- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.321
klomen bende hiç sonuç vermedi, günde 2 kullandım kist yaptı 1 kulandım geliştirmedi. sonunda iğneye başladım 17 tane iğnele gelişti ama tutmadı, bu ay boş bıraktı doktor, adetim gecikince heveslendik işte. inşallah sen sıkıntı yaşamadan hemen hamile kalırsın canım.
Canimm kusura bakma yeni gordum. Insallah bu ilk ve son sikintiniz olur bi daha öyle şeyler yasamazsin bebişin iyi olsun da varsın sınavlar kalsın boşver senden bebişin den kıymetli değil ya
Hamilelik takvimini yesinler seninn
Az kaldı duymaya desene
bebişler toparlamaya calisiyorlar canım kızım iyi de oğlum bağırsak problemi yasiyor inşallah onu da atlatıp evine gelecek yavrukuslarim
Olesyammm ben de yerim senin hamileliktakvimini
Sonunda ben de takvimimi yaptım şükürler olsun
Evet haftaya gideceğiz bakalım bizim fasülye ne alemde göreceğiz canım ama ne tuhaftır ki hep tedirginim,içimde bir ürperti oluyor ve daha göbüşte çıkmadı.senin ne zaman göbüş belirginleşti?
İnş oğluşunda iyileşecek ve iki yavruşunu da eve alıp geleceksin
evet bende günde iki tane içiyorum. benim normalde her ay bir yumurtam oluşuyor ve çatlıyor. ama bekle bekle olmadı iki kimyasal oldu. klomen in kist yaptığını duymuştum. artık hayırlısı inşallah.
sende durum ne ? varmı bir belirti?
bilmiyorumki belirti ne olması gerekiyor, zaman zaman karnım ağrıyor adet olcam sanıyorum ama olmuyor. haftaya cuma kan tahlili verecem. bakalım artık serin kalmaya çalışıyorum. sen soğan kürü uyguladınmı?
bundan iki ay önce 7 gün falan içtim sonra bıraktım.. benim bildiğim gebelik belirtisinde de adet olacak gibi oluyorsun ama olmuyorsun..:) senin günün geçtimi ? inşallah olur. Allah gönlüne göre versin arkdaşım..
Benimde bu ay hapım bitiyor, bakalım doktorumuz ne diyecek..
İnşallah önümüzdeki günlerde mutlu haberler alırız hep beraber :)
Canim ne kadarlik hamilesin hayirli olsun bende hamileyim cok sukur
benim günüm geçeli 15 gün oluyor. dün pembemsi kahvemsi gibi bir akıntı geldi sonra karnım ağrıdı adet olcam sandım ama olmadım ne demek acaba. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
ha bu arada soğan kürünü şu sebeple sordum kist temizleme özelliği varmış ya hani içersen hem yumurtanın gelişmesine hemde klomen de kist oluşmamasına yardımcı olur. bence birde bu şekilde dene
benim günüm geçeli 15 gün oluyor. dün pembemsi kahvemsi gibi bir akıntı geldi sonra karnım ağrıdı adet olcam sandım ama olmadım ne demek acaba. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
ha bu arada soğan kürünü şu sebeple sordum kist temizleme özelliği varmış ya hani içersen hem yumurtanın gelişmesine hemde klomen de kist oluşmamasına yardımcı olur. bence birde bu şekilde dene
Çok sevindim canım Allah tamamını erdirsin inş
7,5 haftalığım,sen?
evet çok mantıklı. sorun olmaz değil mi? o zaman ben yarın başlayayım. çok teşekkürler yeşilcan86
baya geçmiş yaa.. ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun.. kesin hamilesin o zaman :) hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum :)))
çok moralim bozuldu yaa, dün adet oldum çok fenayım. acaba düşükmü yaptım bilmiyorumki ilk pıhtı düştü. düşük nasıl oluyor onuda bilmiyorum zaten. doktoru aradım pazartesi gel dedi. fenalardayım anlayacağın
Sagol canim seninde 6+3 cok sukur carsamba kalp atislarini gordum erkenmi sence birde. Bulantin varmi benim yok erkenmi daha
Bilmem ki benim doktor 8 hafta dolunca bakıyor herhalde daha rahat duyulsun diyedir.56.ncı günüm yani 8 bitti.benim de bulantım yok sadece bazen ekşime oluyor,sende de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?