- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.281
Normal okuyorum canim..bu zamana kadar hapla hic korunmadim esim korundu..
Ben adetim geçtikten 3-4 gün sonraki değerler diyorum ama benim net bir adet tarihim de yoktu o ayrı mesele tabiMaşallah canım senin de değerlerin çok çok iyi. Ayyy hadi doktora gitme vaktin gelsin de gör minişini Canım benim, hayırlısıyla Allahım o günleri de gösterecek. Dualarım seninle ve tüm hamiş arkadaşlarla. Ve tabi hamiş kalmak isteyenlerle...
Sinif ogretmenligi okuyorum..ben de sirf cocuk okula engel olmasin diye cocuk yapmadik..anladım cnm en güzeli,hangi bölüm okuyosun.
Bende üniversiteyi yarıda bıraktım,evlendim.aöf devam :)
bunlar nedir?doktor vermeden nasıl kullanırız?
:44:
olesya nasıl oldu bebeişin tüp bebekmi normal yollamı?
Bu dediğim ilaçlardan biri olan arginmax woman vitamin,digeri biosteron yumarta geliştirici yan etkileti yok ama druna sor öyle kullan istersen.
Asbelove nasılsın,bebişlerimiz nasıl?merak ediyoruz sizi.
Ben hamileyimkeseyi görmeye haftaya gideceğiz
Tüp bebek deneyimlerim olumuzsuz olmuştu bunun üzerine dr değiştirdim ve 2 ay dinlen dedi ilaçlsr verdi ve 1 ay sonra hamile kaldım normal yolla
Senin sorunun ne?
Canimmm nasıl sevindim anlatamam doğum sancısı çekerken sana da dua ettim Rabbim kabul eyledi sukurrr
Sen ne büyüksun Rabbimmm:mutluluktan mutluluktannn
Bebişlerim dünyaya gelirken yegenlerini de getirdi sukurrrr
Bende doğum haberimi vermek için geldim ama harika bir haberde aldım bebişlerim acele ettiler teyzesi 27 sinde geldiler dünyayaşimdi kuvozdeler
Asbecimmmm canım benim, gözün aydın kavuşmuşsun yavrularına. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla sıhhatle inşallah... Nasıl bebişlerin? Çok merak ettim seni
Canim aminn n Allah razı olsun. Iyi olacaklar inşallah teyzesi biraz sıkıntıları var oğlumun ameliyat gerekebilir ama dua ediyoruz insallah ameliyatsız çözülecek dualarınıza ihtiyacımız var... sen nasılsın pardon siz nasilsiniz
anladım cnm ben tedaviyi bıraktım doktoruma soramam,neyse içmiyim ben bişi birazcık oluruna bırakayım
Canimmm nasıl sevindim anlatamam doğum sancısı çekerken sana da dua ettim Rabbim kabul eyledi sukurrr
Sen ne büyüksun Rabbimmm:mutluluktan mutluluktannn
Bebişlerim dünyaya gelirken yegenlerini de getirdi sukurrrr
Bende doğum haberimi vermek için geldim ama harika bir haberde aldım bebişlerim acele ettiler teyzesi 27 sinde geldiler dünyayaşimdi kuvozdeler
canımm ben pko hastası idim dr lar senin çocuk zor olur diyorlardı sonra bir yumurtam patlamıştı karnımda 1 litre kan toplanmış ameliyat oldum felan ondan sonra 1 çocuğum oldu normal yolla buda 2. kazayla oldu dün kalp atışlarını duyduk şükür çok sevindim:) Allah isteyen herkeze versin mide bulantıların varmı?
Çok sevindim kalpatışını duymuşsun ben de yarın keseyi göreceğim Allahım izniyle.
Şimdilik yok bir sıkıntım,senin var mı?
Sen bilirsin biraz dinlenmeye al kendini,oldu mu olmadı mı diye takma ben birazcıkta öyle yaptım faydasını gördüm
seni tanıdım forumdan canım. cumartesi kalbini duydum canım ya sevindim darısı başına inşş. yarınhayırlı haberlerini bekliyoruz.
olesyaaaaa naptın gördünmü bebişiiiiiii....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?