- 7 Ocak 2014
- 3.138
- 4.420
- 333
- 39
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.341
canım üzülme imyasal gebelik. ben iki kez yaşadım bunu seni çok iyi anlıyorum.. ama umutsuzluğa kapılma ... sadece biraz beklemek zorundayız inanıyorum ki bir gün bizimde bebeklerimiz olacak. sadece kafanı dağıtmaya bak çık dolaş hava al.. senin ve eşinin bir rahatszılığı var mı? ben hasimatoyum yani troid sorunum var.
çok önce zehirli guatr sınırındaydım ilaçla düzeldi o sorun başka bi sorunyok. eşim varikosel ameliyatı oldu 4 yıl kadar önce onun sorunuda düzeldi, şimdi yumurtaların gelişmiyor diyor doktor. merional diye bi iğne var aralık ayında 17 tane vurundum çok güzel gelişti ama tutmadı, ocakta adet gecikince heveslendik ama oda olmadı. ne yalan söyleyim şuan aklımdan tüp bebek geçiriyorum, başk çarem yok gibi ama o konudada çok bilgim yok, şimdi onu araştırcam birz bakalım hakkımızda hayırlısı artık
Vajinal ultrasonla bakti doktor acikcasi ben istedim birazda goreyim diye cnm bulanti hafif hafif basliyor ama cikarmiyorum cok sukur ama dedigin gibi o eksime bendede asiri var hemde birde surekli ac hissediyorum kendimi hemen midem kaziniyor ya
Merhaba kızlar araya giriyorum Ana hamile görünce sormadan duramıyorum affedin.. Adetin kaçıncı günü hamile kaldınız bnm ovulasyon geç oluyor bütün arkadaşlarımın 14. Gün çatlıyor yumurtası bnm adetimin 14. Günü ve yumurtam istenir büyüklükte değil doktorum bu her kadında değişir dior fsh lh e2 hepsi çok iyi diyor nıye hemen çatlamıyor bu yumurta kaçıncı gün hamile kaldığınızı yazarsanız çok sevinicem
çok geçmiş olsun.. yani insan her yolu denemeli.. tabi tüp bebek de bir seçenek. iyi bir kadın doğumcu bul. eğer yaşın da çok ileri değilse bir süre daha deneyebilirsin.. umarım Allah gönlüne göre verir.. bende yarın yumurta takibi için gideceğim. bakalım hayırlısı bu ay olur inşallah.. ama artık o kadar kafama takmıyorum. bunda da bir hayır vardır diyorum..
28 yaşındayım doktor daha gençsin diyor ama hayırlısı
bende 84 lüyüm.. banada daha yaşın genç diyordu doktorum 1.5 sene geçti. artık bende yapabilecek ne varsa onu yapmak istiyorum.. artık beklemek istemiyorum... inşallah kısa zamanda müjdeli haberini alırız:)
ah inşallah canım, düşünsene aynı anda hamile kalmışız
inşallah tez zamanda :) biz bu hafta kısa süreliğine tatile gidiyoruz biraz kafamı dağıtmak için.. saolsun eşim bunaldığımı anladı bana bir jest yaptıseninde fırsatın olursa böyle bir değişiklik yapabilirsin... çalışıyormusun yoksa ev hanımı mı?
tedavi için işi bıraktım ama eşimin imkanı yok tatil için, size iyi eğlenceler, kısmetse ne tarafa yolculuk
evet bazen öncelikler yüzünden hayatımızda köklü değişiklikler yapmak zorunda kalıyoruz.. inşallah emeklerin boşa gitmez tez zamanda bebeğini kucağına alırsın.. yolculuk çok uzağa değil bir saatlik mesafe:) kaplıcaya gidiyoruz...
Adetin düzensizse son 6ayın ortalamasını düzenliyse adet olduğun günden itibaren 14 gün sayacaksın.adetin 10gün geçince anlaşılır kan testinde
bizim memlekette de kaplıca çok ama hasta olurum diye gitmek istemiyorum, birazcık hassasım. aman sende dikkat et umarım güzelce eğlenirsin. sormaya çekiniyorum ama memleket nere senin
memleket malatya.. senin? bande umarım hasta olmam ama benim bünyem kuvvetlidir..:) sanırım :)
Hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallah korkma ilk zamanlar bende ayniydim ilk kalp atislarini duyup herşeyin yolunda gittiğini öğrendikten sonra rahatlayacaksin bak gorSonunda ben de takvimimi yaptım şükürler olsun
Evet haftaya gideceğiz bakalım bizim fasülye ne alemde göreceğiz canım ama ne tuhaftır ki hep tedirginim,içimde bir ürperti oluyor ve daha göbüşte çıkmadı.senin ne zaman göbüş belirginleşti?
İnş oğluşunda iyileşecek ve iki yavruşunu da eve alıp geleceksin
Canım nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? :)
Hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallah korkma ilk zamanlar bende ayniydim ilk kalp atislarini duyup herşeyin yolunda gittiğini öğrendikten sonra rahatlayacaksin bak gorbana bakma benimki küçüktü hep ama 12.haftadan sonra belirginleşti zaten şu an hissetmedigin için huzursyzsun dualarım seninle
Hiç iyi değilim arkadaşlar drdan yeni geldim kalp atışını duymak için gitmiştim duyamadık tekrar bhcg istedi ama pek içaçıcı konuşmadı testten sonra tekrar kontrol var
Of yaaa nedenkiNe zaman gideceksin kontrole?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?