Ilk çocuğunu düşünenler...

çok önce zehirli guatr sınırındaydım ilaçla düzeldi o sorun başka bi sorunyok. eşim varikosel ameliyatı oldu 4 yıl kadar önce onun sorunuda düzeldi, şimdi yumurtaların gelişmiyor diyor doktor. merional diye bi iğne var aralık ayında 17 tane vurundum çok güzel gelişti ama tutmadı, ocakta adet gecikince heveslendik ama oda olmadı. ne yalan söyleyim şuan aklımdan tüp bebek geçiriyorum, başk çarem yok gibi ama o konudada çok bilgim yok, şimdi onu araştırcam birz bakalım hakkımızda hayırlısı artık

çok geçmiş olsun.. yani insan her yolu denemeli.. tabi tüp bebek de bir seçenek. iyi bir kadın doğumcu bul. eğer yaşın da çok ileri değilse bir süre daha deneyebilirsin.. umarım Allah gönlüne göre verir.. bende yarın yumurta takibi için gideceğim. bakalım hayırlısı bu ay olur inşallah.. ama artık o kadar kafama takmıyorum. bunda da bir hayır vardır diyorum..

Vajinal ultrasonla bakti doktor acikcasi ben istedim birazda goreyim diye cnm bulanti hafif hafif basliyor ama cikarmiyorum cok sukur ama dedigin gibi o eksime bendede asiri var hemde birde surekli ac hissediyorum kendimi hemen midem kaziniyor ya

Anladım benim drum vajinal ultrasyonla bakmıyor ilk gittiğimde de vajinal bakmadı o yüzden bekletiyor beni de.ben de açlık hissi olmuyor,ekşime de fazla olmuyor

Son düzenleme:

Adetin düzensizse son 6ayın ortalamasını düzenliyse adet olduğun günden itibaren 14 gün sayacaksın.adetin 10gün geçince anlaşılır kan testinde

Son düzenleme:

28 yaşındayım doktor daha gençsin diyor ama hayırlısı

bende ilk ewlendiğim zamanlar çok hewesliydim olsun dıye ama son zamanlarda isteğimçok azaldı galiba rahatlığa çok alıştım ya da kendime uykuma gezmeme engel olur gibi çok soğudm bu fikirden. ama er geç olacak varsn geç olsun rabbim herkese hayırlı bebişler nasip etsin

28 yaşındayım doktor daha gençsin diyor ama hayırlısı

bende 84 lüyüm.. banada daha yaşın genç diyordu doktorum 1.5 sene geçti. artık bende yapabilecek ne varsa onu yapmak istiyorum.. artık beklemek istemiyorum... inşallah kısa zamanda müjdeli haberini alırız:)

bende 84 lüyüm.. banada daha yaşın genç diyordu doktorum 1.5 sene geçti. artık bende yapabilecek ne varsa onu yapmak istiyorum.. artık beklemek istemiyorum... inşallah kısa zamanda müjdeli haberini alırız:)

ah inşallah canım, düşünsene aynı anda hamile kalmışız

ah inşallah canım, düşünsene aynı anda hamile kalmışız

inşallah tez zamanda :) biz bu hafta kısa süreliğine tatile gidiyoruz biraz kafamı dağıtmak için.. saolsun eşim bunaldığımı anladı bana bir jest yaptı seninde fırsatın olursa böyle bir değişiklik yapabilirsin... çalışıyormusun yoksa ev hanımı mı?

tedavi için işi bıraktım ama eşimin imkanı yok tatil için, size iyi eğlenceler, kısmetse ne tarafa yolculuk

tedavi için işi bıraktım ama eşimin imkanı yok tatil için, size iyi eğlenceler, kısmetse ne tarafa yolculuk

evet bazen öncelikler yüzünden hayatımızda köklü değişiklikler yapmak zorunda kalıyoruz.. inşallah emeklerin boşa gitmez tez zamanda bebeğini kucağına alırsın.. yolculuk çok uzağa değil bir saatlik mesafe:) kaplıcaya gidiyoruz...

bizim memlekette de kaplıca çok ama hasta olurum diye gitmek istemiyorum, birazcık hassasım. aman sende dikkat et umarım güzelce eğlenirsin. sormaya çekiniyorum ama memleket nere senin

bizim memlekette de kaplıca çok ama hasta olurum diye gitmek istemiyorum, birazcık hassasım. aman sende dikkat et umarım güzelce eğlenirsin. sormaya çekiniyorum ama memleket nere senin

memleket malatya.. senin? bande umarım hasta olmam ama benim bünyem kuvvetlidir..:) sanırım :)

memleket malatya.. senin? bande umarım hasta olmam ama benim bünyem kuvvetlidir..:) sanırım :)

benim memlekette tokat. sen kayısı memleketindesin bende pekmez, bünyen kuvvetlidir mutlaka ama yinede dikkat et, havalar dengesiz. ben nerden baksan 1 senedir kadın doğumcunun verdiği ilaçlar dışında ilaç içmiyorum. ağrı kesici bile olsa kullanmıyorum. o yüzden öyle dikkat ediyorumki, çok şükür topraklarımız bereketli şifa kaynağı herşey.ilaca ihtiyaç duymuyorum, sende dikkat et kendine

Hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallah korkma ilk zamanlar bende ayniydim ilk kalp atislarini duyup herşeyin yolunda gittiğini öğrendikten sonra rahatlayacaksin bak gor bana bakma benimki küçüktü hep ama 12.haftadan sonra belirginleşti zaten şu an hissetmedigin için huzursyzsun dualarım seninle

Canım nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? :)

Hiç iyi değilim arkadaşlar drdan yeni geldim kalp atışını duymak için gitmiştim duyamadık tekrar bhcg istedi ama pek içaçıcı konuşmadı testten sonra tekrar kontrol var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…