Ilk çocuğunu düşünenler...

Evet fsuzel gördüm keseyi Allahıma şükürler olsun.2hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğim inş:nazar::nazar::49:

Çok sevindim kalpatışını duymuşsun ben de yarın keseyi göreceğim Allahım izniyle.
Şimdilik yok bir sıkıntım,senin var mı?

olesya seni tebrik ederim canım çok sevindim sen beni tanımıyorsun ama ben seni takip ediyordum Bi önceki transfer negatif olunca çok üzülmüştüm ve sana ilk o zaman yazmıştım ne güzel Rabbim mucizeni verdi sana darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah...sizde sorun eşindemiydi merak ettim canım...bizde eşimde de :(varikosel ameliyatı oldu 15 güne kadar 3 ay doluyo test vervez ve benim adetimde o gün inşallah gelmez eğer gelirse aşılama olcam sanırım neyse sen bana öyle umut oldun ki kısa zamanda inşallah bende hamile haberi veririm :)

hayırlı uğurlu olsun canım bide kz çıkarmış tek yumurta ikizi :) içime doğdu birden. stres yapma kalbinide duycan inş.

Saol canım keşke içine doğan olsa ben de isterdim ikiz olmasını ama kesede bir tane gözüküyordü Allahım neye izin verdiyse şükredeceğiz.İnş onu da duyacağım:34:

Son düzenleme:
olesya seni tebrik ederim canım çok sevindim sen beni tanımıyorsun ama ben seni takip ediyordum Bi önceki transfer negatif olunca çok üzülmüştüm ve sana ilk o zaman yazmıştım ne güzel Rabbim mucizeni verdi sana darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah...sizde sorun eşindemiydi merak ettim canım...bizde eşimde de :(varikosel ameliyatı oldu 15 güne kadar 3 ay doluyo test vervez ve benim adetimde o gün inşallah gelmez eğer gelirse aşılama olcam sanırım neyse sen bana öyle umut oldun ki kısa zamanda inşallah bende hamile haberi veririm :)

Saol canım hatırladım seni.O zaman ben de üzülmüştüm ama şansımın düşük olduğunu biliyordum.
Evet mucizeme kavuştum inş Allahım sonuna erdirir ve inş sen ve tüm isteyenler bebişlerine kavuşurlar.
Bizde sorun bendeydi amh azlığı var bende.ilk tüp bebek olmayınca 1 ay ara verdim sonra 2ciye başladım onda da 3 yumurta toplandı 2sinin kalitesi a idi diğeri ortaydı ama sonuç 2si döllendi diğerıi döllenmedi sonra kalan 2 tanede dejenere oldu transfer olmadı bunun üzerine drumu değiştirdim o da 3 ay ara dedi ilaçlar değişti ve 1ay olmadan hamile kaldım şimdi 5 haftam bitti keseyi gördüm inş 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağım:nazar::49:

Son düzenleme:
Saol canım hatırladım seni.O zaman ben de üzülmüştüm ama şansımın düşük olduğunu biliyordum.
Evet mucizeme kavuştum inş Allahım sonuna erdirir ve inş sen ve tüm isteyenler bebişlerine kavuşurlar.
Bizde sorun bendeydi amh azlığı var bende.ilk tüp bebek olmayınca 1 ay ara verdim sonra 2ciye başladım onda da 3 yumurta toplandı 2sinin kalitesi a idi diğeri ortaydı ama sonuç 2si döllendi diğerıi döllenmedi sonra kalan 2 tanede dejenere oldu transfer olmadı bunun üzerine drumu değiştirdim o da 3 ay ara dedi ilaçlar değişti ve 1ay olmadan hamile kaldım şimdi 5 haftam bitti keseyi gördüm inş 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağım:nazar::49:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar bende iki defa kimyasal geçirdim. son kimyasalı geçen ay oldum ama bu ay korunmadım devam ettim. gerçi bir belirti yok. 10 şubat adet tarihim bakalım.. inşallah bana da nasip eder...:)

Saol canım çok sevindim minişlerine kavuşmuşsun inş bunlarıda atlacaklar Allahım sağsağlim verdi kucağına günlerini tamamlasınlar bakalım.Rabbim nazarlardan korusun:nazar::nazar:
Bende hamiş olduğumu 25 ocakta öğrendim Rabbim dualarımızı kabul etti şükür:16:
Ben de seni merak ediyordum nerde bu kız diye derken sen hem sancı çekmişsin hem dua etmişsin o durumda bunun yapmanın mukafatını göreceksindir inş.
Canım minişlerin analı babalı,sağlıklı ve vefalı olsunlar inş:nazar::nazar:
Çooook sevindim:14::14::16:
Ben de yarın keseyi görmeye gideceğim belki pıtpıtları da duyarım çünkü hala inanamıyorum.

