Ilk çocuğunu düşünenler...

Evet bir görsem rahatlayacağım
Inş canım Allahım izin verirse o günlerde gelir.
Saol canım sen,asbe,tüm hamişler ve hamiş kalmak isteyenler dualarımdasınız.

Son düzenleme:
Bu dediğim ilaçlardan biri olan arginmax woman vitamin,digeri biosteron yumarta geliştirici yan etkileti yok ama druna sor öyle kullan istersen.

anladım cnm ben tedaviyi bıraktım doktoruma soramam,neyse içmiyim ben bişi birazcık oluruna bırakayım

Asbelove nasılsın,bebişlerimiz nasıl?merak ediyoruz sizi.
Ben hamileyimkeseyi görmeye haftaya gideceğiz

Canimmm nasıl sevindim anlatamam doğum sancısı çekerken sana da dua ettim Rabbim kabul eyledi sukurrr
Sen ne büyüksun Rabbimmm: mutluluktan mutluluktannn
Bebişlerim dünyaya gelirken yegenlerini de getirdi sukurrrr
Bende doğum haberimi vermek için geldim ama harika bir haberde aldım bebişlerim acele ettiler teyzesi 27 sinde geldiler dünyaya şimdi kuvozdeler

Tüp bebek deneyimlerim olumuzsuz olmuştu bunun üzerine dr değiştirdim ve 2 ay dinlen dedi ilaçlsr verdi ve 1 ay sonra hamile kaldım normal yolla
Senin sorunun ne?

canımm ben pko hastası idim dr lar senin çocuk zor olur diyorlardı sonra bir yumurtam patlamıştı karnımda 1 litre kan toplanmış ameliyat oldum felan ondan sonra 1 çocuğum oldu normal yolla buda 2. kazayla oldu dün kalp atışlarını duyduk şükür çok sevindim:) Allah isteyen herkeze versin mide bulantıların varmı?

Asbecimmmm canım benim, gözün aydın kavuşmuşsun yavrularına. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla sıhhatle inşallah... Nasıl bebişlerin? Çok merak ettim seni

Asbecimmmm canım benim, gözün aydın kavuşmuşsun yavrularına. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla sıhhatle inşallah... Nasıl bebişlerin? Çok merak ettim seni

Canim aminn n Allah razı olsun. Iyi olacaklar inşallah teyzesi biraz sıkıntıları var oğlumun ameliyat gerekebilir ama dua ediyoruz insallah ameliyatsız çözülecek dualarınıza ihtiyacımız var... sen nasılsın pardon siz nasilsiniz

Allahın izniyle iyi olucak minişin. Dualarım seninle canımmmm Biz iyiyiz tatlım. 25-26 ocakta sınavlarım vardı. 24ünde bi kanamam oldu. Sınav mınav hepsi yattı anlayacağın... 4 gün sürdü kanamam adet kanaması gibi. 4 günün ardından da kesiliverdi. Çok şükür iyiyiz şimdi. Güm güm vuruyor sıpam.

Canımmm azıcık büyüsün minnoşlar, kendilerine gelsinler de foto istiyorum

Saol canım çok sevindim minişlerine kavuşmuşsun inş bunlarıda atlacaklar Allahım sağsağlim verdi kucağına günlerini tamamlasınlar bakalım.Rabbim nazarlardan korusun
Bende hamiş olduğumu 25 ocakta öğrendim Rabbim dualarımızı kabul etti şükür
Ben de seni merak ediyordum nerde bu kız diye derken sen hem sancı çekmişsin hem dua etmişsin o durumda bunun yapmanın mukafatını göreceksindir inş.
Canım minişlerin analı babalı,sağlıklı ve vefalı olsunlar inş
Çooook sevindim
Ben de yarın keseyi görmeye gideceğim belki pıtpıtları da duyarım çünkü hala inanamıyorum.

Son düzenleme:

Çok sevindim kalpatışını duymuşsun ben de yarın keseyi göreceğim Allahım izniyle.
Şimdilik yok bir sıkıntım,senin var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…