Ilk çocuğunu düşünenler...

evet bende günde iki tane içiyorum. benim normalde her ay bir yumurtam oluşuyor ve çatlıyor. ama bekle bekle olmadı iki kimyasal oldu. klomen in kist yaptığını duymuştum. artık hayırlısı inşallah.
sende durum ne ? varmı bir belirti?

Sonunda ben de takvimimi yaptım şükürler olsun
Evet haftaya gideceğiz bakalım bizim fasülye ne alemde göreceğiz canım ama ne tuhaftır ki hep tedirginim,içimde bir ürperti oluyor ve daha göbüşte çıkmadı.senin ne zaman göbüş belirginleşti?
İnş oğluşunda iyileşecek ve iki yavruşunu da eve alıp geleceksin

Son düzenleme:

Canim ne kadarlik hamilesin hayirli olsun bende hamileyim cok sukur

bilmiyorumki belirti ne olması gerekiyor, zaman zaman karnım ağrıyor adet olcam sanıyorum ama olmuyor. haftaya cuma kan tahlili verecem. bakalım artık serin kalmaya çalışıyorum. sen soğan kürü uyguladınmı?

bundan iki ay önce 7 gün falan içtim sonra bıraktım.. benim bildiğim gebelik belirtisinde de adet olacak gibi oluyorsun ama olmuyorsun..:) senin günün geçtimi ? inşallah olur. Allah gönlüne göre versin arkdaşım..

benim günüm geçeli 15 gün oluyor. dün pembemsi kahvemsi gibi bir akıntı geldi sonra karnım ağrıdı adet olcam sandım ama olmadım ne demek acaba. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
ha bu arada soğan kürünü şu sebeple sordum kist temizleme özelliği varmış ya hani içersen hem yumurtanın gelişmesine hemde klomen de kist oluşmamasına yardımcı olur. bence birde bu şekilde dene

Benimde bu ay hapım bitiyor, bakalım doktorumuz ne diyecek..
İnşallah önümüzdeki günlerde mutlu haberler alırız hep beraber :)

merhabalarr
Dogum kontrol hapımı bıtecek olan,bende kullandım d.k ve doktorum hapı bırakıp 3 ay sonra bebek ıcın harekete gecmemı soyledı daha saglıklı tutunabılmesı ve yumurtalıkların duzene gırmesı ıcın, bılgı vermek ıstedım.Rabbım ıstedıgın zamanda nasıp etsın ıns

evet çok mantıklı. sorun olmaz değil mi? o zaman ben yarın başlayayım. çok teşekkürler yeşilcan86

baya geçmiş yaa.. ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun.. kesin hamilesin o zaman :) hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum :)))

kızlar bi sorum olcak ben ptesi dr a gitcem dr biraz ilgisiz ama başka seçeneğimde yok şimdilik.hiç sormadı nekadardır deniyosunuz testlerin yapıldımı diye.hormonlara bakalım dedi ondada aletlerimi ne bozukmuş lh belli oldu sadece oda 6.ona normal dedi.ptesi gitcem yumurta büyümüşmü bi bakalım dedi herhalde çatlatma iğnesi yapcak.ama hiç takip yapmadı ya yumurtalarım kendikendine çatlıyosa böyle iğneyle çatlatmanın zararı olurmu lütfen yardım edin

baya geçmiş yaa.. ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun.. kesin hamilesin o zaman :) hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum :)))

çok moralim bozuldu yaa, dün adet oldum çok fenayım. acaba düşükmü yaptım bilmiyorumki ilk pıhtı düştü. düşük nasıl oluyor onuda bilmiyorum zaten. doktoru aradım pazartesi gel dedi. fenalardayım anlayacağın

canım üzülme imyasal gebelik. ben iki kez yaşadım bunu seni çok iyi anlıyorum.. ama umutsuzluğa kapılma ... sadece biraz beklemek zorundayız inanıyorum ki bir gün bizimde bebeklerimiz olacak. sadece kafanı dağıtmaya bak çık dolaş hava al.. senin ve eşinin bir rahatszılığı var mı? ben hasimatoyum yani troid sorunum var.

Sagol canim seninde 6+3 cok sukur carsamba kalp atislarini gordum erkenmi sence birde. Bulantin varmi benim yok erkenmi daha

Bilmem ki benim doktor 8 hafta dolunca bakıyor herhalde daha rahat duyulsun diyedir.56.ncı günüm yani 8 bitti.benim de bulantım yok sadece bazen ekşime oluyor,sende de oluyor mu

Son düzenleme:
Bilmem ki benim doktor 8 hafta dolunca bakıyor herhalde daha rahat duyulsun diyedir.56.ncı günüm yani 8 bitti.benim de bulantım yok sadece bazen ekşime oluyor,sende de oluyor mu

Vajinal ultrasonla bakti doktor acikcasi ben istedim birazda goreyim diye cnm bulanti hafif hafif basliyor ama cikarmiyorum cok sukur ama dedigin gibi o eksime bendede asiri var hemde birde surekli ac hissediyorum kendimi hemen midem kaziniyor ya

Merhaba kızlar araya giriyorum Ana hamile görünce sormadan duramıyorum affedin.. Adetin kaçıncı günü hamile kaldınız bnm ovulasyon geç oluyor bütün arkadaşlarımın 14. Gün çatlıyor yumurtası bnm adetimin 14. Günü ve yumurtam istenir büyüklükte değil doktorum bu her kadında değişir dior fsh lh e2 hepsi çok iyi diyor nıye hemen çatlamıyor bu yumurta kaçıncı gün hamile kaldığınızı yazarsanız çok sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…