- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi meleksimam
- #23.381
yaşadıklarıma tercüman olmuşsun canm öyle zor günler atlattım ki..aşılamadan sonra ohss oldum haftalarca hastanede yattım ciğerlerime kadar su topladı habire karnımı delip sıvı boşalttılar yaşadıklarımı hatırlamak bile istemiyorum ama şimdi düşünüyorumda hiçbiri bebeklerimin içimde açtığı yaranın yanından bile geçemez...bebeğimn kalbi sondefa elimde attı ve diğer ikisini görmedim bile...çok şükür rabbime...bebğim ellerimde can verdi minnacıktı tüysüz parmak bebeğim yine şükrettim çünkü biliyorum bebeklerim şuan cennette bizi bekliyolar eşim de ben de bian bile neden biz demedik yüreğim parçalanırcasına acıyo gözümdeki yaş hiç dinmedi yinede biliyorum Rabbim bizi çok sevdi ve cennet kapısında üç meleğimizi bizi almaları için bekletti...Allah sana da bana da isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...
evet doğru cennette bekleyen meleklerimiz var ve bigün onlara kavuşucaz.ben senle burdan görüşmmek isterim canım.zor günleri birlikte atlarız.konuşmak istersen hep burdayım ben.hayat o kadar garip ki bebeğimi almak için suni sancı verdıler bana .sancılar artınca asansörle aşağı doğumhane katına indirirlerken (benden başka bir anne daha vardı benle aynı durumda olan)sabaha karşı yeni doğmuş iki tane bebekte vardı o asansörün içinde.o an ne hissettiğimi ben anlatacak kelime bulamıyorum.sadece bebeklere baktım birde diğer anneyle kendime ve sadece razı oldum.rabbim biliyo içimden geçeni.zordu ama rabbme olan inancım yetti bana.sadece diledim bigün allahım bigünde bize gelicek bebeğimiz dedim.sende hep inan olur mu.
Son düzenleme: