İlk cinsel ilişki

Ben daha önce duymuştum da ciddiye almamıştım.Kondom bile %100 koruma garantisi vermedigi halde, ilişkinin ortasında takmak ne büyük cesaret 👏
Ozmn arkadaşa şunuda yazalım R Rrrrrrrainbow canım ovülasyon günlerin dışında dene bu tekniği, ama bu tekniği dene yoksa o iş olmayacak, bir sonraki ilişkinizde baştan sona kullanırsınız kondomu. Herkese iyi geceler :cool:

Konu sahibinin konusu ne biliyormusunuz? İlk defa ilişkiye girmeye çalışan bir çift ve kondomla denemişler. Ve yapamamışlar.. ve vajinamus gibi bi durum da söz konusu değilmiş. Ve ben buna açıklık getirdim ten tene deymeyince bakire olan birinin ilk prrzervatifle girmenin çok zor olacağını yazdım. Ha bi dip not bırakmam gerekirse ; partneriniz cinsel ilişkiye başladığı anda boşalma gibi bi durumu varsa bu yöntemi denemeyiniz mi demem lazımdı. Onu da yazma gereği duymamışım:cool: , şimdi oldu mu :KK70:

Yemin ediyorum ki şu senin ruh ikizin.

Kızlar konuyu ne hale çevirdiniz yahu.
konu kondomlumu yoksa kondomsuzmu ilişki değil.

konu şu ki; konu sahibi kondomla ilk ilişkisine girmeye çalışmış fakat olmamış ve hatta vajinamus gibi bi durum da yok muş. Yani olmamasının sebebinin Kondomdan kaynaklandığı. Artık çözümü kendisi bulacaktır.

O değil de ben ilk ilişkinin neden kondomla olmayacağını anlamadım. Biz nasıl yaptık acaba merak ettim şimdi bizim süper güçlerimiz mi varmış da haberimiz yokmuş :KK70:
Sizinki dar değilmiş. Bu bayanın dar mış. Mesala süper güçten ziyade sebebi bu olabilirmi :KK70:

X