Ilk çocuğunu düşünenler...

Ben adetim geçtikten 3-4 gün sonraki değerler diyorum ama benim net bir adet tarihim de yoktu o ayrı mesele tabi Maşallah canım senin de değerlerin çok çok iyi. Ayyy hadi doktora gitme vaktin gelsin de gör minişini Canım benim, hayırlısıyla Allahım o günleri de gösterecek. Dualarım seninle ve tüm hamiş arkadaşlarla. Ve tabi hamiş kalmak isteyenlerle...

bunlar nedir?doktor vermeden nasıl kullanırız?
:44:

Saol canım senin de hayırlısı olsun inş sağsağlim kucağımıza alırız
Doğru diyorsun uyuyamazsın:)
Sen normal yolla hamile kaldın değil mi?

evet canım ikiside normal yolla oldu. bende şaşırdım pko lu olarak böyle performans beklemiyodum kendimden gerçi Allah nasip ederse herşey olur :)

Meraba herkese..biz de esimle bebek yapmaya karar verdik. Subatin 4unde doktora gidicem yumurtaliklarimin durumuna baktirmaya..bunun icin adetin gecmesini mi beklesen acaba ne dersiniz?

Son düzenleme:

Bende ALLAHTAN ümit kesilmez diye bekliyorum önümde dört ay kaldı 1 sene olmsına, aslında kafa olarak rahat olsam belki olacak ama ınsanın elınde degılkı adet tarihi yaklasınca hayal kurmaya baslıyorum :) ALLAHIM inş bizede nasip eder. sizde inş. hayırlı sağlıklı bır sekilde doğum yaparsınız darısı basımaıza

Meraba herkese..biz de esimle bebek yapmaya karar verdik. Subatin 4unde doktora gidicem yumurtaliklarimin durumuna baktirmaya..bunun icin adetin gecmesini mi beklesen acaba ne dersiniz?

yoo simdiden gidebilirsin,zaten adetken de bakıyor doktor seni yönlendirir cnm

cağımızın problemi bu.sen evli misin.kac yasundasın.cocuugun avrmı.

Evet iki bucuk yillik evliyim..bir ay sonra 22 olucam allah izin verirse..su an universite okuyorum son siniftyim bitevegi icin cocuk dusunmeye basladik..bu zamana kdar hicbir denememiz olmadi..bkalim bundan sonra deneyecegiz..

Evet iki bucuk yillik evliyim..bir ay sonra 22 olucam allah izin verirse..su an universite okuyorum son siniftyim bitevegi icin cocuk dusunmeye basladik..bu zamana kdar hicbir denememiz olmadi..bkalim bundan sonra deneyecegiz..

dıstan mı okuyosun normal mi cnm?
Umarım hapla korunmuyosundurr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…