- Konu Sahibi meleksimam
-
- #23.261
Aman nazar değmesin ikimize deevet iyi ki bırakmışım onun verdiği ilaçlar iyi geldi drumda öyle diyor.
Ooo sen yarılamışsın yolu,ne güzel maşallah.senin epey yüksekmiş.benim adetim geçtikten 1 hafta sonra ki değerim 352.72 idi bir hafta sonraki değeride biliyorsun 2226.
İnş Allahımın izniyle ben de o günleri görürüm.
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı.Sakın adet oluyorum diye üzülmeyin bu da bir ders bize Allahımdan
Ben 1 tüp bebek denedim olmadı ikincisinde yumurtalar toplandı dejenere oldu derken çok yıprandım ve dr değiştirmeye karar verdim ilk önce Allahımın ve sonra onun sayesinde hamile kaldım inş sonuna kadar iyi gider.size tavsiyem arginmax woman ve biosteron kullanmanız.
Saol canım senin de hayırlısı olsun inş sağsağlim kucağımıza alırız
Doğru diyorsun uyuyamazsın:)
Sen normal yolla hamile kaldın değil mi?
Saol canım senin de hayırlısı olsun inş sağsağlim kucağımıza alırız
Doğru diyorsun uyuyamazsın:)
Sen normal yolla hamile kaldın değil mi?
Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı.Sakın adet oluyorum diye üzülmeyin bu da bir ders bize Allahımdan
Ben 1 tüp bebek denedim olmadı ikincisinde yumurtalar toplandı dejenere oldu derken çok yıprandım ve dr değiştirmeye karar verdim ilk önce Allahımın ve sonra onun sayesinde hamile kaldım inş sonuna kadar iyi gider.size tavsiyem arginmax woman ve biosteron kullanmanız.
Meraba herkese..biz de esimle bebek yapmaya karar verdik. Subatin 4unde doktora gidicem yumurtaliklarimin durumuna baktirmaya..bunun icin adetin gecmesini mi beklesen acaba ne dersiniz?
yoo simdiden gidebilirsin,zaten adetken de bakıyor doktor seni yönlendirir cnm
Cok tesekkurler canim..bakalim doktor ne diyecek acikcasi kotu bi sey soyleyecek diye korkuyorum
bende öyle düşünerek gittim fakat tüm testlerimin sonucu harikaydı.cnm korkma gecmis olsun
Lutfen benim icin dua et..benimkiler de seninkiler gibi harika ciksin:))
insallah canım dua eder dua beklerim
Sen de mi bebisin olsun istiyosun? Olmuyo mu yoksa?
evet canımmm
E sonuclarin da iyi cikmis niye olmuyo ki
bilmiyorum,bilsemmmm ahhhh
doktorlar ne diyo peki?
cağımızın problemi bu.sen evli misin.kac yasundasın.cocuugun avrmı.
Evet iki bucuk yillik evliyim..bir ay sonra 22 olucam allah izin verirse..su an universite okuyorum son siniftyim bitevegi icin cocuk dusunmeye basladik..bu zamana kdar hicbir denememiz olmadi..bkalim bundan sonra deneyecegiz..
dıstan mı okuyosun normal mi cnm?
Umarım hapla korunmuyosundurr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?