Evet fsuzel gördüm keseyi Allahıma şükürler olsun.2hafta sonra kalp atışlarını duymak için gideceğim inş:nazar::nazar::49:

Canim nasıl sevindim anlatamam darısı kalp atislarina insallahhh:nazar::nazar::nazar::16::16:
o güzel dualarina gönülden aminnn diyorum canimm inşallah evimize getireceğiz zamanı gelince devamli dua ediyorum Rabbim yardım etsin hepimize:16:
Allahım sana Rosaleda ya ve tüm isteyenlere bugunleri yasatsin insallah:16::16:

Canim nasıl sevindim anlatamam darısı kalp atislarina insallahhh:nazar::nazar::nazar::16::16:
o güzel dualarina gönülden aminnn diyorum canimm inşallah evimize getireceğiz zamanı gelince devamli dua ediyorum Rabbim yardım etsin hepimize:16:
Allahım sana Rosaleda ya ve tüm isteyenlere bugunleri yasatsin insallah:16::16:

saol canım inş:nazar::nazar: iki hafta sonra duyacağım inş
bebişlerimiz nasılllar?
amin canım Allah isteyen herkese ve hamiş olanlara nasip etsin:49::49:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar. ben 6 senedir evliyim sürekli çocuk tedavisi görüyodum. bu ay adetim 8 gün geçti bugün doktoruma gittim idrar testi yaptık ilk çizgi net ikinci çizgi hafif silik çıktı. 2 hafta sonra kan testi yapalım kesin bişey söyleyemem dedi. acaba hamilemiyim çok heyecan yaptım

slm arkadaşlar. ben 6 senedir evliyim sürekli çocuk tedavisi görüyodum. bu ay adetim 8 gün geçti bugün doktoruma gittim idrar testi yaptık ilk çizgi net ikinci çizgi hafif silik çıktı. 2 hafta sonra kan testi yapalım kesin bişey söyleyemem dedi. acaba hamilemiyim çok heyecan yaptım

slm arkadaşım
tedavi görüyorsan kullandığın ilaçlar etkili olabilir ve bu yüzden idrar testinde ikinci çizgi silik çıkmış olabilir en kesini kan tahlili ama inş hamişsindir bunu tüm kalbimle söylüyorum.2 hafta sonra sonucunu bildir bizede merak etmeyelim;))

Son düzenleme:

silik bile çıkması gebelik olduğunu gösterir. hadi hayırlısı umarım Allah gönlüne göre verir... :49::)

slm arkadaşım
tedavi görüyorsan kullandığın ilaçlar etkili olabilir ve bu yüzden idrar testinde ikinci çizgi silik çıkmış olabilir en kesini kan tahlili ama inş hamişsindir bunu tüm kalbimle söylüyorum.2 hafta sonra sonucunu bildir bizede merak etmeyelim;))

ilaç tedavisi görmüyorum2 ay önce iğne tedavisi gördüm bu ay ağrı kesici bile almadım inşallah pozitif çıkar

inşallah canım herkesin rabbim gönlüne göre versin

aminn arkadaşım.. bıktım valla herkesin sormasından sırf ısrar etmesinler diye çocuk düşünmüyorum diyorum. eltimin ikinci çocuğu oluyor alttan alttan nispet yapıyor yada bana öyle geliyor... arkadaşlarımdan benden sonra evlenenler hemen çocuk yaptı. ben hala bekliyorum inşallah bizim de yüzümüz güler...:43:

aminn arkadaşım.. bıktım valla herkesin sormasından sırf ısrar etmesinler diye çocuk düşünmüyorum diyorum. eltimin ikinci çocuğu oluyor alttan alttan nispet yapıyor yada bana öyle geliyor... arkadaşlarımdan benden sonra evlenenler hemen çocuk yaptı. ben hala bekliyorum inşallah bizim de yüzümüz güler...:43:

ah ah sorma o derdi, benden 2 hafta sonra evlenen kuzenin şuan biri 5 biri 3 yaşında çocuğu var deli oluyo insan kıskanıyorum onu yaaaa

Allahın izniyle iyi olucak minişin. Dualarım seninle canımmmm :16: Biz iyiyiz tatlım. 25-26 ocakta sınavlarım vardı. 24ünde bi kanamam oldu. Sınav mınav hepsi yattı anlayacağın... 4 gün sürdü kanamam adet kanaması gibi. 4 günün ardından da kesiliverdi. Çok şükür iyiyiz şimdi. Güm güm vuruyor sıpam. :9:

Canımmm azıcık büyüsün minnoşlar, kendilerine gelsinler de foto istiyorum :16:
Canimm kusura bakma yeni gordum. Insallah bu ilk ve son sikintiniz olur bi daha öyle şeyler yasamazsin bebişin iyi olsun da varsın sınavlar kalsın boşver senden bebişin den kıymetli değil ya:34:
günaydın herkese
arkadaşlar hamilelik takvimimi yapamıyorum nasıl yaptınız?
Hamilelik takvimini yesinler seninn:16::nazar::nazar:
saol canım inş:nazar::nazar: iki hafta sonra duyacağım inş
bebişlerimiz nasılllar?
amin canım Allah isteyen herkese ve hamiş olanlara nasip etsin:49::49:
Az kaldı duymaya desene
bebişler toparlamaya calisiyorlar canım kızım iyi de oğlum bağırsak problemi yasiyor inşallah onu da atlatıp evine gelecek yavrukuslarim:16::16::nazar:

ah ah sorma o derdi, benden 2 hafta sonra evlenen kuzenin şuan biri 5 biri 3 yaşında çocuğu var deli oluyo insan kıskanıyorum onu yaaaa

evet çok zor. ben bu ay klomene başladım.. ilk defa kullanacağım inşallah işe yarar. artık daha fazla beklemek istemiyorum. hayırlısı arkadaşım...

evet çok zor. ben bu ay klomene başladım.. ilk defa kullanacağım inşallah işe yarar. artık daha fazla beklemek istemiyorum. hayırlısı arkadaşım...

klomen bende hiç sonuç vermedi, günde 2 kullandım kist yaptı 1 kulandım geliştirmedi. sonunda iğneye başladım 17 tane iğnele gelişti ama tutmadı, bu ay boş bıraktı doktor, adetim gecikince heveslendik işte. inşallah sen sıkıntı yaşamadan hemen hamile kalırsın canım.

Back