- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.521
vooooovvvvvwwwww süpeeerrrr......sonuç ne zaman çıkıcak peki.
eee yaniii haklısın mutlu olmakta. benim kocişte tam 15 kg verdi hayatım şimdi vücut geliştirme ye ugraşıyo. sağlıklı beslenmeye karar vermesi 2,5 yılımızı kg vermeye karar vermesi 3 yılımızı aldı ama başardı.
hakkınızda hayırlısı olsun cnm gel tabi şifa nerden gelecekse sen oraya gideceksin
gel hem iyi olur
kuzum ya çok buanltmışlar ama yine seni
öldüm gülmekten
nexium verdi hayatım sadece. azda olsa rahatlattı beni.
:)
Sigaranın zararlarından birini daha öğrendik :)
biraz daha sabır bebişimmmmm az kaldıııı canım benimmm
cnm banada nexium verdi 20 mg
vitamınıda çok kusuyorum vucudum viatmınsiz kaldı die verdi
sana nexium için günde kaç tane iç dedi
sabah ve akşam iç dedi hayatım. vitamin zaten kullanıyordum ben. ama çok tiksindim ölüm gibi geliyo. nasıl kokuyo içerken.
kızlar akşam çok güldüm..
sevgili anacığım wc de sigara içmeyi pek sever. yakmış sigarasını girmiş wc ye tam sigarası bitecekken kapı çalmış sevgili annemde sigarayı klozete atıyorum diye iç çamaşırına atıp çekmiş yukarı tabi cooossss diye bir ses....
neyse ben akşam anneme uğradım annem yan oturuyo.. nooldu diyorum yok bişey diyo. soruyorum geçiştiriyo.. en son anlattı ama gülmemem şartıyla. tabi ben dururmuyum. yakmış tüm varlığı anacıımm.. babama dedim anneme geçmiş olsun dedinmi diye...:)) kıyamam doktorada gidememiş utancından.. nasıl yaptın buraya sigarayı nasıl bastın diyecek diye.
bizde karı koca azmedip kilo versek süper olucak yaaa inş sonuçlar güzel çıkar canım
hakkınızda hayırlısı olsun cnm gel tabi şifa nerden gelecekse sen oraya gideceksin
gel hem iyi olur
kuzum ya çok buanltmışlar ama yine seni
öldüm gülmekten
yaa sorma çocuk kandır gibi kendim, kandırıyorum :) yatcaz kalkcaz.. diye
Allahım kız ne güldümmmmmm burdaaaaaa
evet yaaa harika olacak verirse akşamları abur cuburu kestik sağlıklı besleniyoruz artıkkkk
evet evet bi bakalım şu karyotip bi çıksın da hayırlısıyla sonra görüşüp gelmeyi planlıyoruz
anladım cnm banada çok bulantın olursa ole iç dedi
bende ole yapıyorum
valla inanılmaz fark etti ama
ama vitmin her gün bi tane
Allahım kız ne güldümmmmmm burdaaaaaa
evet yaaa harika olacak verirse akşamları abur cuburu kestik sağlıklı besleniyoruz artıkkkk
evet evet bi bakalım şu karyotip bi çıksın da hayırlısıyla sonra görüşüp gelmeyi planlıyoruz
hayırlısı cnm sen yiede doktorlar sitesinden sor hoca eşinin sonuçlarını
Günaydın kızlar nasılsInız?
güllümsün yeni evin hayırlı olsun iyi günlerde otur.
işler nasıl gidiyor?
ben nasıl sıktım akşam kendimi. ama tutamadım. bide gülmüycem söz dedim anneme. gülünce çekti terliği ama atamadı hamileyim diye. biriktiriyo şu anda.
vitamin hergün sabah akşam. progestan sabah öğle akşam. kan sulandırıcı öğlen.
calsıum sabah. magnezyum sabah akşam. içim döndü((
Günaydın kızlar nasılsInız?
güllümsün yeni evin hayırlı olsun iyi günlerde otur.
işler nasıl gidiyor?
sordum tatlım karyotip çıkmasını bekliyoruz dna hasar testi önerdi
of ne çok içiriyolar sana cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?