerinde daha hissedilir oluyo . dikkat et sakın üşütme.
benimde batmalar var şu ara..burasıda sabah bütün camlar donmuştu. kış çok fena geldi
evim hiç güneş almıyo malesefkaloriferde merkezi onlar ne zaman yakarsa o zaman ısınıyoruz..giyindim kalın kalın battanenin altında oturuyorum
ayyy şu 1 ayıda bi atlatsaydım daha rahatlicam sanki vakit dahada yavaş geçmeye başladı
aaa o çok kötüymüş işte. hasta olursun ahyatım öyle. çok dikkat et. zaman yavaşlıyo evet:) ama geçecek işte bir şekilde. hepsi geçip gidecek hayırlısıyla.
senin bulantıyla aran nasıl daha iyisindir inşllh
bir kaç gündür daha iyi gibi canım. işte sadece çorba yiyebiliyorum salatayla. çok acıkıyorum sofraya oturunca miğdem bulanmaya başlıyor. sen nasılsın. yok dimi bulantı
benim bulantım ara ara oluyo canım..ama hep gece yatarken..herkesin sabah falan bulanır ben biraz tersim galiba
progestan yapıyor bulantı hayatım. sen bırakmıştın dimi kullanmıyorsun artık.
geceleri benimde oluyor ama uyku ağır basıyor. bende sabahları çok olmuyor. kahvaltı yapabiliyorum.
evet cnm dr bıraktırdı bi de ben alttan kullanıyodum o zaman yan etkileri daha az oluyomuş diye..benimde akşam 9 da uykum geliyo erkenden yatıyorum
ben hala kullanıyorumdoktorum devam dedi. ben alttan değil yalnız ağızdan alıyorum. ve bulantıya en büyük etkiyi o yapıyor zaten. hiç sorma y şu uyku işini ne hallere düşüyorum. çalışıyorum ya birde.çok zor oluyor.
evet ya çalışanlar için hamilelik çok yorucu ben gene evdeyimde yorulunca bi uzanıorum falan..herkeste farklı zamanda başliyabiliyomuş bulantı benimde artarmı daha bilmiyorum..bulantı çok zor ya insanı acayip halsiz bırakıyo
evet canım. şanslısın evdesin. toplantının ortasında kasık ağrısı oluyo bazen gık çıkartamıyorum. müşteri geliyo. uyudum uyuycam nasıl direniyorum anlatamam. çok zor yani. bulantıyı artık geçiyorum elimde galeta yada krakerle dolaşıyorum. 5 dk uzanabilmek için neler verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?